8.6.2012

L niin kuin L O M A


Viimeisetkin jumppikset on
 pesty  minipienelle harkkatauolle...... ja tukka on letitetty.


L O M A VOI ALKAA JATKUA ♥

Ida sitkeästi talvella kyseli, koska mennään Thaimaaseen.
Ajattelin neidin tietysti kaipaavan lämpöä 
ja sinisen vihreää merta.

Syy olikin paljon maanläheisempi.
Sieltä piti saada ne letit,
jotka kaikilla kavereilla on,
kun tulevat sieltä kotiin.

No, homma hoitui kokonaisuudessaan
hieman edullisemmin melkein naapurissa.
Kiitos Mikaela!
15 kommenttia:

 1. Meillä majailee ehkä samanikäinen jumppatyllerö (-04) ja harkkatauosta ei tietoakaan...eilen reenailivat 3,5 tuntia...Heinäkuulla sitten, kai...jotenkin välillä tuntuu, että vedetäänkö nämä pikkuset ihan piippuun, mutta kai se lajin luonna vaatii tällaista. Ja tärkeintähän on, että itse lapset sitä haluavat...
  Sinulla on kiva blogi! Olen sitä aina silloin tällöin käynyt lukemassa.
  Hyvää kesälomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla ajatuksilla mennään. Idan ryhmäläisillä kisat nyt tietty vielä vklna, mutta neiti kun ei vielä sinne pääse, niin me aloitimme jo loman. Ruhtinaalliset kolme viikkoa, heinäkuussa sitten paluu arkeen. Mä olen ja kovasti ihmetellyt noita käsittäämättömiä treenimääriä (meillä nyt loman jälkeen 10h/vk), millä se motivaatio ylläpidetään? Koska sehän siinä on melko oleellista. Ja sitten se, että kenen kroppa kestää tuollaista treeniä.. Ymmärrän, että lajin kannalta suuret harkkamäärät ovat tarpeen myös pienillä, mutta jotenkin tuntuu, että nyt puhaltavat ihan uudet tuulet ja melko lujaa...

   Kivaa kesää myös teille, tulehan nykimään hihasta jos törmätään voimistelupäivillä :)

   Poista
 2. Ompa teillä kaveripiiri kun kaikki käyvät Thaimaassa ;) Käyhän siellä paljonkin suomalaisia mutta itse mieti miten ihmisillä riittää rahaa muutaman vkon lomailuun kaukomailla. Meidän viisihenkisen perheen kustannukset tekisivät melko suuren loven kukkaroon, vaikka ihan hyvin toimeen tulevia ollaankin...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan samat ajatukset kuule täällä, senttejä joutuu venyttämään jos noille kaukolomille mielii... Ja juu, lasten suusta tämä "kaikki", tarkoittaa siis niitä viittä kaveria, jotka lomilta ilmestyivät letit päässä. Mutta toisaalta, valintakysymyskiä myös - itse olen ainakin huomannut, että matkustelevat perheet oikeasti tekevät niitä valintoja (taaskaan ei tietysti voi yleistää) asumisen, auton tms. suhteen ja sitten reissaavat.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Hienot letit. Ja ihanaa lomaa teille - nauttikaa. Itse aherran vielä heinäkuun puoleen väliin asti ja sitten alkaa loma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tsemppiä aherrukseen, kyllä se heinäkuu sieltä tulee!

   Poista
 5. Missä teidän tytöt käyvät jumpassa? Meidän tuleva eskarilainen on käynyt 3-vuotiasta tanssissa ja syksylsi ollaan mietitty joukkuevoimistelua tai vastaavaa. Seura vaan mietinnässä. Ja samalla seudulla siis asutaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä jumpataan TuUL:ssa. Jos telinepuolelle päädytte, niin suosittelen. Joukkuevoimistelupuolikin on käsittääkseni hyvä, niitä seuroja tosian on muitakin.. Jos tarvitset apua asiassa, niin laita meiliä, voin kysellä..:).

   Poista
 6. Myöhästyinkö?:)

  Hyvää lomaa!

  Meillä tänä kesänä neljän viikon treenitauko, ja otan siitä kaiken irti;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et myöhästynyt, kiitos :)! Jep, nautitaan treenitauosta!

   Poista
 7. Hauskoja nuo pienten tyttöjen suuret haaveet! :-D Ja onhan tuo lettikampaus helppo kesälook, kunhan muistaa suojata sen paljastuneen päänahan (Nimim. Kokemusta on...).

  Nauttikaa kesälomasta ja harrastusbreikistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole? Eikä loppujen lopuksi edes niin kovin suuria..:). Nautitaan, kiitos! Keräillään teille täällä parhaillaan vinkkejä;)

   Poista
 8. Kerropa vielä kerran mistä hankitkaan noita GK:n jumppapukuja...? Teillä varmaan kaikki jäävät pienempää varten talteen, vai lähteekö joskus jotain myyntiin...? Meillä olisi tarve taitoluistelun oheis"jumppiin" mosille ja nuo GK:t ovat jotenkin niin hauskoja :o) Olen tsekkaillut eBay:ta kyllä - ja siellähän niitä jonkin verran on, mutta aina ne kivoimmat on sellaisisa, joissa toimitus vain Jenkkeihin... :o) Onko Turussa joku putiikki jossa olis ihan tangossa roikkumassa/sovitettavissa?

  - Katie -

  VastaaPoista
 9. Meillä taitaa itse asiassa olla enemmän Milanon kuin GK:n pukuja. Milanon puvut on tilattu täältä http://www.milano-pro-sport.com/ . GK:n pukuja ei ikävä kyllä Turussa pääse hypistelemään (MOVE Kaskenmäessä saattaa myydä yksittäiskappaleita). Meidän puvut on Gymnasticasta Helsingistä, heillä ystävällinen palvelu ja postittavat myös. He kiertävät myös isommissa kisoissa myymässä, en nyt ikävä kyllä osaa sanoa, onko Turussa syksyllä sellaisia..

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)