2.4.2011

Ne UNQ:t


Meille tuli ihanaa postia
UNQ:lta.

I LOVE IT!


** LEPPOISAA SUNNUNTAITA **


15 kommenttia:

 1. No johan ovat somat -tytöt ja hatut! Kivalta näyttää teidän välikausi. Mustahan on mitä mahtavin väri, kun yhdisteltävien värien laajuus on rajaton.

  VastaaPoista
 2. Suloiset. Meillä taidetaan jatkossa satsata myös koko mustaan välikaudessa. Ticketin vpunainen plainrain oli aika herkullisen värinen pienen potkupyöräilylenkin jälkeen;)

  VastaaPoista
 3. Ihania! Ja toi viimeinen kuva on ihan mahtava!!!

  VastaaPoista
 4. Fina mössor, och jättesöta tjejer!!!

  VastaaPoista
 5. Hei.
  En nähnyt UNQ sivuilla kyseisten hattujen mallia ja ovatko ne yksinkertaista vai kaksinkertaista fleeceä? Kiitos.
  t:Kati

  VastaaPoista
 6. Siis ihanat! Ja kun teillä on niin söpöt tytötkin!

  VastaaPoista
 7. Oi kun söpöt tytöt!
  Sitten aiheesta ihan toiseen: tarvitsisin hieman apuasi kenkäasiassa....ajatuksenani on tilata Lelli Kellyt mutten tiedä niiden kokomitoituksesta mitään enkä tunnu löytävän netistä mistään putiikista mitään mittoja. Eikös tiellä ole noita kenkiä ollut? Osaisitko neuvoa niiden mitoituksesta? Tai kenties mikä koko teillä on ollut ja mikä sen sisämitta on? Kiitos etukäteen ihan hurjasti!

  VastaaPoista
 8. Osaatko kertoa mikä Unq:ssa on tilanne? Olen tilannut n.5vk sitten ja mitään vastausta en ole saanut, en saa yhteyttä mitenkään. Oishan se kiva saada sitä postia, mutta ei :-/

  VastaaPoista
 9. Anteeksi taas kaikille teille ekstraihanille, jotka jaksatte jättää kommentinkin, että palaaminen niihin kestää luvattoman kauan...

  Tiina, kiitos! Niin, mäkin tykkään just tosta, että yhdistämismahis on niin rajaton. Ja siitä, että koko ajan ei tarvi varoa, autoa, kuralätäkköä yms..

  Sini, :).

  Oliviah, niin - kokomusta on vaaleanpunaista pesuvapaampi:). Mutta on se kaunis vaaleanpunainen aina vaan niin i h a n a!

  JOhanna, Jessica, Juanita och Tankar från Tallbacken - kiitos:)!!

  Kati, ovat yksinkertaista fleeceä. Tätä "Perhos"mallistoa ei sivuilla vielä ole, tilauksesta saa... Niinkun kaikkea muutakin:).

  Outi, mitä kokoa mietit? Meillä Idalla ne kjorkeavartiset ovat kokoa 30 ja muut kengät 29-30. Vastaavat mielestäni melko hyvin kokoaan, mieluummin ehkä kannattaa ottaa yläkanttiin. Ellenillä jotkut pienent kesäkengät, voin kaivaa jos haluat pohjan mitan jostain koosta.

  Ano, ikävä kyllä en. Käsittääkseni tilanne on ihan hyvä, joten ihmettelen kyllä, jos et ole saanut vastausta tilaukseesi. Oletko siis jo saanut kuittauksen siitä, että joku spostisi on mennyt perille ja tilauksesi olisi tulossa.? Joskus käsittääkseni voi mennä kuutisenkin viikkoa, mutta yleensä Tiina kyllä laittaa viestin, mikä on arvioitu toimitusaika. Toivottaavasti saat pian vastauksen!

  VastaaPoista
 10. En ole saanut mitään vastausta mistään suunnasta.

  VastaaPoista
 11. Kiitos Tanja! Pohdin kokoa 25 ja 26. Sain muualta selville, että koossa 26 sisämitta ilmeisesti n. 17. Meillä tytöllä jalka nyt 15.1 cm. VAikeita nämä kenkäjutut tilata netistä...

  VastaaPoista
 12. Ano, Kannattanee koittaa vielä lähettää meiliä jostain toisesta sähköpostista. Mun postit (Mac) menee usein PC:n roskapostilaatikkoon, juuri oli käynyt niin kun kuukauden päivät odottelin vastausta - en siis tosin UNQ:lta, mutta muuten. Toivottavasti saat jonkun yhteyden!

  Outi, niin on vaikeita. Ärsyttäviä suorastaan! Mutta hyvä jos olet saanut apuja. Meillä ei noita kokoja ole.

  VastaaPoista
 13. Ano vielä - sähköpostiasia alkaa selvitä, laita spostia osoitteeseen sydankapynen1@gmail.com

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)