22.11.2011

Lunta odotellessa


Niitä kurakasoja kun noutaa päiväkodista, niin käy mielessä, että lumi ja pikkupakkanen ei olisi lainkaan hullumpi vaihtoehto. Nyt kun meillä alkaa lasten talvivaatteetkin olla haalittuna.

Kirjoittelin aiemmin Idan talvisetistä, housut olivat ja takki uupuu. Nyt tilanne on korjattu - muutaman mutkan kautta. Ja nämä mutkat ovat taas näitä juttuja, että pidetään vähäjärkisenä kun avaa suunsa väärässä seurassa ;).Ida itse ihastui housuihin kuuluvaan sinililaan takkiin ja kuvittelinkin sitten vain hakevani takin kaupasta. Sitä ei tietenkään löytynyt mistään muualta kuin SPORTAMORElta, joka ei ainakaan vielä toimita Suomeen. Ihana Susanna riensi apuun ja lupsi tilata takin meille - Ruotsin kautta. Kuin ihmeen kaupalla takki oli vielä jossain kamppisalessa, en voinut uskoa hyvää tuuriani. kunnes kävi ilmi, että meidän kokoa ei enää ole - vaikka se oli jo ostoskorissakin monen kertaan. ÄH. Soitin loppujen lopuksi Peakiä maahantuovaan IC-companyyn ja sain vinkin muutamaan kauppaan mihin sitä oli toimitettu. Takki matkasi meille sitten loppujen lopuksi ystävällisten savolaisten avulla Kuopion InterSportista.


***

Elleniltä puuttuu takki.
Olen turhaan etsinyt Ticketin viime kauden
 EJA-takkia LOLLIPOP-värisenä, koossa 104.
Taas olisi myyjän markkinat;)!

Tämän kauden takeista ja väreistä
TTH:n Hannah-takki Strong Pink-värisenä
 voisi olla mahdollinen - onko kukaan nähnyt takkia IRL?
Lähinnä siis väriä, eihän fleece ole punainen?
Hetken kun tässä taas vielä mietin,
niin ollaan ilman...
16 kommenttia:

 1. Onpa kivan näköinen setti, kuitenkin näyttää ihan ison tytön setiltä, mutta ei ole liian synkkä eikä tumma.

  Meillä kaivettiin ja pestiin jo välikausivaatteet pois, mutta taidankin kaivaa ainankin haalarin takasin kaapista huomenna, toppahaalariin saa tällä menossa suunitella irtopaikkoja polviin, jos lunta ei tule kunnolla.
  Tämän päivän hiekkasaldo päiväkodin jälkeen oli niin mieletön ja toppahaalari aivan kamalan näköinen, pinkki väri on enemmänkin harmaa tällä hetkellä, joten ehkä palataan suosiolla vain takasin siihen välikausihaalariin.

  VastaaPoista
 2. No mutta kyllä kannatti metsästää! Nyt on täydellinen setti koossa ja jos olisit johonkin muuhun tyytynyt, olisi se kuitenkin vaivannut koko talven ;)

  Toiv Ellenillekin löytyy vielä se takki. Ootko koittanut huhuilla Ticketin facebook palstalla?

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana setti! :)

  Meillä keskimmäinen rymyää vielä viimetalvisissa toppahousunjämissä, uudet annan käyttöön vasta, kun on lunta maassa, jos pysyisi ehjinä edes hetken. Esikoinen ei ilmoituksensa mukaan aio käyttää toppahousuja enää ollenkaan, ihan kiva :/

  VastaaPoista
 4. Huono äiti täällä ilmoittautuu. Tyttö on välikausikamppeissa ja kumppareissa päiväkodissa. Pojalla on viime vuotinen NS:n toppa (joka ei ole kosteussuojattu) sekä vuorilliset kangashousut ja tennarit. Ne talvikengät on nyt kyllä, mutta joku ei ole saanut aikaiseksi sprayata niitä...
  Mutta nythän taas luvattiin voimakasta plussaa että vielä on aikaa! Joo, olen toivottoman vaiheessa tänä vuonna...

