3.7.2009

Meillä fanitetaan VinginoaVinginon farkut ja muutkin vaatteet ovat tulleet garderobiimme jäädäkseen. Merkki oli minulle aivan tuntematon, kunnes puolivahingossa huusin kuvissa näkyvät farkut Ellenille jonkun paketin mukana. Ihastuin, ja sillä tiellä ollaan. Myös ainakin Katrin blogissa Vinginoja on vilahdellut.Vasemmalla roikkuvat Emilin Ronaldot, jotka ovat peräisin UNQ:sta. Tiesittehän, että Mimon faneille UNQ myöntää mm. Vinginoista -20% alennuksen. Keskimmäiset ovat Idan caprit, peräisin Saksan eBaystä varsin kohtuullisella hinnalla, lienevät jotain muuta kuin tämän vuoden mallistoa. Oikealla ne niinikään Saksan eBaystä huudetut Ellenin farkut.Housut ovat meillä kestäneet käyttöä ja pesua hyvin ja parasta niissä on malli ja ihanat yksityiskohdat. Kaikissa meidän farkuisa sattuu olemaan napilliset takataskut, mutta muitakin malleja on runsaasti.

Koot vastaavat mielestäni hyvin todellista. Emiln farkut ovat kokoa 2/92 ja siis ihan linjassa muiden housujen kanssa, samoin Ellenin 74cm. Idan caprit ovat koko 4 ja voisivat olla pituuden puolesta yhden isommatkin, mutta olemme tosin muutenkin siirtymässä kokoon 110cm.

Vinginolla on paljon muutakin ihanaa, mm. poikien paitoja...

6 kommenttia:

 1. Tätä kauniimpia kuvia ei varmasti housuista saa!
  Itse olen haaveillut jo pitkään vaatteiden kuvaamista ulkona mutta asumme 3:ssa kerroksessa joten homma olisi aika haasteellinen, pitäisi tietty sopiva puukin etsiä ennakkoon :D
  Mitä merkkiin tulee, olen asiaa pohtinut mutta ostopäätöstä en ole uskaltanut tehdä sillä se leveys,se leveys... Pitänee mennä unq:n joku päivä silmäilemään ihan livenä farkkuja.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin fanitetaan Vinginon farkkuja! Ovat ihan ykkösiä niin laadun kuin ulkonäönkin puolesta. Tytölle en olekaan niitä vielä hankkinut, mutta pojalla Vinginoja on useita. Istuvat todella hyvin hoikalle pojalle. Muutkin Vinginon vaatteet ovat kivoja :).

  VastaaPoista
 3. Niin kauniita kuvia jälleen <3
  Farkut näyttävät hyviltä, mutta sovittaa pitäisi ennenkuin meille uskaltaisi ostaa. Muuten kyllä houkuttaisi tuo UNQ:n tarjous.

  VastaaPoista
 4. Kyllä onkin hyvännäkäiset farkut! Tosin varmaan tiukat meidän tytölle, ja hiukan hintavat.

  VastaaPoista
 5. Meillä tosiaan kanssa fanitetaan Vinginon farkkuja, juuri sopivan malliset Niklakselle. Ja Saksalaisten nettikauppojen aleista näitä aina välillä löytää ihan kohtuuhinnalla.

  Tosi ihania kuvia housuista, VAU!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kivoista kommenteistanne taas:)!

  Anana - vielä kun pyykkinarun voisi ripustaa suoraan ilmaan valitsemaansa taustaa vasten...;)

  Shaoli, Vingioilla on myös melko hyvä jälleenmyyntiarvo - ostan usein sillä perusteella, että voi hyvin kierrättää ja saada siitä hiukan kipurahoja;).

  Tiina, mä en ole vielä uskaltanut UNQ "oikeaan" putiikkiin, siellä menisi rahaa paljon muuhunkin kuin Vinginoihin...

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)