25.6.2012

Uusia tuulia - POMP de LUX

Ihanainen POMP de LUX tulee vihdoin Suomeen!


Koska se on ollut jo pitkään tiedossa täällä blogimaailmassa,
keskityn tässä nyt puhtaasti mainostamiseen :)

Kuten jo jokin aika sitten täällä blogimaailmassa InkaPikku hiiri, Sini ja varmasti moni muukin ovat kertoneet, ihania POMPdeLUXin vaatteita on mahdollisuus päästä omin pikku kätösin tutkailemaan nyt myös täällä Suomessa. Sen lisäksi että vaatteita voi tietysti edelleen tilata nettikaupasta, on nyt myös mahdollista järjestää POMPdeLU- kutsuja eri puolilla Suomea.

Meillä on näitä ihania vaatteita ollut jonkin verran käytössä. Tykätään hurjasti ja näissä vaatteissa mielestäni hinta-laatu-suhde on todella kohdallaan! Nämä ovat mm. syitä, miksi päätin käyttää vapaa-ajanrippeitäni siihen, että lähden tuomaan merkkiä Suomeen ja myymään sitä kotikutsuilla sekä mahdollisesti joissain muissa tilaisuuksissa. Uusia tuulia, uusia pieniä haasteita siis.

POMPdeLUX on kotoisin Tanskasta ja vaatteita löytyy sekä tytöille että pojille. Pienten ihanuuksien mallisto alkaa koosta 80cm ja päättyy kokoon 98cm ja isompien tyttöjen ja poikien mallisto on koossa 104cm-152cm. Olemme päässeet ihan minipikkiriikkisen (kuten Ellen asian ilmaisee) kurkistamaan tulevan syksyn ja talven mallistoon ja uskon, ettei siihen tarvitse kenenkään pettyä, sen verran houkuttelevalta se näyttää. Värit noudattelevat tuttua kaavaa. Tytöille violettia, ruskeaa, khakia, harmaata ja mustaa, ripaus sinistä, persikkaa, ja currya. Pojille sinisen sävyjä, punaista, ruskeaa, vihreää, harmaata. IHANA SYKSY! Tytöille on luvassa pilkkuja, paljetteja, kauniita printtejä, tyttömäisiä juttuja ja tietysti niitä ihania tyllejä. Pojille rentoja hupullisia paitoja, neuleita, vaarinpaitoja, merimiesjuttuja ja muuta ihanaa. Lisäksi sekä tytöille että pojolle on tulossa teknisiä ulkoiluvaatteita ja ainakin pokien mallistossa vilahti aivan ihastuttava toppaliivi, joka melko varmasti päätyy Emilille. Näillä eväillä siis odotellaan tulevaa syksyä.

POMPdeLUXilla myyntikausi on 10 viikkoa ja syksyllä se alkaa 20.8. Mikäli haluat pitää kutsut Turun seudulla, ota pian yhteyttä tanja@fotounique.fi, niin sovitaan aika! Malliston koko on rajallinen, mitä aikaisemmin myyntikaudella kutsut pitää, sitä varmemmin tuotteita ja kokoja on jäljellä.


OLISI MUKAVA TAVATA TEITÄ LUKIJOITA POMPdeLUXin PARISSA!24 kommenttia:

 1. Ihanaa! Tätä tietoa olenkin odottanut, että tänne meidänkin seudulle tulee oma esittelijä. Haluan ehdottomasti pitää kutsut heti syksyllä :) Laitan sinulle mailia!

  -Minna-

  VastaaPoista
 2. Minä varasin heti kutsut yhdelle myyjälle syksyksi joka voi tulla meille pitämään kutsuja. Mielenkiinnolla odotan vaatteiden näkemistä livenä, meillä ei ennen merkin vaatteita ole ollut kun kuvissa eivät ole näyttäneet jotenkin omalle lapselle sopivilta.

