10.11.2011

Sjörövarkalset...


...har firat igen.Tässä juhlaputkessa on pinna meinannut katketa yhdeltä sun toiselta useammankin kerran. Ennen juhlia päivänsankarille tuli vielä pukukriisi. Päärosvo oli ehdottomasti sitä mieltä, että hän pukeutuu Batmaniksi. Pikkumainen äiti sitten yritti selittää, että vieraista saattaa ehkä tuntua oudolta, kun heidät on kutsuttu merirosvojuhliin ja toivottu asiaankuuluvaa pukeutumista ja paikalla onkin Batman... Äiti poistui vähin äänin paikalta ja pian alakertaan ilmestyikin hurmaava merirosvo :)

Nyt alkaa juhlaputki olla ohi. Isänpäivää vietään toivottavasti rauhassa kotona köllien, urheillen ja syöden hyvin. Kerätään voimia pakkaamiseen.

MEILTÄ JUHLISSA MUKANA PÄÄROSVON LISÄKSI MERIROSVOJEN LEMMIKKIKISSA,
 SEKÄ HALLOWENISTA MEILLE ASUMAAN JÄÄNYT PIKKUHEXAN.

5 kommenttia:

 1. Oi miten liikuttava tuo alin kuva.

  Onnea 5-vuotiaalle! (onhan se viisi?)

  VastaaPoista
 2. Nina kiitos, on se viisi. Mä olen liikuttunut että sä muistat meidän lasten iät, mä olen aina vuoden tai kaksi perässä (no en nyt omien lasten mutta kaikkien muiden kohdalla)..

  VastaaPoista
 3. Ihana se viimeinen kuva! Onhan se valitettavasti niin että synttärijuhlat on aina kivaa mutta samalla ne ottaa voimille. Minäkin olen helpottunut siitä että meidän lasten synttärijuhlat ovat ohi tältä vuodelta... Jaksamista pakkaamiseen ja onnea Emilille!

  VastaaPoista
 4. Onnea sankarille! Ihania nämä pienet merimiehet. Mun mielestä muutenkin lapset naamiaisasuissa on niin herttaisia. Pikkukisut ja hexat myös :)

  VastaaPoista
 5. Tuossa pitäisi varmaan lukea, että sjörövarkalaset har firats igen.

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)