18.9.2013

Birthday Girl


Meillä on vietetty piiiitkiä viikkoja ja päiviä ennen synttäritä. Miten ne ovatkin alle 18-vuotiaana NIIN iso ja odotettu juttu :).

Viisi vuotta sitten saapui formula-Elllen, joka meinasi syntyä TYKSin hissiin, omien sanojensa mukaan "mä synnyin kun äiti söi lounasta". Eli vauhdikkaasti neito tuli eikä tahti ole hidastunut.

TÄNÄÄN MEILLÄ JUHLITAAN SIIS VIISIVUOTIASTA -
♥ ONNEA IHANA ELLEN ♥


Ida ja Emil olivat myös synttäreistä ihan täpinöissään ja halusivat omilla rahoillaan ostaa pikkusiskolle jonkun pienen lahjan. Sovimme maksimisummaksi 10€ yhteensä ja vein eilen Idan (Emil oli harkoissa - näin nämä sukupuoliroolit jakautuvat jo pienenä ;), vaikka tosiasiassa Ida treenaa aina paljon enemmän) Toys"R"Usiin ostoksille. Aamulla herätyskellot olivat soimassa hyvissä ajoin, jotta ehtivät onnitella siskoa ennen kouluunlähtöä. Ihania ja huolehtivia ovat ♥. Luulin Idan ostaneen legoja - mulle ei luonnollisestikaan paketin sisältöä paljastettu. Aamulla yllätys oli melkoinen, kun paketista paljastuikin pinkki peruukki. No, sisarukset olivat taas äitiä paremmin perillä siitä, mistä Pikkusisko oikeasti tykkää :). Lelumieltymykset ovat meillä kovin kausittaisia. Vielä kesällä Ellen leikki päivittäin nukeilla, nyt kun muutimme lapsia omiin huoneisiin hän ilmoitti, että nuket kärryineen voi viedä kirppikselle. Jemmasin nuket kaappiin, osin myös Idan toiveesta. On kätevää kun on pienenmpiä sisaruksia, joiden kanssa voi rauhassa leikkiä nukeilla yläkouluikään saakka.

Viime aikoina legoja on rakennettu ahkerasti. Frieds-sarja on ollut suosiossa ja näistä riitti toiveita joulupukinkin listalle. Toisesta synttäripaketista paljastui siis Frieds-sarjan legopaketti. Ellen on ehkä noihin pikkulegoihin vielä aavistuksen nuori ja kärsimätön - onneksi ovat taas nuo isommat sisarukset auttamassa. 


Lasten synttäreiden osuessa arkipäivälle, meillä on ollut tapana juhlistaa päivää käymällä ulkona syömässä. Päivänsankari saa tietysti valita paikan. Illan ruokapaikka ei vielä ole täysin selvillä. Tiedättehän, naisella on oikeus muuttaa mielipidettään... ;)


14 kommenttia:

 1. Aurinkoiset onnittelut 5-vuotiaalle :)
  Aivan huippulahja ;D

  VastaaPoista
 2. Hei mistä teidän olohuoneen sohvapöytä on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On muistaakseni Vepsäläiseltä, mutta ihan viimeisä kappaleita mikä muutama vuosi sitten ostettiin...

   Poista
 3. Onnittelut... oi näytähän vähän enempi kotiasi. näyttää niin kivalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Ja sisustusjutut ovat työn alla, niin kotona kuin blogissakin :). Tulossa on siis. Elämme remontin keskellä, joten pieniä paloja sieltä täältä :)

   Poista
 4. Onnea 5-vuotiaalle!!
  Ja voi vitsit miten ihana ele sisaruksilta. Ja vielä sanon että teidän yläkerta näyttää aivan ihanalta!

  VastaaPoista
 5. Ihanat sisarukset, lahja taisi olla ihan nappivalinta! :-D

  Mahtavan valoisalta näyttää kotinne! Olen kade!

  VastaaPoista
 6. Ihana Ellen ♡ Myöhästyneet synttärionnittelut!

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)