  Mutta 4-vuotias prinsessaikäinen on varmasti innoissaan tylleistä, paljeteista ja tyttömäisistä mekoista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt onkin ihanaa, kun pääsee oikeasti näkemään ja sovittamaan ja vaikka toteamaan senkin, että eiät ole oma juttu, jos nyt niin on:). Toivttavasti löydät jotain kivaa!

   Poista
  2. Meeri sähän oot Keski-Suomesta eiks vaan? Onko täällä päin siis myyjä kans? Mä pitäisin mielelläni kutsut :)

   Hanna

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin mäkin. Ja ihmettelen, kun täällä ei voi peukuttaa...

   Poista
 4. No moi Tanja! Ollaankin jo tavattu Facebookissa ja pian myös "livenä" :-)
  Tosiaan minä aloitan myös Pomp de Luxin konsulenttina. Innolla jo odotan syksyä ja Pompin ihanaa uutta mallistoa! Minuun voi ottaa blogini kautta yhteyttä jos on kiinnostunut pitämään kutsut pääkaupunkiseudulla :-)

  VastaaPoista
 5. Hienoo, nyt mä tiedän kenen kautta tilaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoo - kuten sanottu, tulen pitämään teille yhteiskutust;)!

   Poista
 6. Oi, miten kiva!

  Harmi, että Turkkunen on vähän kaukana, mutta Pikku Hiiri: minulle voi laittaa viestiä, voisin olla kiinnostunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saatte Pikku Hiiren kanssa kutsut sovittua!

   Poista
 7. Eka kommenttini tänne vaikka jo jonkin aikaa olen blogiasi lukenut.
  Laitoinkin sulle mailia ja sovittiin kutsut, ihanaa!
  Ihana blogi sulla, jään seuraamaan :)

  Katri Maskusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jätiti viestin ja kiva kun saatiin kutsut sovittua:)! On kiva tavata lukijoita:)!

   Poista
 8. Oon tulossa! Kerrot ssitten vain minne ja millon ;)

  VastaaPoista
 9. Jei! Ihania... Tervetuloa Tanja meille!! :)

  VastaaPoista
 10. Ihanaa!! Mä oon pohtinutkin, mistä löydän tän alueen myyjän.:)
  Meille parilta kaudelta tuttuja vaatteita ja ehdottoman mieleisiä.
  Pitäisin mielelläni kutsut! Laitan meiliä..:)

  VastaaPoista
 11. Pohjois-Pohjanmaalle teitä esittelijöitä on vissiin hankala saada. Tiedätkö ketään esittelijää tältä seudulta?

  VastaaPoista
 12. Ainakin Tupos/Oulun ja Limingan seuduilta löytyy edustajat - auttaako, vai onko liian kaukana..? Tuo alue on aika laaja - vaikka toisaalta välimatkakt siellä taitavat olla "lyhyempiä":)?! Jos luulet, että näistä on apua, laita minulle viesti niin välitän myyjien yhteystiedot.

  VastaaPoista
 13. Missä päin Pohjois-Pohjanmaata haluaisit kutsut pitää? Minä olen myyjänä Kokkolassa ja tarpeen mukaan voin tulla joskus kauemmaksikin pitämään kutsuja. Vai onko Oulun seutu sinua lähempänä Kielo?
  Ja Tanja tietääkin facebookin perusteella, kenestä myyjästä on kyse ;) Olen tätä sun blogia seurannut jo ties kuinka kauan. Muistan, että nuorimmaisen täytettyä 1v, ihastelin noita sun ottamia kuvia. Ja jos olisi ollut käyntiä silloin Turun seudulla, olisin pojan tuonut heti sulle kuvattavaksi :)

  VastaaPoista
 14. Mahtavaa..Tosin tässä odottelen kuumeissani isoa läjää kesän alesta. Kutsuille voin tulla jos jonnekkin mahtuu mukaan istumaan..

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)