16.2.2012

Jatketaan kotoilua


Kotoilu jatkuu. Ellen on ollut tiistaista asti kuumeessa. Ensin luulin, että se on influenssaa, mutta ei onneksi vaikuta niin rajulta. Hurja yskä joka tapauksessa ja nenä valuu pienellä. Kuumettakin on niin, että ulos ei ole asiaa. Olemme siis kotoilleet muutaman päivän ja samalla olen ehtinyt napsia muutamia kuvia lisää.


Aloitetaan eteisestä. Mä inhoan pattereita. Ne ovat aina tiellä, niiden kanssa kalustaminen on hankalaa ja ne ovat pääsääntöisesti rumia, paitsi ne wanhat isot, tiedätte kyllä. Ja meidän patterit eivät ikävä kyllä ole noita oikeita wanhoja vaan just niitä rumia. No, olen yrittänyt opetella elämään niiden kanssa, ainakin siihen asti kun ne saavat suojakuoren tai kauniimman ulkomuodon... Ja kun niiden kanssa on kerran elettävä, yritän ottaa niistä kaiken hyödyn irti:). Kaikki ylimääräinen kuivatus- ja säilytystila on tarpeeseen. 


Meillä on myös yläkerta. Ida kauhistui käydessään siellä ennen muuttoa - tännekö hänen huoneensa tulee?! Siellä oli on pimeää ja pakkasta. Eli ei ihan vielä sänkyä sinne. Rakennuslupa haussa siis. 
Yläkerran valmistumiseen asti lapset jakavat yhden alakerran kolmesta huoneesta. Melko hyvin ja sulassa sovussa homma on mennyt ja uskon että myöhemmin muistelevat hyvällä tuota aikaa, on söpöä löytää kaikki kolme sunnuntaiaamuna saman peiton alta ♥. Mun hermot tosin kiristyvät siinä kohdassa, kun sotkut eivät ole kenenkään ja alusvaatteita löytyy roolivaatelaatikosta. Tavarat siis kaipaavat paikkaansa. Oma lukunsa ovat sitten tietysti myös nämä illat, alkaa puheet peruuntua siitä, että kannustetaan lapsuille lisää vauhtia.. Melkoinen trafiikki ja rumba...

Emme ole tehneet mitään remonttia, tapetit ja pinnat ovat siis edellisten esukkaiden valintoja. Aika hauskoja oikeastaan ja paljon rohkeampia mihin olisi itse pystynyt. Kun yläkerta valmistuu, olkkari tulee jatkumaan meidän nykyiseen makkariin ja lastenhuoneesta tulee meidän makkari. Siihen asti saamme ainakin nauttia tuosta tapetista.




IDAN YÖPÖYDÄN VIRKAA TOIMITTAA ELLENIN NUKENVAATELAATIKKO.
TÄMÄ KAKLUUNI ON AINOA JOTA EMME OLE TESTANNEET, MUUT KAKSI AINAKIN TOIMIVAT.

Muuton yhteydessä myin vanhan päiväpeittomme ja olemme eläneet pari kuukautta ilman - valkoisilla lakanoilla. Nyt käytin hyväkseni Stockan kantistarjouksen ja etusetelit, mietin tätä pari päivää vielä kotona, mutta olen loppujen lopuksi tyytyväinen. Päällinen on silkkiä, tiedän, ei paras mahdollinen valinta lapsiperheeseen, mutta toistaiseksi on mennyt ihan hyvin. Katsotaan sitten jos meillä joskus vielä on koira...



Meidän takkavastaavat, mun ihanat miehet ♥ ilahduttavat mut usein iltaisin iloisesti ja huomaan, että uunissa on tuli ja makkarissa suloisen lämmin ja ihana tuoksu.



Ei niin oikeaoppisesti meidän työpiste on makkarissa. Makuuhuonehan on vain nukkumista varten. No, ehkä tästäkin ongelmasta päästään, kun sänky siirtyy seuraavaan huoneeseen. 

Tähtityynyt joutaisivat kaappiin odottamaan tulevaa. Tyynyjä sänky kuitenkin kaipaa, joten saavat armonaikaa siihen asti kun löydän uusia. Haluaisin mustaa, harmaata ja pinkkiä/turkoosia kesäksi. Ideoita? Pelkkä kangaskin riittää, sen verran ompelutaitoinen uskon olevani.

Vanha työtuoli joutui kaatikselle muuton yhteydessä, nyt työtuolina on yksi ruokapöydän tuoleista. Haaveissa työtuoliksi tämä tai tämä, jos vielä saisi alet hyödynnettyä.




UPS toi eilen mieluisan paketin italiasta, uusia valaisimia olkkariin.
 En olisi ikinä arvannut joutuvani tällaisiin kokouspuuhiin,
 näprättävää riitti koko illaksi.
 Arvaatteko mitä tästä syntyi..?

Tilasin kyllä asennuksen jo eiliseksi, mutta...
Ei se rakkaani haittaa ;).


