16.3.2015

Ihana, ihana kevät


Ihana, ihana, ihana kevät!!! Tällaiset valoisat, aurinkoiset ja lämpimät kevätpäivät saavat ihmisen NIIIIIN heräämään uudestaan eloon (tai talviunesta). Tykkään kyllä talvesta ja oikeastaan kaikista vuodenajoista vaihtelunhaluineni, mutta nyt taas tuntuu että tätä valoa ja ensimmäisiä lämmittäviä auringonsäteitä ei voita mikään! Olen pessyt topat laatikkoon joten loppuviikon mahdollinen takatalvi potkii sitten kovaa :(.

Eräs on painanut pitkin puistoa pipo vinossa niin, ettei perässä pysy...Nyt kun Noel kävelee (ja juokseekin, analysoin asiaa tänään ja kriteerit siitä, että molemmat jalat ovat yhtä aikaa ilmassa, täyttyvät :), on ulkoilu sanut ihan uusia ulottuvuuksia. Noel aloitti myös puistotoiminnassa, johon kohdallani tarvittiin siis neljäs lapsi. En tiedä miksi en aikasemmin ole puistotoimintaa hyödyntänyt, mutta olen tosi tyytyväinen että yhtenä sumuisena helmikuun aamuna törmäsin puistossa niihin ihaniin täteihin, jotka nyt pitävät Noelilla silmällä, kun käyn salilla tai kaupassa. JOS joku on yhtä uusavuton tässä puistotoiminnassa kuin allekirjoittanut, suosittelen lämpimästi selvittämään asiaa. Hinta-laatusuhde saa ainakin meidän puistossa sata tähteä!
Meillä on ensimmäistä kertaa ulkovaatteita PompDeLuxilta. Tilasin Noelille softshell-haalarin ja olen tykännyt tosi paljon. Malli on ihan mahtava, tuollainen hiukan istuva ja materiaali joustavaa ja pehmeää. Mitoitus haalarissa on tosi niukkaa. Noelilla on koko 92, muissa Pompin vaatteissa 86.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)