29.6.2012

The Jätski


Turha kiistää,
kun vuodesta toiseen todetaan samaa.


Parhaat jäskit tekee
HELSINGIN JÄÄTELÖTEHDAS .


Kesäviikonloppu sai arvoisensa alun
Carusellin rannassa.Mun lemppari on omena-kaneli - vai kaneli-omena..
Mutta vohvelissa. Aidossa, ehdottomasti. TARKKAHAN MÄ EN OLE...
Myös tuo alla oleva purkissa oleva sitruunarahka on hyvää!
MÄ OTIN "VAIN" YHDEN PALLON  !!!!!!!!! ;)
Eikä mansikkakaan ole hassumpaa. Tai minttusuklaa..
Ne on KAIKKI ihan hurjan hyviä..
Vaikka en kyllä kaikkia ole päässyt maistamaan..
Mikä on SUN lempparimaku?


Arvatkaa miltä meidän tukka hulmuten
viilettävä kesälapsi näytti tämänkin keikan jälkeen..
Ei erityisen puhtaalta.
Aivan järjetön sotku... 

"Äiti, mun jätsipurkissa on reikä..".
No ei ollu, kyllä ne jätskit sinne vaatteille
oli levitetty ihan omin pikku tahmatassuin.

Ihan sama, jätski kuuluu kesään
ja äidin pesukone on lähellä.
Älä ole huolissasi, en ole hajottanut sitä vielä;)!


Mä pääsen huomenna terassille
ihanien blogiystävien kanssa,
can't wait :)!!

KIVAA KESÄVIIKONLOPPUA!!

10 kommenttia:

 1. Ohi aiheen huomasin teillä Tools kattiloita. Minkä kokoiset ne on? Onko teillä myös Tools paistinpannu? Minkä kokoinen? Mietin tässä ko. sarjan hankkimista :) H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, olet joutunut odottamaan vastausta.. Mutta juu, meillä on 2 ja 5 litran Tools-kattilat sekä tämä http://saariston-lapset.blogspot.fi/2012/02/kotoilua.html paistinpannu. Voin suositella sarjaa lämpimästi. Kattilat ovat meillä jokapäiväisessä käytössä, pienemmässä keitän puuron, pastat, perunat yms. ja isommassa teen yleensä keitot. Niissä ei näy juurikaan käytönjälkiä. Paistinpannu on ollut nyt puolisen vuotta käytössä ja sekin toimii erinomaisesti. Mä tykkään myös tuosta muotoilusta hurjasti - näitä ei kyllästy katsomaan ja kun joka päivä käyttä niin rahalleen saa ehkä vastinettakin..:)

   Poista
  2. Mun on pakko vastata tähän, että ihmettelen, miksi sarjan kattiloiden kädensijat kuumenee. Meillä on vain kattiloita, miten on paistinpannun kädensijan laita? Jotenkin ei vastaa mun käsitystä käytännöllisestä ruuanlaitosta, joka kerta ruokaa laittaessani ihmettelen tuota samaa asiaa. Harmi, sillä ovat tosiaan todella kauniisti muotoiltuja! Ehkä design menee siis käytännöllisyyden edelle...

   Poista
  3. Elenel - en ole asiaa edes tullut ajatelleeksi, niin monta vuotta näillä (ja pannulapuilla:) on menty. Kuumenevatko ne? Nyt kun asiaa ajattelen, niin kyllä kahvoista voi hyvin paljain käsin siirtää kattilaa pöytään tai levyltä toiselle, eivät ne kahvat ainakaan meidän kattiloissa niin kuumat ole. Käytän itse pannulappuja vain, kun kaadan kuumaa vettä pois kattilasta. Paistinpannun varsi ei milestäni kuumene lainkaan, en ainkaaan koskaan ole joutunut suojaautumaan kuumuutta vastaan.

   Poista
  4. Meillä ei voi siirtää yhtään, menevät ihan tulikuumaksi. Pitääpä ihan selvittää, että onko meidän kattiloissa joku valmistusvirhe. Tuntuukin jotenkin ihan älyttömiltä, että on kädensijat, joihin ei voi koskea polttamatta sormiaan.

   Poista
  5. Onko teillä useampia näitä kattiloita? Hassua, jos kaikissa olisi sama vika.. Koitan oikein miettiä, mutta kyllä meidän kattiloita voi hyvin liikutella. Ja näistä http://store.iittala.com/Tools-kattila-20-l kattiloista siis puhutaan, eikö?

   Poista
  6. Juuri noista, meillä on kaksi kolmen litran kattilaa.

   Poista
  7. Testaan vielä huomenna ja palaan asiaan, mutta kuulostaa kyllä kummalliselta...

   Poista
 2. Mä en jostan syystä ole koskaan tykännyt Helsingin jäätelötehtaan jätskeistä - ja silti yhden kerran joka kesä (niin kauan kun asuttiin Helsingissä siis) tuli kavereiden kanssa rantakävelyllä maistettua paria niiden jätskimakua kun 'kaikki muut' niitä niin hehkutti. :)

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)