2.10.2009

Ihana UNQ


Tämä ei ole maksettu mainos;) - olen vain varauksettomat ihastunut UNQ-mallistoon. Nyt kun olen kaivanut Ellenin Dino-hatun taas esiin, sen päällepukeminen saa joka kerta hymyn huulille. Dino-hatun lisäksi meillä on yksi tyttöjen kaulaliina ja nyt pohdin, mitä raaskisin tilata ja mille olisi käyttöä. Ida haluaisi myös Dino-hatun ja olen sen hänelle luvannutkin, tosin mietin, että onkohan kohta viisivuotias jo vähän iso Dinoilemaan ja olenkin koittanut taivutella neitiä Kruunuhatun puolelle. Emilille tilaan varmaan Dinon, malli on aivan loistava. Tuntuu, että mitkään kypärähuput eivät istu meidän lapsille, mutta tämä toimii.Mekot ja hupparit ovatkin sitten asia erikseen. Haluaisin tytöille Pupunen - sarjan mekot, Keijumekot, Keijuhupparit ja niihin housut - kaikki ovat ihania Sydänkäpysarjaa unohtamatta. En vain osaa päättää. Pitänee kysyä isomman neidin mielipidettä, tulee sitten vatteille käyttökin;).


UNQ:n palvelu on myös ensiluokkaista. En valitettavasti ole vielä ehtinyt käymään putiikissa, mutta sähköpostitse avun saa nopeasti ja ystävällisesti. Kaikki toimii muutenkin moitteettomasti.


***


Sain viimeisinä syksyn lämpiminä hetkinä kuvata suloista yksivuotiasta Juuliaa, joka oli kuvausta varten pukeutunut UNQ:n Pupunen mekkoon - ja oli kuvaajankin mielestä syötävän suloinen.
***


Mukavaa viikonloppua:)!
8 kommenttia:

 1. Meillä on UNQ päähineitä ollut pari ja olen ollut tyytyväinen. Vaatteita en ole uskaltautunut ostamaan kun olen kuullut että ovat kovasti nukkaantuneet pesussa. (Hattuja ei ole vielä tarvinnut pestä) En tiedä pitääkö paikkansa, jään odottamaan kokemuksia muiltakin. Olen keijuhupparia huokaillut pitkään :)

  VastaaPoista
 2. UNQ:t ON ihania! Meillä ollut lähes jokaista juttua sieltä, paitsi pupumallistoa, joka ei mua niin sykähdyttänyt. Dinohattu on tosiaan ihan paras malliltaan, suojaa ja on vielä mahtavan söpö. Silti oma lempparini on kruunuhattu :).

  Fleecehän aina "karhenee" pesuissa. Nukkaantunut meillä ei ole mikään, ei hattu, huppari eikä mekko. Paljon auttaa, kun pesee aina nurinpäin ja kolmessakympissä.

  VastaaPoista
 3. onko noissa dino-lakeissa millainen vuori? onko siis tarkoitettu pakkaskeleille vai välikausi- käyttöön... Meiltä puuttuu pakkaskelin lakit vielä ja tuollainen olisi kyllä suojaava pohjoisen lumileikeissä mut onko riittävän lämmin? Tuohon kun on vähän halnkala kypärälakkiakaan lisätä lisälämmöksi.

  VastaaPoista
 4. Meidän dinot on olleet yksinkertaista fleeceä, siis sellaiseen välikausikäyttöön. Kylmemmällä oon laittanut alle kypärymyssyn, joka ei "oikeanmallisena" näy tuolta alta.

  VastaaPoista
 5. Marika, kiitos salamannopeudestasi:). Meillä Dinohattu käytössä näillä keleillä - ja keväällä oli myös lumilla, ei kylläkään kovilla pakkasilla.
  Pesin hatun itseasiassa tänään ensimmäistä kertaa, ja ei kyllä mennyt miksikään - eli materiaali on kyllä ainakin meidän kappaleessa hyvää fleeceä.

  VastaaPoista
 6. Ei meillekään mitään ole ekassa pesussa tapahtunut. Luonnollsesti kun jotain peset yli kymmenen kertaa (esim. mekot), niin ei ne enää uudenveroisia ole. Mutta tämä nyt pätee melkein jokaiseen materiaaliin.

  Tuo vaaleanpuna-valkoinen on niin nätti väriyhdistelmä, sopii varsinkin vaalealle lapselle. Meillä ei ole sitä ikinä ollutkaan, täytynee keväällä kokeilla kuopustytön kanssa. Kiitokset vinkistä Ellenille ja äidille :-).

  Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Meilläkin on ollut UNQ:n hattuja jo vino pino. Tulevaksi talveksi on tulossa kruunuhattu ja huivi, sydänkäpyhattu ja huivi sekä dinohattu. Tilasin meidän dinon kaksinkertaisena, kun nuo talvet ovat täällä pohjoisessa meren rannalla yleensä aika kylmiä.

  VastaaPoista
 8. Oliviah - en tiennytkään, että Dinohatun saa myös kaksinkertaisena! Tässä siis vastaus Anonyymillekkin:).

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)