19.8.2009

To Do - listan lyhennystä


Ainakin Ananan blogissa on puhuttu siitä, miten tekemättömien töiden lista vain kasvaa ja kasvaa. Itsestä tuntuu, että kesällä kaikki räjähti käsiin ja koti oli aivan hyrskyn myrskyn - vaatekasat ajelehtivat siellä täällä - ja odottivat huutikseen listaamista ja kappeihin järjestämistä.

Nyt sain vihdoinkin Ellenin käyttövaatteet järjestykseen ja ensimmäisen kasan vaatteita huutikseen. Aloitin Emilin vaatteista - joita seuraa lisää lähipäivinä, sitten on vuorossa toppavaatetta ja ne Ellenin pienet, joita en ole vielä ehtinyt myydä yhtään. Tekemistä riittää - huoh.Uutta kotia etsivät Emilin jäljiltä ainakin pari Timpparin toppaliiviä, Ticketin puku, muutama siisti paita ja parit housut - kaikki kokoa 86cm. Jos tarvetta, kurkkaa ihmeessä...3 kommenttia:

 1. Se on aina oma urakkansa aloittaa.... Mä vein maanantaina kuorman kirppikselle ja eilen oli jo puolet hävinnyt. T. himppasen tyytyväinen:)

  VastaaPoista
 2. Upeaa kun jaksat laittaa tavarat huuto.nettiin!

  Kesä on paha. Siis kasojen kannalta. Kaikenlaisia epämääräisiä kasoja, kekoja ja röykkiöitä. Ja kun aloittaa jostain nurkasta on pian koko talo siivottava. Itse aloitin keittiöstä. Tyhjensin kaapit ja laatikot. Vain sellaiset tavarat, joita oikeasti käytän saivat jäädä. Kaikenmaailman emännänlahja tuppervaarat saivat lähteä. Ja kas. Tilaa tuli. Tosin iso pahvilaatikko pitäisi saada jonnekin eteisestä. Autotalliin?

  Lasten eteisessä on odottanut VUODEN kasa leluja. Olen moneen kertaan pyytänyt lapsia pelastamaan tärkeimmät, mutta ei. Ei kukaan ole vaivautunut, joten tuskin siellä on mitään mitä kaivattaisiin... Lähtivät kierrätykseen päiväkotiin ja leikkipuistoon.

  Kaipa se on vaan kirjoitettava kalenteriin, että nyt on siivouksen & järjestelyn aika. Sillekin pitää raivata tilaa, kun on kasautunut kaikkea kalenteriinkin :)

  VastaaPoista
 3. Härligt att du har fått sorterat och fixat! Min "to do" lista har också blivit lite kortare i sommar, men ännu är det mycket som är ogjort! Men bra gjort om du hann få en del kläder till försäljning! Var in och tittade på kläderna, FINA kläder! Sku de bara vara lite större så skulle jag köpa... Men N är redan storlek 92...

  Ha d bra! Kram

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)