11.7.2012

Gymnastica


Aina välillä jumppajuttuja kirjoittaessani joku lukijoista kyselee, mistä niitä pukuja saa ostaa. Rajaton valikoima on tietysti ebayssa, mutta kuten kaikessa muussakin shoppailussa, mikään ei voita sitä kun pääsee kokeilemaan ja hypistelemään kauppaan - ja kun vielä saa ystävällistä ja hyvää palvelua.

En ole asiantuntija siinä, mistä kaikista paikoista Suomessa pukuja saa. Tiedän, että Oulussa on Silkkirumpu, sieltä tilasin kerran Idalle yhden trikoot ja palvelu oli erinomaista. Turussa liikkeitä on (ainakin?) kaksi, lähinnä balettiin, rytmiseen voimisteluun ja luisteluun keskittynyt Piruetti, joka muuten näköjään löytyy myös Tampereelta ja Move, joka on keskittynyt lähinnä luisteluun, valikoimassa muutamia GK:n pukuja sekä Moven omaa mallistoa. Movessa myös erittäin ystävällinen palvelu, samaa sen sijaan ei voi sanoa Piruetista... Mutta kuten huomaatte, tietoni ei ole kaikenkattavaa ja saatan myös olla väärässä toivoisinkin teidän lukijoiden jakavan linkkejä ja vinkkejä mahdolliststa muista kaupoista.

Vähäisen kokemukseni mukaan voimisteluun ehdottomasti paras valikoima löytyy Helsingistä Gymnasticasta. Olin luvannut Idalle uuden puvun ja kun viikonloppuna muutenkin olimme maisemissa, jäimme maanantaiksi jumppis-shoppailemaan. Ihana tyttöjen kahdenkeskinen aamupäivä.



Liikkeestä löytyy ainakin GK:n ja Christian Moreaun sekä telinevoimistelun että rytmisen pukujen kattava valikoima. Olen myös ymmärtänyt, että mikäli jotain ei ole hyllyssä, se on tilattavissa. Lisäksi liikkessä on tarvittavaa oheistilpehööriä sekä kaikkea ihanaa blingblingiä. Vaikka ei voimistelu kiinnostaisi, kannattaa poiketa jo pelkkien hiusjuttujen, kuten donitsien ja pinnien takia. Lisäksi visualisti tykkää kauniista ja siististä, harkiten sisustetusta tilasta. Unohtamatta hyvää ja ystävällisä palvelua.




Puvun valitseminen ei ollut valinnanvaikeudesta kärsivälle neidille mikään helppo juttu. Kärsivällisesti hän kuitenkin sovitti useaa eri pukua, joitakin jopa kahteen kertaan.

Tämä Christian Moreaun puku on ehdottomasti kaunein koskaan Idan päällä näkemäni puku. Liiankin täydellinen. Ikävä kyllä jouduimme yksissä tuumin toteamaan sen ehkä liiankin hienoksi harkkapuvuksi ja lisäksi hankalaksi, koska se piti takaa laittaa kiinni pienillä hakasilla.



Oikea puku löytyi, vaikka valikoima luonnollisesti tähän aikaan vuodesta ei ole parhaimmillaan. Vihreä oli se väri joka oli kiikarissa, mutta turkoosi lopulta kannettiin kaupasta ulos. Ja tietsyti shortsit, pinnit ja muut oheistuotteet...






Fredrikinkatu 22
00120 Helsinki


Puh. (09) 6121 366

Liikkeemme kesäaukioloajat
18.6-31.7.Ma - To 10.30–18.00
Pe ja la suljettu
Tiistaina 17.7 liikke on poikkeuksellisesti avoinna klo 11.30-18.00

Sähköpostitiedustelut info@gymnastica.fi
Sähköpostitilaukset tilaukset@gymnastica.fi


★ ★ ★ ★ ★ 


14 kommenttia:

  1. Tosi kauniita pukuja!
    Juu, Piruetista ihan samat kokemukset, aivan järkyttävä palvelu:( Ja sitäpaitsi ainakin luisteluun on valikoma Piruetissa ihan onneton ja hinnat turhan kovat, joten kyllä mekin käymme ropomme muualle kuluttamassa. Movesta ei ole kokemusta, kun Hesassa olemme luistintenostomatkalla aina rekvisiitata ostaneet. Osaatko sanoa, nko tuolla Gymnastikassa muuten pelkkiä jumppapukuja, vai löytyykö myös luistelupukuja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hej, sun kommentti on ihan lipsahtanut multa ohi, nyt vasta huomasin.. Käsittääkseni Gymnasticassa keskitytään vain voimisteluun, mutta en kyllä nitä pukuja sillä silmällä kasonut. En toisaalta edes erota luistelu- ja rytmisen kisapukuja, sen verran maallikko olen..:).

      Länsikeskuksen megaInter on nyt panostanut jonkun verran luisteluun ja sieltä saa joitain pukuja yms. Juttelin tutun myymäläpäällikön kanssa, joka sanoi, että kokoilevat, kun Turussa muuten valikoima aika huono.. Oletteko käyneet siellä..?