  VastaaPoista
 5. Ja siis joo, ihana setti -oikeen ison tytön meininki mutta kuitenkin väriä ja leikkisyyttä -tykkään ♥

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis setti, tykkään! Kyllä se metsästäminen vaan kannattaa :).

  Nauratti oikein katsoa 10 päivän sääennustetta, to 1.12. ennuste tänne meillepäin +7.

  VastaaPoista
 7. Mun tyttö rakastaa tuota väriä, minä en ;)

  VastaaPoista
 8. Nuo housut ovat tosi hyvännäköiset! Poikien vastaavassa mallissa on tosi leveät lahkeet eikä kavennusmahdollisuutta:( Olisin muuten ostanut.

  VastaaPoista
 9. Kauniit ja hiukan erikoisemmat värit!

  Meillä kitsastellaan vielä ja säästellään talvivaatteita kylmemmille keleille. Tyttö laittaa tarhaan fleecevuoritetun kumipuvun (tarvittaessa vielä välikerroksen) ja kosteaa on kyllä ollutkin. Saapa nähdä koska saadaan se ensilumi, kertaalleen on jo pitänyt perheen sisäisessä veikkauksessa laittaa uudet arvaukset peliin.

  VastaaPoista
 10. Ei taida olla lunta vielä missään - meilläkin mennään kumppareissa ja välikausissa ihan hyvällä omatunnolla. Ei tulisi mieleenkään laittaa toppia tuonne vesisateeseen...

  Hmm-Ticksun FB?? Pitää tsekata, kiitos vinkistä:)!!

  VastaaPoista
 11. Hei!

  Hui kuin monimutkaisesti olit hommannut nuo vaatteet...intersporthan myy juuri noita peakin vaatteita sekä nettiputikki lillis tänä talvena.

  VastaaPoista
 12. Ano, en toki tarkoituksesllisesti hae asioihin monimutkaisuutta ja housut löytyivätkin helposti. Lilliksessä ei tuota takkia ollut, vastaava untsikka kyllä. Meidän kaupungin Intereissä ei myöskään ollut takkia ja Interithän eivät toimita tavaroita liikkeestä toiseen - en tiedä missä kohdassa oli sitä ylimääräistä monimutkaisuutta. Toki tuon Sportamiren kierroksen olisi voinut välttää...

  VastaaPoista
 13. Finfina vinterkläder! Förstår att Ida längtar efter snö så hon får börja använda sina fina kläder!

  VastaaPoista
 14. Hei Tanja!
  Ihanat ulkovaatteet olet jälleen neidille talveksi löytänyt :)

  Olisinkin kysellyt, oletko mahdollisesti jo myynyt eteenpäin Idan viime talvisen pinkin takin? (Meillä kun kävi niin, että äidin alkuvuoden ale-löytö onkin vielä liian reilu..)

  Selailin vuoden takaisia postauksiasi, ja jostain bongasin takin olevan niukkaa kokoa 130 cm (meidän neidillä nyt käytössä 116-122 cm vaatteet) eli ilmeisesti suunnilleen vastaava koko kuin Idalla viime talvena :)

  Summa summarum; täältä löytyisi innokas ostaja-ehdokas!! :)

  VastaaPoista
 15. Rouva V, kiitos:). Olen vähän kahden vaiheilla, laitanko Idan pinkin takin kiertoon, mutta nyt näyttää siltä, että pidämme sen vielä... Laitan viestiä mikäli tulen toisiin ajatuksiin.

  VastaaPoista
 16. Ok, kiitos vastauksestasi!

  Jos tosiaan kuitenkin päädyt laittamaan takin "kiertoon", niin olisin kovin iloinen, jos laittaisit mulle viestiä vaikka suoraan meiliin; 1rouvav(at)gmail.com.
  Takkejahan on kaupat täynnä, siitä ei ole kyse - vaan lähinnä siitä (ehkä tiedät itsekin tunteen.. ;) ettei ole sitä Meidän Takkia näkynyt kaupan henkareissa. Ja tuo teidän Peak olisi kyllä just täyskymppi :)

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)