17.2.2012

Foscarini

Kyselin torstaina, arvaako kukaan, mitä UPS meille toi. Olen muutosta asti spekuloinnut valaisinasioilla. Olkkarissa oli wanha kattokruunu, jonka kanssa en päässyt sinuiksi, vaan se saa nyt toivottavasti arvoisensa kodin. Kuten kirjoitin, meidän nykyinen makkari, joka on olkkarin vieressä, toimii tulevaisuudessa sitten olkkarin jatkeena - välissä on isot pariovet. Halusin, että valaisimet jotenkin yhdistäisivät tätä tilaa - tämä tarkoittaa mun ajatusmaailmassa sitä, että valaisimet olisivat samanlaiset tai ainakin samaa sarjaa. Toisaalta halusin myös, että ruokapöydän päällä olisi valo/t. Toinen mietinnässä ollut vaihtoehto oli kaksi isoa, samanlaista kattovalaisinta molempiin huoneisiin, samaan linjaan, mutta silloin ruokapöytä olisi jotenkin huoneessa ollut irrallinen.

Kriteerit täyttäviä ja silmää miellyttäviä vaihtoehtoja ei ollut mitenkään pilvin pimein. Nämä meille hankitut kummittelivat kyllä koko ajan mielessä, mutta ajattelin niiden olevan muun perheen mielestä liian blingbling. Kun Foscarinin Cabochelle näytettiin vihreää valoa, asiaa ei tarvinnut enää miettiä. Kaksi piccoloa ruokapöydän päälle ja myöhemmin media tai grande toiseen huoneeseen keskelle.Mutta sitten se kokoamisepisodi, wow! Olin ehkä sinisilmäinen blondi kun kuvittelin, että valaisin saapuisi suht kokonaisena ja valmiina, mutta ei. Askartelin ihan itse joka ikisen akryylipallon kiinni. Ei se itse asiassa ollut kovinkaan työlästä tai edes aikaavievää, mutta paketin avatessani olin kyllä hetken hieman järkyttynyt.


Kertaalleen valaisimet olivat jo ostoskorissa AmbienteDirectillä, mutta postikulut saivat mut nikottelemaan. Ja hyvä niin. En ollut valaisimia aikasemmin juuri googlettanut, jotenkin vain ajattelin että Ambiente on Gigantti - edullisin mahdollinen. Vaan eipä ollut. Feikkejäkin (puoli-ilmaisia) tuli googlatessa vastaan, mutta päädyin lopulta tilaamaan valaisimet Eden Illuminazionelta ja tätä kauppaa voin kyllä erittäin lämpimästi ainakin tämän kokemuksen perusteella suositella. Tilasin valaisimet keskiviikkona noin klo 20. Ensin tuli luonnollisesti kuittaus tilauksesta ja maksusta ja kaksi tuntia myöhemmin meili, joka kertoi, että paketti UPSin mukana on matkalla. Paljon tämän nopeammin ei hommaa olisi voinut hoitaa. UPS toimitti paketit viikossa varmaan, tuttuun tyyliinsä. Jos UPSin tai muiden lähettifirmojen käyttö olisi tehty kuluttajaystävällisemmäksi yksityishenkilöitä ajatellen, siirtyisin kyllä surutta pois Itellan tukijoukoista. En samaan syssyyn tajunnut tilata polttimoita ja niitä en jälkikäteen enää saanut, minimitoimitus on 40€. Tästä pini kehumiinus, mutta tähänkin kyselyyn vastattiin iltakahdeksalta alle puolessa tunnissa ystävällisesti pahoitellen.

Ja ne valaisimet , tykkään hurjasti!
Huomaatteko muuten, meillä on muita kuin valkoisia tulppaaneja - ja tykkään niistäkin!
Kiitos S niistä ja kahviseurasta!

♥ IHANAA VIIKONLOPPUA, IHANAA HIIHTOLOMAA ♥

27 kommenttia:

 1. Ihan tosi kauniit! Ja niin sun näköiset:) Oikein mukavaa hiihtistä, me taidetaan jättää temppu-tiikerit kuitenkin väliin ja keskittyä hiihtoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun näköiset:)?! Olenko mä blingbling;)?! Kivaa hiihtistä myös teille!

