5.12.2010

Riviera Maison - ja muita sisustusmokia


Joku on kirjoittanut blogiin mun kuvaukseen "... tykkää sisustamisesta..". No, varmaan tykkää joo, mutta NIIN amatööritasolla tässä mennään. Siis miten voi olla mahdollista, että jos ymmärtää vaatemallistojen vaihtuvan noin neljä kertaa vuodessa, olettaa sisutustekstiilejä myytävän samoina vuodesta toiseen??? Jep, mulle kävi JUURI näin!

Ostin viime talvena Riviera Maisonin yhden (jep, älä ikinä osta vain yhtä - mutta virheistään oppii, vaimitensenytoli) tyynyn ajatuksella, että täydennän sarjaa talven aikana. Talvi tuli ja meni ja meillä oi edelleen vain yksi RM:n tyyny. Tuli uusi talvi ja ajattelin saaneeni uuden mahdollisuuden. Menin Loviisan aittaan - joka muuten on kyllä ihan käymisen arvoinen paikka jos sattuu siellä suunnalla liikkumaan ja tajusin tämän mallistojen vaihtumisen.

Avulias Hannis tuli apuun, kun olin ensin istunut muutaman illan googlen kaverina ja vinkkasi, että Cobellosta saattaisi tätä RM:n sarjaa löytyä. Ja löytyihän sieltä. Tosin vain yksi torkku, mutta oli se tyhjää parempi. Hiukan lohdutti vielä se, että viime vuotisena se oli alessa:).


Torkku on villasekoitetta,
ihanan pehmeä ja lämmin.
Ei tosin lapsiperheeseen maailman käytännöllisin,
on jo ompelijalla lasten laivaleikkien jäljiltä...
Ja juu, mä olen lukenut ;),
 Gantin tähtityynyt ovat soooolastseason,
mutta toimittavat virkaa meillä edelleen hyvin -
 ja kun ovat kesät varastossa,
en ole ehtinyt edes kyllästyä.


***

Jos nyt jollain pyörii nurkissa
 Riviera Maisonin Ski&Mountainteam - tyynyjä,
niin tänne tarjoamalla voi saada hyvän hinnan...

5 kommenttia:

 1. Olen huomannut kans, että kaikkea pitäis ostaa ainakin se kaks kerralla, mielellään vaikka kolme! Yks näyttää sit kuitenkin niin orvolta yksin.. No mulla on sit kans sisustus "so last season", sillä noita tähtityynyjä on kans kasautunu tohon sohvalle vino pino : )! Mut ei haittaa, tykkään niistä silti ; )! Enkä taida muutenkaan niin muodin mukana aina kulkea, heh! Iloista viikonlopun jatkoa sinne!!

  VastaaPoista
 2. Ihanan rauhallisen vaalea sisustus teillä on!!Täällä ilmoittautuu myös yksi, joka ei koskaan tajua ostaa ajoissa mitään settiä kokonaan kasaan:) Niin, ja lukeudun myös tuohon solastseason -kategoriaan:)
  Oletko käynyt tsekkaamassa Homeberryssä? Siellä on myös RM -juttuja ja minusta heillä on aina jotain edellisen sesongin juttuja, kun ostavat suoraan RM:ltä jostain varastolta.

  VastaaPoista
 3. Täältä löytyisi tyynyllesi samanlainen kaveri :) Voisin sen myydä, kun meilläkin se on niin yksinäinen...Ilmottele s.postiini,jos vielä tyynyä kaipailet! pipap@suomi24.fi

  VastaaPoista
 4. No hei hitsi kyllä Gantin tähtityynyt mitään vanhaa siisonia ole, ne on klassikot!!! Mulla niitä ihan kamalan monta, mutta aina tykkään: Just kaivoin jouluksi vaaleansiniset ja punaiset sohville ja löytyihän sieltä yksi sellainen salmiakkikuvioinenkin :-) Se joka noita morkkaa on kyllä vaan sitten itse so last season :0)

  Tsemppiä etsimiseen. Eihän niitä enää sattunut Rivieran nettikaupassa muuten olemaan? Varmana tsekkasit sen kyllä jo silloin, mutta kysynpä kuitenkin...

  VastaaPoista
 5. No niin, harmaa ja valkoinen toimii aina vaan!

  Mun mielestä kivempi, ettei kaikki ole samasta mallistosta, se on jotenkin niin mielikuvituksetonta. Mieluummin useammasta mallistosta mutta samaa värimaailmaa. Vaimitensenytoli. Ihan sama, onko last season vai ei.

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)