14.2.2013

I Love...


Kosmetiikan ehdoton vaatimus toimivuuden lisäksi on hyvä (mieluummin ihana) tuoksu ja kaunis, mielellään kylppäriin sopiva purkki. Nämä melkein välillä ajavat ohi se viisaimman valinnan. Täydellisen ihana kylppärin hömppäsarja on I Love.... Sarjasta löytyy mm. suihkugeeliä, vartalovoidetta, huulikiiltoja ja kynttilöitä. Suihkugeelit ja vartalovoide ovat olleet testissä ja toimivat ainakin hinta-laatusuhteeltaan loistavasti. Myös sarjan varatlonkuorintaa olen testannut, mutta se lähinnä tuoksuu ja luotan toistaiseksi vielä tässä asiassa Biothermiin. Mutta jos kaipaa hyvää tuoksua ja piristystä on I Love loistava valinta. Olen testannut käytössä tuoksuista coconut & creamin ja strawberries & milkshaken. Kookoksen ystävälle ensimmäinen on loistovalinta ja jälkimmäinen on todella.. miten sen sanoin kuvailisi - makea. Ihanan makea. Tykkäsin siitäkin. Vaniljaa en ole löytänyt kaupasta, se houkuttelee kovasti.


I Love... raspberry & blackberry
I Love... coconut & cream
I Love..mango & papaya
I Love... strawberries & milkshake
I Love...vanilla & ice cream
I Love... blueberry & smoothie

Piristin tänä vuonna myös ystäviäni sarjan purnukoilla. Tämä lahjavinkki ei tätä ystävänpäivää enää auta, mutta mielestäni tällaisen voi hyvin viedä muutenkin pienenä lahjana - ja vaikka niille päiväkodintädeillekin :). Nämä ostin Stockalta ja siellä näihin olen törmännyt. Merkin sivuilla jälleenmyyjäksi ilmoitettiin Seppälä. Samaa ketjua siis tosin...


Haluan myös toivottaa teille kaikille ihanille lukijoille 

IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ

Kiitos kun jaksatte olla täällä näiden luovien taukojenkin aikana!





11 kommenttia:

  1. Kiva kun postasit:) Juuri eilen mietin, että missäs se mun uusi lempparibloggaaja oikein on kun ei mitään kuulu. Ja heti tänään oli postaus:) Hyvää ystävänpäivää myös sinne:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Telepatiaa ja loistava ajoitus! Toivon, että ehdin kirjoitella lomalla reissusta kuulumisia.

      Poista
  2. Oi näyttävät ihanilta! Varsinkin strawberries & milkshake ja vanilla & ice-cream kuulostavat herkullisilta. Täytyypä katsoa löytyisikö huomenna Stockalta. Vinkkisi ei tullut liian myöhään koska tapaan ystäviäni vasta viikonloppuna :-)
    Ihanaa ystävänpäivää ♥

    VastaaPoista
  3. Kiva lahjaidea ja tosi herkullisen kuuloisia yhdistelmiä! :-D

    **Oikein mukavaa ystävänpäivän iltaa sinullekin!**

    VastaaPoista
  4. Ihania paketteja ystäväsi saivat! ja tuosta edellisestä postauksestakin sai muuten hyvän ystävänpäivä lahjaidean... meiltä lähti valkoisia&vaaleanpunaisia kaakaovaahtokarkkeja pienissä pestyissä ja koristelluissa pilttipurkeissa muutamille ystäville. Ja olen muuten jäänyt ihan koukkuun kaakaoseen vaahtokarkeilla - namskis. T:vakkarilukija ilman blogia

    VastaaPoista
  5. Onpas hyvän kuuloisia tuoksuja.

    Ja hyvää ystävänpäivää sinulle ♥

    VastaaPoista
  6. I'm excited to uncover this site. I want to to thank you for your time for this particularly wonderful read!! I definitely savored every little bit of it and I have you saved as a favorite to look at new stuff in your site.

    my site: the tao of badass
    my page: http://thetaoofbadassreviews.jigsy.com

    VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)