29.5.2014

Puolivuotias


Puolivuotiaat ovat ihania. Ne vähän jo osaavat nukkua ja vähän syödä. Niitä pystyy vähän ennustamaan. Ne ovat tyytyväisiä kun ei ole nälkä tai väsy. Ne hymyilevät kaikille, jotka ovat lähellä.

Meidän puolivuotias on ihan kohta jo 7kk. Nämä kuvat tosin ovat parin viikon takaa, lähempänä puolivuotispäivää. Näiden kuvien ottamisen aikoihin pikkumies liikkui peruuttamalla ja löytyi yleensä suurinpiirtein siitä, mihin oli jätetty. Edellispäivänä herra oppi ryömimään; "täältä tullaan pistorasiat, uuninluukut, takkapuut ja sähköjohdot". Rauha on siis tiessään. 

Persoonaltaan Noel on osoittautunut iloiseksi ja melko leppoisaksi. Tempperamentti näyttää kuitenkin jakautuneen lastemme välillä siten, että suuri osa on jäänyt jaettavaksi näiden kahden viimeisen kesken...Neuvolantäti toivotteli jaksamista ikiliikkujan kanssa ja sai mitoiksi 
70 cm ja 7,9kg.


Ainakin täällä suunnalla saatiin hetken jo nauttia oikeasta kesähelteestä,
mielelläni toivottaisin nuo kelit takaisin!
Niin helppoa, kun voi vain kävellä ovesta ulos vauva kaunalossa. Psst, suunnittelemme extempore-reissua etelä-Espanjaan,
jos jollakin on hyviä vinkkejä paikoista ja lasten kohteista,
olen iloinen jos vinkkaatte niistä!

6 kommenttia:

 1. Ihana Noel ♡ Me ollaan oltu kolmena kesänä peräkkäin Benalmadenassa ja ollaan tykätty. Blogista löytyy postauksia Espanja tunnisteella :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn heti kurkkimassa blogiasi, koska Banamadenassa meillä olisi majapaikka tiedossa :)

   Poista
 2. Meinaatko vielä joskus kirjoitella?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun joku kaipailee - tulkitsin tämän positiivisesti ;). Yritys on kova, nyt tuntuu että kesä(kin) on ollut yhtä rumbaa, eikä vain aika ole riittänyt koneen ääressä istumiseen. Mutta tästä tuli taas uutta potkua, yritän palata pian asiaan :)

   Poista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)