25.8.2009

Juostaan DailymileenJuoksu kulkee suht mukavasti ja on mielekkäämpää, kun on joku tavoite - tulee treenattua vähän monipuolisemmin, ainakin ajatuksen tasolla... No, monipuolisuus on toistaiseksi jäänyt pääasiassa lenkin pituuksien vaihteluun ja satunnaisiin intervalliharjoituksiin. Mutta parempi sekin kuin tasaisen tappava hölköttely, josta Polarini Diary sai minut kiinni:). toivoisin saavani lenkkeihin enemmän vaihtelua ja löytäväni aikaa lihaskuntotreenille ja lihashuollolle. Sain sentään varattua ajan hierojalle, mutta venyttely tuntuu tässä iässä olevan sängystä ylöspääsyn ehto - ikävä kyllä.

Eilen oli pidemmän lenkin vuoro. Juoksimme ystäväni kanssa pimenevässä (ja kylmenevässä - toppi oli ihan liian vähän yhdeksän jälkeen!!!) syysillassa reipas 15 kilometriä. Aikaa meni 1.37 - parannettavaa siis löytyy, jotta pääsen tavoitteeseeni juosta syksyllä vielä puolikas alle kahteen tuntiin. Katsotaan kuinka käy. Ruisrääkki on vajaan kolmen viikon päästä.Löysin (tai oikeastaan mieheni löysi - mutta olin heti innolla mukana) Facebookin kautta Dailymile - sivuston. Sinne voi Facebookin tapaan luoda oman profiilin, tallentaa liikkumisiaan ja fiiliksiä lenkeiltä ja ainkin mikä minusta parasta, suunnitella lenkkireittejä kartalla, joka laskee pituudet heti. Hauskaa - ja motivoivaa! Käykää kurkkamassa!

Tarvisin henkilökohtaisen ravintoterapeutin ja kokin. Tuntuu, että varsinkaan lenkkipäivinä en ehdi syödä riittävästi, enkä ainakaan oikeaan aikaan. Sunnuntaina olin juoksulenkillä liian täynnä, eilen taas viimeisestä ruokailusta oli kulunut 8 tuntia... Pitäisi myös opetella ostamaan kotiin ruokaa, josta saa nopeaa energiaa, sitä voisi sitten napata kiireemmässäkin.

Tässähän sitä taas tavoitteita.

3 kommenttia:

 1. Tiedän yhden fysiterapeutti/PT:n teillä päin... ja luultavasti eräät sun juoksukavereistakin...jos ihan virallisesti tarviit apua. :)

  VastaaPoista
 2. En viitsis alottaa juoksua... monet tuttavista, jotka harrastavat juoksua paljon, niin ennemmin tai myöhemmin heille on tullut polvivaivoja ja osaa on leikattu moneen kertaa. Tämä vaiva on monilla huippujuoksijoillakin.

  VastaaPoista
 3. Ihan kiva portaali, mutta aika riittää juuri ja juuri spostien lukemiseen, blogin pitämiseen, joten uusi sähköinen juttu, johon pitäisi taas päivitellä, on ihan liikaa ;)
  - Asta vakilukija

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)