2.10.2009

Galna Dagar - äidin kahvihetki

Taas ne tulee - Hullut päivät, Galna Dagar. Lapset ovat päiväunilla ja -levolla - äidin tämänpäivän kahvihetki kuluu kelataisen kuvaston parissa:). Jotenkin tuntuu, että Stockmann vuosi vuodelta toistaa itseään, mutta silti Hulluja Päiviä aina odottaa. En tiedä olenko Hullu. Viime kertoina olen kyllä tehnyt mielestäni hyviä löytöjä.Joko olette lukeneet kuvastoa, mitä aiotte hankkia?
 Mua miellytti eniten neuleiden runsas valikoima,
 niitä toivottavasti kotiutuu omaan garderobiin.

6 kommenttia:

 1. Juuri selailin kuvaston läpi. Oli siellä jotain, mikä jäi raksuttamaan päähän, mutta ei mitään must have juttua.

  Hulluutta täälläkin. Joka vuosi sinne on mentävä, vaikka mitään ei (ehkä) tarvitsisi, mutta varmasti sieltä jotain tälläkin kertaa tarttuu mukaan.

  VastaaPoista
 2. Katsoin läpi ja petyin. Ei oikein mitään mikä olisi TODELLA iskenyt.
  Saatan piipahtaa, katsotaan.

  VastaaPoista
 3. Jees, lueskelin kuvaston myös läpi.
  Ei mitään pakollista mutta muutaman jutun menen katsomaan jos löytyy ilman että tarvitse ryntäillä, hakata ja olla muutoin epäystävällinen muita kohtaan :)

  Itseäänhän tuo toistaa vuosi vuodelta yhtä enemmän mielestäni, toisaalta, tietääpähän mitä odottaa :D

  VastaaPoista
 4. Höh, meille ei edes tullut vielä. Näin täällä landella saa kaikkea odotella...

  VastaaPoista
 5. Pakko myöntää että aamulla heti kävin klikkailemassa kuvastoa, mutta tuli nettiin vasta iltapäivällä ja pitihän sitä palaverien lomassa käydä vilkuilemassa. Pitkästä aikaa tuntui olevan paljonkin kiinnostavia juttuja, samaa mieltä tosta toistamisesta, mutta aina sitä vaan odottaa ja pakko käydä! Meille tulee ainakin puppy, kun se viimeksi oli loppunut, lisäksi aallon jakkaroita varatuoleiksi, burren tikkitakki täytyy käydä katsomassa ja taisi siellä lastenkin sivuilla jotain poikkeamisen arvoista olla :) Käyn henkien taistelua, että menenkö huomenna bobon ysmyyn tai fashion houseen, mitäänhän meille ei oikeesti tarvita, mutta tää lokakuu on tätä shoppailusirkusta paikassa jos toisessa :)

  VastaaPoista
 6. Pikaselauksella en lämmennyt vielä millekään... mutta tunnen itseni - säntään hulluttelemaan heti aamulla ennen töihin menoa, ja työpäivän päätyttyä suuntaan ryysikseen uudelleen :D Aina tarttuu jotain mukaan, ellei muuta niin keltaisia donitseja :) Miltei toivon, ettei muuta löytyisikään - säästyisi rahat kaikkeen mitä oikeasti tarvitaan.

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)