4.7.2011

"Äiti kato, mä keulin"!


Jep, 
ja arvatkaa kenen suusta se kommentti tuli...
Niinpä.
On taas kuunneltu isoveljeä.
Ja isosiskoa.
Neiti totesi eilen peilin edessä;
"ÄITI, MÄ EN TODELLAKAAN TYKKÄÄ NÄISTÄ PINNEISTÄ!"


Tänään ilma ei ollut enää ihan niin tukahduttava, joten suuntasin lenkille. Ida on pariin otteeseen fillaroinut mukana ja ollut ihan innoissaan. Kaksi ainakin kolme kärpästä samalla iskulla; laatuaikaa ihan kaksin, yksi lapsi vähemmän kotona, fillaristi on innoissaan ja liikunnana asennekasvatus tulee vielä kaupan päälle. Emil pääsi tänään mukaan ekaa kertaa - siskon pyörällä. Sanomattakin on selvää, että herra oli innoissaan. Meininki oli eri, kun siskon kanssa, kaikki kuopat piti könytä ja joka katukivetyksestä yrittää keulia. Idallehan aikoinaan ostettiin musta Tunturi, vähän sporttisempi. Mä inhoan niitä prinsessahärpätyksiä (TÄTÄ lukuunottamatta ♥) koreineen päivineen ja ajatus toki oli, että Emil perisi Idan pyörän.

Idan pyörä on 16", Emilillä nyt hyvinpalvellut naapurilta peritty 14" mini. Olisi aika siis siirtyä askel eteenpäin ja ostaa Idalle uusi menopeli. Itse ajelen (tai siis ajelisin jos ehtisin) Konalla ja toivoisin Idan pyöräänkin sporttisuutta ja maastohenkisyyttä. Viikonloppuna pihassamme pyörähti ylpeä pikkumies uudella "Spessullaan" ja se oli hieno:). Tämä fillari alkaa meidän käyttöön olla ehkä hiukan kiupurajoilla hinnaltaan, eikä joustohaarukkaakaan ehkä vielä tarvita. Ainoa kiva vaihtoehto minkä olen pongannut, on Cube. Mutta nyt ovat siis hyvät vinkit tarpeen. Koko 20", sporttinen, mielellään valkoinen tai pinkki/vaaleanpunainen. Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan!13 kommenttia:

 1. Meilläkin on fillarin osto edessä. Anana suositteli Konaa, L:n kaverilla taas on tuo Cube ja L haluaisi samanlaisen. Tiedätkö missä noita Cuben junnumalleja myydään?

  Mullakin on uusi fillari. Lainassa. Melko pelottava kapine...

  VastaaPoista
 2. nina, mä katsoin täältä http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=57286 joskus aikaisemmin (oisko ollu Ananan suosituksesta..), nyt ei enää näkynyt tyttöjen mallia.. Joku suomalainen kauppakin myi... Sen viikonloppuisen pikkufillaristin isä suositteli Larun pyörää. En tiedä löytyykö sieltä Cubea... ja sitte Lohjalla on kuulemma joku hyvä.. oisko ollu BH...:)?

  VastaaPoista
 3. Joo, Brahiksellakin olisi yksi, mutta ei taida löytyä varastosta sitä mitä haluaisin. Tai L haluaa:))

  VastaaPoista
 4. No minkä L haluaa? Mä just googlaan noita ja aika monesta paikasta löytyy, suht samalla hinnalla. Törmäsin tietty tyttöjen viimevuotiseen malliin, joka oli musta kivampi - mutta niitä ei taida olla enää jaossa..

  VastaaPoista
 5. En kestä.. Ellen on niin ihku! :D

  VastaaPoista
 6. Titta, kiitos ♥, kuten tiedät, on siinä se toinenkin puoli...

  VastaaPoista
 7. Nina, tää http://www.rtechsuspension.fi/ oli se suomalainen kauppa jota tarkoitin

  VastaaPoista
 8. Joustohaarukka, suosittelen. Muistaakseni pompun vanhassa Konassakin (Makena) on... meinattiin säästää se Padmélle -jos kelpaa. Se neiti on tullut vähän valikoivaksi... ei kun siis päättäväiseksi ;)

  VastaaPoista
 9. Hei, käyn aina silloin täällä blogissa ihailemassa teidän kauniita lapsia:) Niin suloisia, että ei voi kuin ihailla! Mukavia kesäpäiviä toivottelee

  rouvanen (kahden pojan ja yhden tytön äiti)

  VastaaPoista
 10. Rouvanen, kaunis kiitos mieltälämmittävästä kommentistasi ♥. Se tuli ihan oikeaan aikaan kun täällä on pari iltaa julistettu naapureille, kuinka tyhmä äiti on..;)

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Moi Tanja,
  Islabikesillä on makeita pyöriä, http://www.islabikes.co.uk/ .. tosin hintaakin piisaa, ja tilaaminen UK:sta varmaan kustantaa kohtuumukavasti siihen lisää. Mutta hienoja silti! :)

  terkkuja,
  Liisa P. - mäkin käyn aina silloin tällöin lueskelemassa teidän kuulumisia täältä, olis kiva kun ehdittäis tavata piiitkästä aikaa taas tässä joskus?!

  VastaaPoista
 13. Liisa, kiittis vinkistä!!! Soittele, mennään juoksemaan;)!!!!

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)