18.8.2009

Ykkösiä odotellessa


Kuopuksemme kääröaika alkaa auttamttomasti olla ohi. Ellen täyttää tänään 11 kuukautta - enää kuukausi ykkössynttäreihin... Hurjaa. Ennen esikoisen ekoja synttäreitä luulin, että yksivuotias on jo "iso" - kävelee ja puhuu - ja on tietysti muutenkin kovin omatoiminen:). Nämä harhakuvitelmat ovat kyllä kadonneet, mutta ei meillä enää vauvaa ole, vaan pieni kovatahtoinen neiti, joka todella pitää puolensa...

Se osaa jo seistä ilman tukea...


... ja leikkii monia juttuja.


Tilasin joku aika sitten Nextin talvimallistosta aika reilulla kädellä vaatteita lapsille - ajattelin, että palautan sitten ne, jotka eivät miellytä. No, palautettavaa olisi kertynyt, mutta kun totuus palautuspostimaksuista valkeni (joo, ymmärsin kyllä jo tilatessa, että palauttaminen maksaa, mutta unohdin itellan ryöstöhinnat ulkomaan paketeissa..) , päätin pitää koko paketin, esim. Ellenillä kuvissa olevat legginssit. Tuleehan niille vaatteille käyttöä kun taas syksy tulee:).

7 kommenttia:

 1. Pienihän tuo vielä on <3

  Myös meille tuli aikamoinen läjä Nextiltä =) ...mm. nuo samaiset leggarit ;)
  En ole ikinä ajatellut mitään palauttavani juuri noiden postien takia. Kesätilauksestakin meillä on 2:t kengät myytäviksi kun olivat liian kapeat tytölle.

  Tuo alin kuva on todella kaunis kokonaisuus, kaikki osaset toimii <3

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä Itellan hinnoista, järkyt palautushinnat joten minäkään en ole nextin vaatteita pahemmin palautellut.
  Pieniähän tuo teidän neiti on vielä, kauniit vaatteet!

  VastaaPoista
 3. Kivat sivut sinulla. Pakko laittaa myös, että minullakin nuorimmainen täyttää muutaman päivän päästä 11kk ja hänestäkin melkein tuli Ellen, mutta nimi vaihtui kuitenkin ennen ristiäisiä.

  VastaaPoista
 4. Suloinen neiti:) Ihmettelen juuri, mihin meidät "vauvat" ovat kadonneet.. Ja tykkään sun raikkaista saaristolaiskuvista!

  VastaaPoista
 5. Anana, kiitos kivasta kuvakommentista - tuli hyvä mieli:)! Liikaa tosin kohinaa (olen terävyysfriikki...;), mutta tykkään kuvasta itsekkin.

  Jarna, kiitos:).

  Katri, kiitos! Kiva kuulla etten ole ainoa joka järkkyy Itellaa.

  Anonyymi, :). Mikä teiän neiditsä tuli?

  Violette, kiitos! Niin ne vauvat kasvaa...

  VastaaPoista
 6. Söta Ellen! :)

  Vilka fina bilder!

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)