19.8.2009

Mekkoa mä metsästän...


Heräsin tosiaankin pari päivää sitten siihen, että pian on Ellenin yksivuotispäivä. Haluaisin juhliin oikeastaan molemmille tytöille kivat uudet mekot, joille syksyn ja talven juhlissa olisi muutkin käyttöä. Toivoisin mekkojen olevan mieluummin saman henkiset kuin samanlaiset, vaikka samasta mallistosta ja samaa värimaailmaa mutta Ellenille liivari ja Idalle hame. Esimerkiksi näin. Samanlaisetkin kyllä käyvät.

Metsästys alkoi oikeastaan siitä, että huutiksessa lipsahti unohduksen vuoksi käsistä aivan ihana Burberryn hiukan erilainen farkkumekko, Ellenin kokoa siis. Pitää aina huutaa heti - ja riittävästi, miksi ihmeessä en ole tätä vielä oppinut?! Rangaistuksena tästä olen istunut muutaman illan Googlen kaverina, mutta vastaavaa mekkoa ei ole vastaan tullut, taitaa olla vuoden takaisesta syysmallistosta.

Olen avoin ehdotuksille, mutta omassa mielessä pyörii liivari, ruskeaa ja syksyistä, ehkä jotain villasekoitetta... Se BBY:n farkku oli aivan ihana, eli farkkukaan ei ole pois suljettu, tosin farkkumekossa sitten pitää olla joku juttu.

Tiina UNQ:sta lähetti postia ihanista Lofffin mekoista. Näistä kuitenkin pienin koko 86/92 on Ellenin synttäripäivänä auttamattoman iso - niin ihania kuin ovatkin. Tuon pilkkuliivarin olisin ottanut muuten heti - jotain tälläista siis on haussa...


Kuva UNQ:n sivuilta

Jos mitään kivaa ei löydy, juhlivat tytöt näissä Burberryn klassikkoliivareissa, joista kyllä tykkään aina ja aina. Tiedän, että nämä herättävät sekä ihastusta ja vihastusta, omasta mielestäni ovat mielestäni ajattoman tyylikkäitä.Mutta nyt siis rakkaat blogiystävät, jos mielessä on joku mekko joka voisi sopia kuvaukseen, olisin enemmän kuin kiitollinen vinkeistä. Käytetykin kelpaavat, koossa 80 ja 104/110.

13 kommenttia:

 1. Paljonko maksaa tuo pilkkumekko kun ei ole mitän infoa Unqin sivuilla. Ärsyttää tuomoinen pimittäminen! Muutenkin koen Unqin sivut sekaviksi...=/

  VastaaPoista
 2. Nuo ruudulliset mekot on sitten nättejä. Meilläkin vanhemman likan mekkosia odottelee nuorimmaista käyttäjäksi. Olen huomannut, että kun hyvä mekko osuu kohdalle on toimittava. Muuten sitä ei ole enää kun mietintätuokion jälkeen marssit kauppaan.

  Ja meidän melkeinEllenistä tuli Sanni.

  VastaaPoista
 3. Pilkkumekon hinta on 69€...

  VastaaPoista
 4. Roselille julkaisi juuri uuden mallistonsa, aivan ihania mekkoja ja muutakin http://www.roselille.dk/webshop-pige/pige-kjoler/ koot peinistä kuusvuotiaisiin saakka.

  Aivan ihanat nuo Lofffin mekot, ymmärrän ihastuksesi :)

  VastaaPoista
 5. Vad synd att du inte hann få klänningen! Men de rutiga är jättefina! Tyvärr har jag inga tips på något annat, för jag hinner inte leta just nu... Men lycka till i jakten! :)

  VastaaPoista
 6. Kokeile esim näitä suosikkejani:
  www.joulesclothing.com
  www.boden.co.uk

  Bodenilla saa (käsittääkseni) kaikki vaatteet vauvakoosta varhaisteineihin ja malleissa on yleensä hyvin värivaihtoehtoja ja jopa eri kuoseja samasta mallista. kummankin laatu on ollut hyvää ja koot suht reiluja. Bodenilla värit ovat aika voimakkaita, mutta monesti löytyy hillitympiäkin vaihtoehtoja kun vaan tsekkaa vaihtoehdot (ja mätsäävät sukkikset vaikkapa).
  Myös Joulesilla samasta kankaasta juuri nyt esim liivari ja hame (Eira ja Bethan)vaikkapa vaaleansinipohjaisena ruutuna - sopisi teidän blondeille!