Huomenna on vuoronvaihto, mä menen töihin ja isi pääsee nauttimaan kuninkaallisesta seurasta. Lukemista, siivousta, pelailua, pyykkiä, sylittelyä ja silittelyä, prinsessaleikkejä ja muovailua. Tänään alkoi jo aika käydä vähän pitkäksi, toivotaan että pieni on pian kunnossa




17 kommenttia:

  1. Tutun näköinen on maisema juu ;D
    Teillä on vähän metsääkin edessä ;)
    Tässä muutaman metrin päässä on aivan samat puuhat olleet koko viikon. Oltais voitu yhdistää sairastuvat oirekuvauksen perusteella.
    Kauniilta näyttää ja tuollaiset raikkaat tapetit sopivat hyvin valkoisen kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tutun näköinen ja kuvaideakin tutusti kopioitu. Kiitos ja anteeksi..;). Ja juu, metsääkin löytyy.
      Pitää yhdistää siarastupa seuraavaksi..:)

      Poista
  2. Teillä näyttää kuvien perusteella kyllä aivan ihanalle, talo on juuri sellainen vanha unelmataloni josta kovasti unelmoin.
    Olen asunut tuon tyylisessä talossa lapsuuteni, jossa oli peiliovia ja pönttöuuneja.

    Toivottavasti teidän talosta tulee jossain vaiheessa kunnon esittely kuvineen, voin tulla tänne sitten haaveilemaan ja katselemaan kuvia. :)
    Ehkä meilläkin joskus on oma vanha talomme. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥.
      Toivotaan, että pääset unelmiesi kotiin!

      Poista
  3. Teillä olikin aika homma tuossa kasailussa, en paljasta enempää kun facen kautta jo tiedänkin mitä teille tuli ;) Mä tilasin stockan 150v alesta Kartellin lampun, säästipäs siinäkin sen melkein 50e!Niin ja mun käsittääkseni se -20% koskee kaikkia sisustusjuttuja eli nuo tuolitkin sais nyt sillä 20% alella?!Ja Ghost on munkin haaveissa työtuoliksi, joo-o tosi ergonominen, mutta ah niin kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä arvon sitä Chostia vieläkin... Nyt sais tosiaan sen 20% alea...

      Poista
  4. Upealta näyttää uusi koti ja nuo kakluunit - wow!
    Ystäväni on koonnut samaa lamppua ja tiedän, että on siinä hiukan näpräämistä. Tsemppiä vaan!

    Ja itse asiassa nuo tapetit ovat kaikki tosi kauniita, mutta itselläkään ei ehkä riittäisi kantti noin korostettuihin seiniin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännä juttu noiden kuosien valinnassa että en itse koskaan pysty mihinkään räväkkään ja silti ne on sitten kivoja. Mä aina pelkään että kyllästyn, vielä en ole kyllästynyt:).

      Poista
  5. Härligt att få se bilder av ert nya hus! Vad fint ni har det trots att du skriver att ni med tiden vill ändra på en del saker! Tids nog... Hoppas prinsessan bli frisk snart och att ni andra klarar er undan!
    Kramar

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ni kunde besöka oss, eller hur? Är jätte välkomna! Kramar!

      Poista
  6. Kaunista! paljastathan sitten se uusi valaisin? näyttää mielenkiintoisalta;)

    VastaaPoista
  7. Näyttää kauniilta<3
    Onko tuo hankkimasi päiväpeitto se, mikä on Stockan kantisalessa tämän kuukauden? Ihanalta näyttää ja tekisi mieli klikata se omaankin kotiin. Nettikaupan puolella näytti väriksi vaaleanharmaata ainakin tuo kantistarjouspeitto, vaikka valkoiselta näyttääkin. Olispa Stocka täällä maallakin;)

    Satu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi kun olet joutunut odottamaan vastausta! Päiväpeitto tosiaan on Stockan kantistarjous tälle kuulle. Nykyiset värit ovat kuulemma beige ja harmaa. Valkoinen on "vanha" lopetteu väri joka nyt mytiin loppuun - mullekin tuli kiire;). Vaikka harmaa on kyllä kaunis myös! Jos valkoista haluat, kannattaa varmaan soitella tavarataloja läpi, jos jossain vielä olisi.

      Poista
  8. Kivoja kuvia ja ihanan näköinen teidän uusi kotinne :)

    Tuosta sohvakuvasta mistä näkyy ulos, tunnistinkin maisemat.
    Olette tosi kivalta paikalta siis löytäneet asunnon :)

    Toi teidän ruokapöytä on niin magee :) ... ja just ton tyylinen on mun makuun.
    Askosta katoin saman tyylistä, mutta siinä tökkää se jalkojen ja pöytälevy kiinnitys
    kohta...joten etsinnät jatkuu.

    Pikaista paranemista pikkuprinsessalle !

    VastaaPoista
  9. UPEITA tapetteja! Rohkeita, mutta niin kauniita, että niihin ei varmasti heti kyllästy!

    VastaaPoista
  10. Hei, kerrotko mistä tuo rukkasien takana oleva tapetti on hankittu / kenen valmistajan? Niin kaunis :)

    T. yhden tytön ja kahden pojan äiti

    VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)