5.9.2010

Tyttöjen juttuja


Hetki sitten pohdin hiukan isien ja poikien suhdetta.
Mulle nämä tyttöjen jutut ovat helpompia ymmärtää.

Toki vietämme lasten kanssa kivaa,
 kahdenkeskistä aikaa sukupuolesta riippumatta -
tällä kertaa olivat vuorossa tyttöjen jutut.

Hulluttelimme Idan kanssa studiolla.


Ida on "hieman" kateellinen balleriinoille siitä "hameesta",
ja ehdottaa aina välillä, että laittaisi hameen treeneihin.
En ole toistaiseksi taipunut, valmentaja saisi luultavasti sätkyn...
Yritän hameen sijaan "myydä" glitteriä ja "timantteja".


15 kommenttia:

 1. Siis hetkinen...kuka tämä Ida on? Ei ainakaan se sama Ida, joka on ihan pikkuinen vielä...siis missä välissä on suhahtanut ohi muutama vuosi ja Idasta on tullut noin iso tyttö!!!!!aikamoinen ripakinttu;)
  Taas laadukkaita kuvia Tanja!
  lenkkitreffejä odotellen, L

  VastaaPoista
 2. Loistavia kuvia!

  Meillä on aloitettu baletti ja onneksi pienillä ei ole vielä tarkkoja asuvaatimuksia. Vanha puku käy ja hametta saa käyttää, jos haluaa. Mutta teidän lajissa ei ihan taida käydä;) Mutta kyllä on hieno asu ja kaunis tyttö ihan ilman tyllihamettakin.

  VastaaPoista
 3. Onko tämä laji rytminen/kilpavoimistelu? Hienoja kuvia ja luontaisen näköinen voimistelijatyttö! Meidän perheessä tytötkin suosii lajeja kuten tennis, joten siinä suhteessa kelpaa kaveriksi molemmat vanhemmat ja prinsessatouhut jää muihin leikkeihin..
  T: Ulrika

  VastaaPoista
 4. Ihanat voimistelijatytöt!On kyllä niin nätin sirorakenteisia, ihan selvästi luonnolahjakkuuksia!

  VastaaPoista
 5. Siis aivan mahtavan kauniita kuvia!
  Mallista puhumattakaan :)

  VastaaPoista
 6. Upeat kuvat! Mikä tausta sulla on studiossa, ihan koko valkoinen tavallinen? Valoja on varmaan joka lähtöön, kun taustan saa noin hyvin "pois" ja kohde on se tärkein?? Blogiasi on kiva lukea juuri kuvien takia, koska me kovasti miehen kanssa yritetään oppia kuvauksesta enemmän. Neidin 2-vuotis ja naapuri 1-veen kuvien taustan virkaa sai toimittaa Ikean rullaverho - kuvat onnistui :) Neidin lajina onko joukkuevoimistelu?

  VastaaPoista
 7. Joo, tuollaisia siltoja mäkin joka ilta olkkarissa teen. I wish;)

  Upeita kuvia taas!

  VastaaPoista
 8. L - mäkin ihmetten, että onko tää se sama... Lapset kasvaa ihan järkyn nopsaan! Kunhan mä tästä paranen niin sitten juostaan!

  Violette, kiitos. Ei noilla pienillä nyt oikeasti niin tarkkaa ole, mutta hameet ja tyllit on tietysti telineillä hankalia, jopa vaarallisia.

  Ulrika, voimistelijaneiti kiittää:). Neidin laji on siis telenevoimistelu, mutta noiden kuvien perusteella mäkin olisin veikannut rytmistä. Kun en puomia saanut studiolle raahattua, piti tyytyä ilmapalloihin ja ruusunlehtiin. Meillä kyllä isikin kelpaa kaveriksi jumppasalille - vaikka ei näitä puku- ja ulkonäköasioita niin ymmärräkkään;). Tennis onkin ihana koko perheen laji, mitä on kiva harastaa lomallakin. Meillä alamäkihiihto toimittaa tota koko perheen harrastuksen virkaa, mutta joku kesälajikin olisi kiva. Hmm, voisinkin mennä lasten kanssa tenniskurssille, lähtisin ihan samalta tasolta... Kiitos vinkistä!

  Johanna, mahtavan kaunis kommentti, kiitos:).

  Suvi, kiitos! Kotistudiossakin saa oikein hyviä kuvia, mutta se vaatii tietsyti viitseliäisyyttä ja rakentelua. Rullaverho onkin hyvä idea:)! Jos salaman saa irti kamerasta tai edes suunnattua valitsemallaan tavalla, sillä ja heijastimella pääsee jo pitkälle. Taustan valaisuun kelpaa esim. raksavalo, mitä saa rautakaupoista. Ja siten tietysti se photoshoppaaminen tekee melkein minkä vain mahdolliseksi. Mä tosin olen vanhanajan kuvaaja (ehkä siksi, että olen niin huono photarissa), eli pyrin kuvaamaan niin, että jälkikäsittelyä tarvitaan mahdollisimman vähän. Noissa kuvissa on valkoinen, kaarevareunainen seinä (saman asian ajaa kangas tai rullaverho), tausta on valaistu kahdella studiosalamalla missä softboxit ja malleilla myös kaksi salamaa, toisessa softbox ja toisessa sateenvarjo.

  PikkuSanna - pirteitä olivat mallitkin, kuvaajalla oli tytä pysyä perässä kameransa kanssa...

  Nina, Ida nauraa mulle säännöllisesti kun venyttelemme yhdessä, että "etkö sä todellakaan pääse enempää spagaatia?". No, en pääse. Ja pienempien taaperojumpassa vanhemman kokivat aina kauhunhetkiä, kun ohjaaja ilmoitti, että "sitten vanhemmat tekevät sillan ja lapset mönkivät alta".

  VastaaPoista
 9. Hihii, onneksi en ole ollut taaperojumpassa lasten kanssa. Olisi varmaan muutama hikipisara kihonnut siltaa yrittäessä :-D

  Ihania, kauniita kuvia ja suloiset tytöt.

  VastaaPoista
 10. Voi iiks miten upeita kuvia!!!
  Ja viis siitä ballerinahameesta, nuo puvut ja hiuskoristeet ovat ihan mielettömiä!

  VastaaPoista
 11. Hei! Sattumalta löysin kauniin blogisi. Opiskelet siis valokuvausta? Joku aikuiskoulutusjuttu? Haluatko kertoa enemmän, esim. että mikä koulu koulutuksen järjestää? T. Eeva

  VastaaPoista
 12. Aivan superupeita kuvia jälleen. Onpa Ida tosiaan kasvanut!
  Kävin muuten tyhjentämässä Pikkusiilissä päytääsi, siellä oli vaikka mitä kivaa!
  Ja blogissani on sinulle jotain:)

  VastaaPoista
 13. Ihania kuvia:)
  ps. mistä ostit UGG:t? Ihanat <3

  VastaaPoista
 14. kalastajamuija, kiitos, kiva kun kävit ja jätit kommentin:). UGGit on huuto.netistä.

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)