12.5.2014

Abercrombieta koululaiselle


Kirjoittelin aiemmin jo Abercrombie Kidsin vaatteista ja siitä, miten tuntuu että ne valtaavat koulujen käytäviä. Merkki normihintaisena ihan arkivaatteiksi on mielestäni ehkä turhan arvokas, toki jonkun helmen ehkä joukosta voi joskus poimia. Sen sijaan alesta sieltä tekee ihan mahtavia löytöjä.


Takki, jota olin Idalle jo pidemmän aikaa miettinyt, oli vihdoin alessa, kiitos vinkistä Anana. Ida oli vailla housuja, joten samaan tilaukseen valikoitui pinkit jegginsit, valkoinen svetari ja urheilutoppi.



Svetari on aivan tosi ihana (harkitsin jo vakavasti mahduttautumista suurimpaan lastenkokoon;), takana on neulosta ja takaosa on hauskasti pidempi. Hihat ja etuosa collaria ja ihanat glitterit edessä. Jegginssit ovat paksuhkot ja suht joustavaa, pehmeää meteriaalia. Nettisivujen kuvassa olivat vajaamittaiset ja supertiukat, ja tilasin ne hiukan riskillä ajatellen, että menevät ainakin sitten joskus Ellenille. Paita on kokoa L ja juuri sopiva. Housut sen sijaan ovat kokoa 8 (otin kasikoon koska Idalla on merkin farkut myös kokoa 8 ja ovat edelleen vähän reilut). Nämä housukoot ovat mielenkiintoisia, koska jos 8 on ikä näiden pitäisi olla juuri sopivat. Kuvassa mallin päällä ne olivat kuitenkin todella päälläsoivan tiukat ja hiukan vajaamittaiset. Ida on toki hoikka mutta ei mikään langanlaiha ja näissä on kyllä vielä kasvuvaraa. Hyvä niin :). 



Takki oli tarkoitettu kouluun ensi syksyksi kun kelit kylmenevät. Suomen kevätsää on kuitenkin jälleen ollut melko tavanomainen ja viime viikolla takille oli useana päivänä käyttöä. Takki on myös kokoa L, malli tosi lyhyt mutta hihoista ja hartioista juuri sopiva. Ja kovin mieluinen. Uskon, että tälle on paljon käyttöä ja toivon mukaan mahtuu vielä hyvin syksyllä.


Abercrombielle shoppailemaan pääsee täältä ;)

8 kommenttia:

  1. Oi tuo pusero ja takki olisivat meidänkin tyttöjen mieleen! Mistä näitä siis ostit / tilasit? Samoin Hollisterin hupparit yms. ovat nousseet meillä viime aikoina puheenaiheeksi :) Mieheni on lähdössä huomenna viikoksi jenkkeihin.. sieltä löytynee vaikka mitä kivaa jos osaisi (ja viitsisi) vaan etsiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä kivoja molemmat, mäkin tykkään - ja Ida tykkää. Kiitos huomiosta, nyt lisäsin linkin tekstiin mutta siis suoraan abercrombie kidsiltä täälä http://eu.abercrombiekids.com/webapp/wcs/stores/servlet/StoreView?catalogId=11560&langId=-1&storeId=19160 . Ja Jenkeistä tietty suoraan varmasti löytyy vaikka mitä, ostoslista vain miehelle mukaan ;).

      Poista
  2. Ihana toi paita! Mä oon sitä katsonut pari kertaa mutta sun kuvat on paremmat kun kaupan selkeesti :) Takki on loistava, ja bellalla ollut käytössä koko talven ja edelleen on vaikka tilasin jo verkkivuorisenkin :) Nyt pitää Jiille tilata Hollisterilta ja toivoa että koko osuu oikeaan, siellä ei ole vaan nyt ollut yksivärisiä -olen odotellut jos tulisi jossain vaiheessa.

    Mä olen vasta tilannut kollareita bellalle Abercrombielta, pitänee ehkä katsoa nuo muutkin jossain vaiheessa, jenkeissä en tullut sillon kattoneeksi niitä housuja kun koko merkki oli vielä hieman reilu tytölle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paita on tykätty täälläkin :). Koitin äskön etsiä sitä linkittääkseni, mutta en enää löytänyt. Sen sijaan siellä oli paljon kivoja vastaavia.

      Toivotaan että Jiin koko natsaa.

      Poista
  3. Täällä kokemukset kyseisestä merkistä tylyt. Paidat eivät ole kestäneet pesua (jo kahdessa paidassa parin pesukerran jälkeen pienet reiät, jotka kyllä on saanut helposti ommeltua, mutta mielestäni tuon hintaluokan paitoja ei pitäisi joutua parsimaan...). Pari kertaa olen merkiltä vaatetta tilannut sekä itselle, että esikoiselle (10-v.), mutta enää en tilaa, vaikkakin herkullisia värejä suunnitelijat osaavat käyttää. Ainoana plussana mainittakoon (värien lisäksi) se, että paidat eivät ole liian lyhyitä edestä :).

    Terkut ihanille malleille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh, olen unohtanut palata tähän laatuasiaan, yritän pian. Totta, ihan kaikki ei ehkä ole hinta-laatusuhteeltaan kohdallaan... Mutta palaan pian :)

      Poista
  4. Hei! Maksoitko ostokset Visalla vai muulla tavalla? Jostain syystä en saa verkkokauppaa hyväksymään visamaksua, vaan ohjelma väittää, ettei Visan numerot täytyy aina vain laittaa uudelleen. Abercrombien chat-tukikaan ei osannut auttaa... :-(

    Kauniita ja ajattomia vaatteita olet ostanut! Ja ihanat on mallitkin... :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Visalla taisin maksaa. Tai MasterCardilla. Mahtaisiko johtua siitä, että ale alkoi tänään? Jos siellä on vain linjat tukossa..?

      Poista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)