   Poista
 2. Kauniit valaisimet. Mukavaa hiihtolomaa (Onko teillä muuten hiihtolomasuunnitelmia?) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Ida treenaa lomalla, loppuviikosta minilomalle..:)

   Poista
 3. IHANA lamppu - ja kauniita kuvia. Olet niin aktivoitunut bloggaamaan etten edes ehdi kommentoida kaikkea! Kivaa hiihtolomaa ja toivottavasti ehditään kaffetella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:). Tulisitko ihailemaan niitä livenä:)??? Mä olen nykyään NIIN aktiivinen;)!

   Poista
 4. Mageet lamput, hurjalta kuulostaa tuo askartelu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ollutkaan niin hurjaa kuin aluksi kuvittelin, sujui itse asiassa aika kivuttomasti!

   Poista
 5. Niin ja kiitos vielä tuosta nettikauppavinkistä, löysin sieltä meidän keittiön uudet lamput edullisimpaan hintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, nää on aina parhaita kun voi jakaa hyviä vinkkejhä ja auttaa muita!

   Poista
 6. Arvasinkin edellisestä postauksesta nuo lamput ja tiesin kuinka upeat ne ovat. Sopivat tuohon tilaan hienosti, ihanan "ilmavat".

  VastaaPoista
 7. Vau minkä näköiset lamput, niin raikkaat!

  VastaaPoista
 8. Pakko udella mistä olette pöydän hankkineet? ollaan etsitty tuon tyylistä valkoista pöytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöytä on puusepän meille tekemä. Vastaavaa löytyy ainakin Vepsäläiseltä VAlannin mallistosta. Nyt myös muistan nähneeni Askon tai jonkun kuvastossa vähän vastaavaa.

   Poista
 9. Upeat ovat *tahtoo* : ) Ja muutenkin kotinne on niin kaunis, olisi kiva nähdä joskus lisääkin kuvia : ) Kaunista on : )

  VastaaPoista
 10. On kauniit ja sopii teille. Mä olen ollut aputyttönä kasaamassa grandeen noita palloja, ja oli yllättävän helppoa hommaa (jos vaikka vertaa niihin mun joulupalloihin, joiden kokoaminen oli suoraan perkeleestä..)

  Olen niin kade teidän takoista ja ovista. Meillä on samantyyliset stugalla ja haluaisin sellaiset kotiinkin (no en tähän kotiin, mutta seuraavaan kotiin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, nythän mä tiedän kenet pyydän sitten seuraavaski apuun! Ei vaan, meni kyllä yllättävän helposti, joku on selvästi paneutunut tohon suunnitteluun... Mä mietin sua ja joulupalloja näitä kootessani muttatajusin kyllä että tämä oli helppo nakki niihin verrttuna kun en edes yhtään kiroillut...

   Seuraavaan kotiin sitten. Ja toisaalta, eikö ole kiva kun kotona ja stugalla on erilaista?

   Poista
 11. Miten mä unohdin kommentoida lamppuja tänään? Kauniit! Näytti siltä, kuin ne olisivat aina olleet paikallaan.
  Kiitos siis jälleen kahvista, jättipullista myös.

  S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli pikkuisen muutakin pientä puuhaa niiden kahdeksan pikkuihmisen kanssa. Vaikka hienosti käyttäytyivät:)! Kiitos itsellenne!!

   Poista
 12. Hei!
  Ensiksikin, kiitos kivasta blogista! Olen seuraillut tätä jo pidemmän aikaa, mutta eipä ole tullut kommentoitua. Erityisesti pidän lastevaatepostauksistasi, mutta nyt täytyy sanoa, että myös tämä uusi kotinne on kyllä niin upea, että toivoisin lisää kuvia siitäkin. Nuo juuri ostamasi lamput ovat hurjan hienot!

  VastaaPoista
 13. Voin myös suositella EDENiä. Sieltä on meidän caboche medium :-) IHANA! Polttimon löysin ihan Anttilasta.
  - lumppari -

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)