      Poista
  2. Kauniita pukuja. Tyttö ihasteli vieressä ihan huokaillen. Vielä odotellaan hetken aikaa ennen kuin uutta pukua ostellaan. Meillä on Rönischin perusjumppis pienellä helmalla ja piruetin yksi jumppis, joka tilattiin kevätnäytökseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa mukava kuulla teistä pitkästä aikaa:) Rönish tekee hyviä vaatteita ja perusjumppiksella pärjää pitkälle. Idalla vain niin paljon treenejä, että pukuja tarvitaan enemmän. Teillä vielä niin pieni tyttö (tai tytöt?) että ehtivät vielä::

      Poista
  3. ..."En sån vill jag också ha". Arvaa kenen kommentti ;o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ella..:) Mamma lähtee nyt sitten vain ostoksille! Ikävä sun blogia, ootko nyt ihan varma ettet jaksa enää kirjoitella..?

      Poista
  4. Meilläkin on uuden puvun osto edessä, mutta tyttö vihaa kokeilua. Tykkään noista GK:n hiusdonitseista, kun ne säilyvät joustavina ja niillä saa hiukset kiinni paksuissakin hiuksissa. Silkkirummusta olen tosiaan saanut hyvää palvelua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarpeeksi motivaatiota vain, niin kyllä se sovitus sujuu - ehkä..? Näin meillä ainakin. Ja samaa mieltä hiuslenksuista, pysyvät hyvinä ja huissakin hiuksissa kohtuullisesti.

      Poista
  5. Mulla taas on Helsingin Piruetista hyviä kokemuksia. Ystävällinen ja erittäin ammattitaitoinen palvelu on meidän kohdalle sattunut (ollaan jokunen kerta siellä asioitu tässä vuosien saatossa) ja ne puvut ja tossut ja pehmusteet tossuihin on ihan parhaita. Sieltä saa myös varattua jo etukäteen sovitusajan kärkitossujen testailua varten ja se on hyvä juttu se, ei tarvitse sitten odotella vuoroaan. Verkkokaupan kanssa on tosin kerran käynyt Piruetin kanssa niin, että tilaamani tuote olikin jo loppu, mutta tilaus lähti kuitenkin kuin ei mitään. Sähköpostiin tuli kuitenkin ilmoitus tuotteen loppumisesta ja sitten taas oli ystävällinen ja asiantunteva palvelu sähköpostitse kun etsin korvaavaa tuotetta tilalle. Nämähän voi olla ihan paikkakuntakohtaisiakin eroja ja jopa vuorossa olevassa myyjästä riippuvia. Helsingin Piruettia voisin kuitenkin suositella ainakin tanssia harrastaville vanhempineen. Mulla on vertailukohtana Suomen Tanssitarvike ja Piruetissa on kyllä mun mielestä paljon laadukkaampia pukuja ja palvelukin on meidän kohdalla ollut hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos kommentistasi! En varmaankaan ymmärtänyt painottaa, että mun kokmukset perustuvat vain Turun liikkeeseen. Ja olet ihan oikeassa siinä, että kaikki riippuu paikalle sattuneesta myyjästä ja myymälän porukasta (Turussa kyllä a i n a olen saanut nyrpeää ja huonoa palvelua). Turun liikkeessä tulee myös sellainen olo, että he eivät ole pätkääkään kiinnostuneet telinevoimistelusta, voisin kuvitella että tanssijat saavat ihan eri luokan palvelua ja olen ymmärtänyt, että tanssiin on myös hyvä valikoima.

      Poista
  6. Ihania pukuja todella!!! Meilläkin on poikien puolella kilpailupuvut tilattu postitse tuolta Gymnasticalta, valitettavasti ne ei kyllä noin hienoja ole kuin tytöillä:-( ja treeneissä ei tarvitse pukuja pitää, shortsit ja t-paita riittää...

    Olen päivittäin teidän Idaa Alfassa nähnyt kun olen poikaa aamutreeneistä hakenut, teillä ilmeisesti alkanut treenit myöhemmin kun ei olla vieläkään törmätty... Ehkä vielä joskus, olisi kiva tutustua:-)

    Terveisin Petra

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, poikien puvut eivät ehkä ole _ihan_ yhtä ihania - ainakaan tyttöjen mielestä ;). Mutta ovat ne pikkupojatkin söpöjä niissä kisapuvuissaan.

      Ihailin poikia keväällä Jyväskylän kisoissa (ja pienen "salapoliisityön" jälkeen tajusin, että L siis on sun ja ihan huippu!!!)! Ovat ihan supertaitavia!!! Ja pointtini on siis se, että niillä on aina harkoissa kivaa, ne näyttävät aina lähinnä pelleilevän ja silti niistä tulee noin taitavia!! Wow! Emil on nyt poikien alkeiskilparyhmässä, katsotaan, jaksaako jatkaa. Ja juu, Idan harkat keskellä päivää.. grrr:/. Tule ihmeessä nykimään hihasta kun törmätään, musta tuntuu että mä asun siellä, varsinkin nyt kun olen istunut katsomassa Emilin harkkoja..

      Poista
    2. Kiitos Tanja, juu L on mun... mielestäni meidän L on tässä kevään ja kesän aikana mennyt hurjasti eteenpäin taidoissa, kotipihallakin heittelee flikuja kavereiden iloksi!!! Se poikien treenaminen on niin erilaista kuin tyttöjen, ainakin tosiaan näyttää siltä "pelleilyltä" ja pelaavat futista, leikkivät piilosta jne.

      Tällä viikolla vietämme viikon jäähallissa kiekkoleirillä, ehkä jonain iltana L käy Alfassa venyttelemässä ja trampalla hetken pomppimassa kun muuten ei pääse tällä viikolla ollenkaan... ja sitten meillä alkaa 3 viikon loma, jonka aikana kuulemma saa tulla myös treenaamaan muiden valmentajien kanssa...

      Toivottavasti törmäillään!

      Petra

      Poista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)