  VastaaPoista
 7. Ihana blogi sinulla!Olen lueskellut ennenkin, mutta unohdin silloin merkitä suosikkeihin ja nyt löysin sitten tämän taas uudestaan :) Mulla kans armoton mekko metsästys, Eevin synttäreihin on onneksi aikaa vielä 2 kuukautta. Apua, mihin tämä eka vuosi on oikein mennyt?! :)

  VastaaPoista
 8. Mekkoasioissa en harmikseni osaa auttaa, mutta kävin taas lueskelemassa :). Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Moikka! Musta tämä on aika ihana Kenzon mekko, mutta en tiedä sun mieltymystä.. Ja toi koko on = ?. Huutiksessa siis kuitenkin tässä osoitteessa:

  http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=112609490

  Itse ostaisin heti jos olis se tyttö :-) Mut kun ei ole! No, neljä poikaa riittää ehkä tähän familyyn...

  VastaaPoista
 10. Kiitos kovasti avustanne! Olen kahlannut linkkejänne läpi, mutta THE mekkoa ei ole vielä löytynyt... Ebayssä on SE BBY:n farkkumekko briteissä, mutta ei postiteta Suomeen ja on 18M, Hollannista taas löytyisi 6M... Mietin jo, kallituisinko BBY:n valeanpunaiseen mekkoon... Se olisi helppo yhdistää sisarusten vaatteisiin...

  Hannis, katsoin tuota Kenzoa jo aiemmin, mutta punainen anakaan noin tummana ja kirkkaana ei ole meidän väri.. Muuten ihana mekko ja jouluksi olisi passeli, silloin täytyy taipua punaisen..:)

  VastaaPoista
 11. Hei! Kivoja juttuja ja kuvia sinulla taas ollut blogissasi! Minusta nuo BBY klassikot ovat ihanat! Meillä ollut varmaan jokaisessa koossa, eikä siihen ikinä kyllästy! BBY on kiva senkin puolesta, että saa kaikki lapset ikään tai sukupuoleen katsomatta vähän samaan henkeen puettua! Oletko käynyt Childrenssaloonin sivuilla? Siellä minusta suloinen BBY farkkumekko pienten puolella. Ottaisin ainakin meidän neidille heti, jos vaan olisi isompana:( Oletko huomannut, että Turkuun avataan syyskuun alussa uusi lastenpuoti? Sieltäkin saattaisi löytyä jotain, ainakin ikkuna vaikutti lupaavalta! -Riikka-

  VastaaPoista
 12. Riikka - mitämissämilloin???? Siis minne uusi lastenvaateliike?? Herääkö Olivia ja Oskari henkiin????
  En ole myöskään käynyt uudistuneilla Chidrenssoloonin sivuilla - ja vierailu näyttäisi koituvan kalliiksi.. Se farkkumekko oli kiva - mutta mulla on päähänpinttymä siitä toisesta... :).

  VastaaPoista
 13. Moikka! Valitettavasti O&O ei taida herätä henkiin:( Samalle kadulle, siihen vanhan Palmrothin liikkeen tiloihin on ikkuna somistettu ja lapussa lukee, että avataan 1.9. Kuulin, että olisi Muotikuu -liikkeen omistajan projekti. Toivottavasti tulee O&O:n henkinen, minä ainakin jäin sitä kaipaamaan kovasti! PikkuPegasos on ihan kiva, mutta "se jokin" puuttuu.. -Riikka

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)