1.11.2011

NettishoppailuaTunnustan...
... käyn nettikaupoissa "ikkunaostoksilla" ja "hiplailemassa" kaikkea ihanaa. Selailen ihania juttua ilman, että niille olisi varsinaista tarvetta - tai rahaa ostaa. Siis shoppailemassa. Toki teen myös ostoksia nettikaupoista, mutta en läheskään aina niissä käydessäni.


Maanantaina satuin Viivi & Viktorille ja hämmästyin uudesta palvelusta: Viivi & Viktor tarjoaa ONLINE CHAT - asiakasneuvontaa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kun asiakaspalvelija on paikalla, vastauksen kysymykseen esim. tuotteen koosta tai mitoista saa heti. Viivi & Viktor on Suomessa kuulemma ensimmäinen vaatteita myyvä nettikauppa, jossa kyseinen palvelu on käytössä, maailmalla sitten enemmän. Mielestäni aivan loistava juttu - ainakin tällaiselle kaikkihetitännemullenyt-tyypille, joka ei millään jaksa odottaa vastausta huomiseen :). Kokeilkaa rohkeasti, ohjeet etusivulla.

Viivi & Viktor tarjoaa nyt Saariston Lapset - blogin lukijoille kaupan päälle yli 40€ tilauksiin hauskan Tommy Hilfiger metallisen eväsrasian. Toki näitä voi käyttää minkä tahansa säilyttämiseen ja lastenhuoneen koristeluun. Kirjoita tilauksen lisätietoihin BLOGI ja valitsemasi boxin väri.

Käykää kurkkimassa mitä ihanuuksia siellä on tarjolla!

6 kommenttia:

 1. Teen samaa. Klikkailen ostoskoriin astikin... Ja usein kotiinkin... :D Hilfigerillä on muuten ihania juttuja tänä syksynä! Itsellekin on tullut heltä useampi vaate.

  VastaaPoista
 2. Emmi - ihanaa, että joku muukin..:)

  VastaaPoista
 3. En ole koskaan tuolta tilannut, mutta käynyt joskus katsomassa. Mallistot kyllä natsaa:) Mun on helpompi ostaa fyysisestä kaupasta, en tiedä miksi..

  Noita Leviksen poikien alushousuja suosittelen kokeilemaan, meillä on niitä useampi pari, samoin kuin TH:kin ja hyvin pysyy kuosissaan.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana tyyli taas tämänkin postauksen kuvassa, pidän tuosta valosta / jälkikäsittelystä hurjasti. Osaisinpa itsekin :).

  VastaaPoista
 6. Nina, siellä on isojakin kokoja, joten löytyy ainakin Luksulle, sosittelen:). Pitääkin testata noita Leviksen boxereita...

  Leena, kiitos ♥, kuvankäsittelyohjelma vain auki ja harjoittelemaan :)!

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)