8.3.2015

Kun vielä oli talvi


Sääennuste lupaa varsin keväisiä päiviä seuraavalle viikolla. Lienee viimeiset hetket postata kameraan juuttuneita talvikuvia.

Jossain vaiheessa Ruissalossa järjestettiin perheiden erähenkinen talvitapahtuma. Kävimme poikien kanssa saamassa hoitoa koirakuumeeseen ja kokeilemassa jousiammuntaa.

Vaikka hiihtoloma sujui enimmäkseen treenisalilla, olemme ehineet mäkeenkin muutamia kertoja. Emil innostui lumilaudasta ja tartutti innostuksen tyttöihinkin. Muutama kerta ehdittiin harjoitella - asia jäi hautumaan ensi talvea varten. Lapsi numero neljä pitää äidin liikkeessä. Tempo on koko ajan täysillä ja yksivuotiskuvat on ottamatta. Kuten tarina kertoo, nämä syövät baanaanin kuorineen ja nukkuvat siellä, mihin sattuvat nukahtamaan...

2 kommenttia:

  1. Ihanat neloset menossa mukana! Kohta meilläkin, oi tule kesä jo :) täällä Jyväskylässä on vielä lunta, tosin ensiviikon +4 säät varmaan ei tee sille hyvältä.

    VastaaPoista
  2. En yhtään hämmästynyt että tytöillä on nuo seepratakit. Meillä on vain toisin päin, seeprat jalassa ja yksiväristä takkina.

    VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)