26.11.2014

MotivaatiometalliaViikonloppuna kilpailtiin tyttöjen kotisalilla telinevoimistelun JunnyGym-kilpailut. JunnuGym on joukkuekilpailu suomalaisten seurojen välisestä mestaruudesta. Joukkueessa voi maksimissaan olla 16 tyttöä, yhden telineen (telineinä puomi, permanto, hyppy ja (eritaso)nojapuut) suorittaa neljä tyttöä ja kolmen parhaan pisteet lasketaan yhteistulokseen. Ida kilpaili vielä C-luokan joukkueessa yhdessä kuuden muun tytön kanssa, ja hänellä telineinä olivat hyppy ja permanto. Kehitystä vuoden takaiseen on selkeästi tapahtunut ja esimerkiksi hypyt Idalla aukeavat jo hienosti. Samoin puomilla on tullut hurjasti varmuutta lisää, vaikka puomia ei neiti tällä kertaa tehnytkään. Tyttöjen seura pärjäsi hienosti ja kaikissa "pikkuluokissa", kilpalinjan B-, C- ja D-luokassa. Ahkera treenaaminen palkittiin motivaatiometallilla, kuten ystäväni asian osuvasti ilmaisi. Tästä on hyvä jatkaa kevään kisakauteen ja uuteen kilpailuluokkaan.... äidinkin ahkera nutturatreeni palkittiin
 ja tällä kertaa siitä tuli jo varsin edustuskelponen ;)

3 kommenttia:

 1. Apua. Joululahjaideoita tiedustelen. Kummityttö harrastaa samaa lajia ja jotain kivaa pitäisi keksiä. Mistä 11-vuotias voimistelijatyttö pitäisi, tietäisitkö? :) Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ainakin aina tarpellisia ovat pinnit ja hiusdonitsit http://www.gymnastica.fi/kategoriat/muut_tarvikkeet/hiustarvikkeet/ ,juomapullot ovat katoavaisia, ei haittaa vaikka olisi useampikin ;), meidän lapsille olen hankkimasa niitä camelback pulloja https://varuste.net/rewrite.php?&rewrite_url=Camelbak%20Better%20Bottle%200,75L%20-juomapullo ,
   sitten on nämä shortsit ja muut asusteet, esim. nämä http://www.gymnastica.fi/kategoriat/asusteet/naisten_shortsit_ja_legginsit/drytech_shortsit_tahtikuviolla_gk_cb529/ shortsit ovat meidän salilla suosittuja . Ida kerää myös näitä "jumppanalleja! http://www.gymnastica.fi/kategoriat/muut_tarvikkeet/maskotit_ja_maskottiasut/ .

   En tiedä oletko muualta kuin pääkaupunkiseudulta, mutta Gymnsticassa on superhyvä palvelu mhyös ulkopaikkakuntalaisille. Oulussa Silkkirumpu myy myös jotain (ainakin myi ;).

   Mukavaa joulun odotusta, toivottavasti näsitä oli apua :)

   Poista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)