25.4.2011

Kesälapset ja arvonnan voittaja


Tiedättehän kesälapset.
Ne painuvat aamupalan jälkeen ulos,
käyvät ehkä syömässä ja sitten iltapala-aikoihin
niitä houkutellaan sisään. 
Niiden tukkaa on mahdoton laittaa niin, 
että se pysyisi siistinä. Niiden vaatteet ovat likaisia sillä sekunnilla,
kun ne astuvat kynnyksen yli.
Ne saapuvat multaisina, usein märkinä ja taskut täynnä hiekkaa.
Mutta väsyneinä ja onnellisina.


Palaan aiheeseen kun kamera tavoittaa muitakin kuin tämän,
kenellä ei ole lupa yksin poistua omalta pihalta.
***

Arvonta päättyi eilen, mahtava määrä osallistujia.
Iso kiitos kaikille!

Arvonta suoritettiin virallisten valvojien puuttuessa
Random.org - sivuston toimesta.Onnetar suosi tällä kertaa
ANNIA TYYLILYYLIN TOUHUJA - blogista!

Anni kirjoitti: 
"Mukana ilman muuta, miten mulla meinas mennä ohi..
Kerran tilannut ja oli todella nopsa toimitus, plussaa ne edulliset postarit!"

Lämpimät onnentoivotukset Annille,
olipa hyvä ettei mennyt ohi:)!!
Otatko yhteyttä tanja@fotounique.fi.

Käykääpä muuten kurkkaamassa TYYLILYYLIN TOUHUJA -
ihania vaatteita ja mahtavia reseptejä sekä rentoa meninkiä!
 

***

AURINKOISIA PÄIVIÄ :)


13 kommenttia:

 1. Wohoo!!
  Laitan sulle meiliä tulemaan :)
  ps. ihan sama juttu, mistä se kaikki lika tulee..

  VastaaPoista
 2. Tiedän todellakin!
  Meillä mentiin heti ekasta lämpöisestä päivästä alkaen crocseissa, ilman sukkia tietenkin, ja t-paidassa. Raivarit vedettiin, kun ei saanut shortseja ja jalat ovat jo kolmen päivän jälkeen pysyväismustat. Eläköön kesä!

  VastaaPoista
 3. Joo, tiedetään täällä myös!! Olit kyllä niin nappiin kuvannut juuri tuon kesälapsi-rodun:) Ja meillä asustelee niitä myös kolme kappaletta;) Vielä, kun saisi äidin kääntymään siihen kesä-äiti -moodille, silloin ei ohan kaikki lika ja kura niin haittaisi..
  Niistä korviksista vielä, ihan oma periaate niitä estää vielä antamasta;) Neidin perusteluna on "kun kaikilla muillakin on.." ja sillä ei meillä ihan kaikkea vielä saa periksi;) Luulen, että vielä ehtii niistä nauttia vähän myöhemminkin.
  Mukavaa vappuviikkoa:)

  VastaaPoista
 4. Samma här. Kun yritin ehdottaa aamulla lastenohjelmia, vastaus oli: "ei ehdi, nyt on kiire ulos" ja koko päivä tosiaan oltiin ulkona, välillä pikatankkausta ja meno jatkui klo 20 asti, jolloin sammui kuin saunalyhty:)

  VastaaPoista
 5. Kesälapset ja kesäkoti, sitä jälkimmäistä raivalin iltasella ja sitten kutsuin ne kesälapset pesun kautta sisään. Niin on siis kaikilla muillakin, hyvähyvä, voi ottaa asian rennosti ;P

  VastaaPoista
 6. Pitääks nyt kysyy miten kesälapsella voi olla valkonen paita kun sehän on heti likanen ;)
  Toi kuva on huippu, täydellinen joka suhteessa ♥
  Ja meilläkin pomppu katotaa ja illalla joskus etsitään, likka pysyy vielä näköpiirissä -onneksi.
  Ja niiiiin, oon niin kade noista henkkiksen farkuista -taas katselin niitä liikkeessä mutta ihan turha toive saada niitä läpi Padmén reisistä ja pakaroista :D

  VastaaPoista
 7. ...ja sitten on ne käärmeet. Meillä kesälapsia pitää koko ajan vahtia käärmeiden varalta, niitä kun vilisee tuolla mökkiprojektin nurkilla... Mutta muuten kyllä ihanaa, ettei tarvi niin hulluna pukea :)

  VastaaPoista
 8. Onnittelut Annille kenkävoitosta! Toivottavasti kengät tulevat teille tarpeeseen? Meidän lapsella olisi ollut oikeasti käyttöä niille kengille.

  VastaaPoista
 9. Anni, välillä tosiaan tuntuu, että sitä likaa on enmmän kuin kura-aikaan - tai ainakin se pinttyy enemmän - päivä päivältä..:)

  riikka, mä oon kesämoodilla. Tajusin sen aamulla, kun keräilin terassilta kasteisia vaatteita. Niin aina kesäisin - sinne ne kaikki unohtuu...

  Katri, ei tosiaan ehdi paljon telkkaria tuijottaa. Ja hyvä niin.

  Sokrutin, rennosti vain, niin hyvä tulee:).

  Anana - meidän kesälasten valkoiset vaatteet upotetaan kloriteen, säännöllisesti. Valkoinen on ihan paras kesäväri;). Noi farkut on hassut. Idalla samat ja malli on kapeahko. Nämä Ellenin taas roikkuvat pepusta, ja ovat muutenkin tosi reilut - vaikka Elleniä ei voi hoikkikseksi sanoa hyvällä tahdollakaan... En tiedä onko tossa koossa (92) sittn joku vaippavara...

  Lehdokki, mä just haravoin sen takia KAIKKI pois, etti jää käärmeille tilaa. Ja meinasin saada kohtausken kun näin sisiliskon..;)

  Ja Ano, toivottavasti sulle tuli nyt edes parempi mieli... Tämä arvonta oli avoin ihan kaikille siviilisäätyyn, ihonväriin, varallisuustasoon ja muuhun katsomatta ja onnetar suosi tällä kertaa Annia.

  VastaaPoista
 10. Meilläkin on kesälapsi. Ja se on jo nyt ruskeampi kuin äitinsä loppukesästä. Ei siis pelkkää likaa, vaikka sitäkin. Kesälapsen mielestä kesässä on vain yksi huono puoli: hiukset pitää pestä joka ilta, koska kesälapsi on niin hiekan, mullan ja pölyn (sekä hien) peitossa.

  VastaaPoista
 11. Minä vaan sitä, miten elämä aina usein epäreilua. Toiset saa murusia kun toisille kauhotaan lapiolla. Minä olen jo tyytynyt osaani, mutta toivon, että kaikki onnettaren suosikit osaavat myös arvostaa onneaan?

  Sama Ano

  VastaaPoista
 12. Ano: Voidaan lopettaa tämä keskustelu täällä Tanjan boxissa tähän, mutta totean, että sait mieleni pahoittumaan, mutta se varmasti olikin tarkoituksesi. Kyllä se ainakin minulla on vastullinen työ, jolla kulutettavat rovot ansaitaan, että ihan varmasti osaan arvostaa tällaista onnenkantamoista!

  VastaaPoista
 13. underbar bild av Ellen! Ja, härligt att vädret är lite varmare nu så barnen får vistas ute hela dagarna! Även om det kanske betyder att tvättmaskinen går hetare än annars :) Glad wapp! Kram

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)