13.9.2009

Ehtiihän vielä luottokamoja listaamaan?!


Ehtiihän vielä vastailla Sinin maanataihaasteeseen -
"Näitä en vaihda"?!

Edellisestä bloggauksesta on selvästi liikaa aikaa,
 kun bloggerikin on muuttunut ja parantunut(?)!

Olen lukenut listauksia muiden luottoreleistä 
(vaikka en olekkaan ehtinyt kommentoida, pahoittelut!) -
ja näihin en ole vielä muiden listoissa törmännyt.

Lisään siis Sinin maanantaihaasteen listan jatkoksi Polarn o Pyretin windstopper-fleecet, virallisesti P.O.P Vindfleecejacka på svenska;). Nämä ovat meillä käytössä toista kierrosta ja näistä emme hevillä luovu! Ovat aivan loistavat kuivan kelin ulkoilutakit. Pitävät tuulta ja jonkun verran vettäkin - Ida pulahti tänään rannassa hihoja myöden veteen ja takki hylki loistavasti vettä!

Tytöt olivat kerrankin hyvällä tuulella yhtä aikaa,
 enkä voinut vastustaa pinkin kuvaamista vihreässä metsässä.




Blogger kiukuttelee enkä saa väliä näihin kuviin muuten kuin tekstillä -
toimiiko tämä paranneltu versio teillä muilla?! 
Myös tekstikoot elävät ihan omaa elämäänsä:(.




Meillä lapsilla on tällä hetkellä käytössä tytöillä pinkit ja Emilillä Ananan blogissa paljon puhuttanut Musta. Lisäksi Emilillä ja Ellenillä oli pienenä käytössä haalarit samasta materiaalista, loistavat kuivan kelin ulkoilupuvut kärryttelyyn ja reppuiluun. Ne löytyvät muuten myynnissä täältä;).





En ilmeisesti siedä kritiikkiä niin hyvin kuin kuvittelin
ja poistin edellisen bloggaukseni.
Eniten harmittaa anonyymit "einiinkivat"-kommentit,
nyt täällä voi kommentoida kunhan käyttää google-tiliä:).




Mukavaa uutta viikkoa!

18 kommenttia:

  1. Moikka!

    Sulla on kiva blogi! Kauniita kuvia ja lapsia! Tykkään myös saaristokuvista! Sinne on ikävä aina ja ikuisesti...

    Luin sen sun edellisen bloggauksen varmaan niin aikaisessa vaiheessa, etten nähnyt millaisia kommentteja sinne olit saanut mutta siis ikäviä ilmeisesti :(. Se on kurjaa! Kaikesta tietty ei voi aina olla samaa mieltä mutta useimmiten ne kaikkein negatiivisimmat kuitenkin johtuu kateudesta... Jotta ei kun nokka kohti taivasta ja tsemppiä uudelle urallesi :)!

    VastaaPoista
  2. Inhottavaa, että olet saanut ikävää kommentointia. En ehtinyt nähdä, mitä, mutta eipä sillä niin väliä, mitä niitä ikäviä juttuja katselemaan.

    Anonyyminä netissä on kai sitten kiva kommentoida, onneksi jotkut oppivat vauvan ajoilta, että se anonyymin henkilöllisyys saattaa joskus paljastia ikävällä tavalla.

    Hyvin sopii tuo pinkki vaaleille lapsille! Ja ihanat nuo sun kuvat, kuten aina! Varmastikin just sopiva tuo takki ulkoiluun, me ollaan niin vähän villissä luonnossa, että riittää vähempikin veden eristävyys vaatteissa.

    VastaaPoista
  3. Hej!

    Jättefina bilder som vanligt! Skoj att höra att du tycker om P.O.P jackorna, har funderat på att köpa såna åt våra barn! Så då är det alltid bra med rekommendationer! Fina färger era barn har på sina jackor!

    Nu har jag inte läst eller kommenterat ditt senaste inlägg (hann inte + att jag kommenterade på FB) men det är ju synd om det kommer mindre trevliga kommentarer av anonyma! Jag tycker det du har startat upp är jättebra och något du ska och får vara stolt över! Vi anlitar gärna dig när det blir dags för foton! :) Kramar

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia. Ei voi kun ihailla:) Näyttävät nuo windstopperfleecet kyllä hyviltä, täytyy varmaan joskus kokeilla.

    VastaaPoista
  5. Ei kannata anonyymien kommenteista välittää, helppohan se on nimettömänä huudella.

    Itsekään en ehtinyt noita edellisen kommentteja nähnyt, kun taisin itse kommentoida aikaisessa vaiheessa.

    Jälleen kauniita kuvia, meillä on nyt ollut pari viikkoa tuo takki mustana ja hyvin tuntuu toimivan. Niklas ainakin tykkää.

    VastaaPoista
  6. Kauniita kuvia taas, mitään muuta en sinulta odotakkaan :) Ja aivan, myös lapset ovat kauniita kuin metsämansikat <3

    Hmm, edellinen bloggaus käsitteli valokuvausbroggistasi?

    Minäkään en seurannut kommentointia mutta ilmeisesti sinne oli sitten ikävyyksiä tullut? Inhottavaa. Tuo on asia jota on pelännyt alusta asti, toistaiseksi minulle voi kommentoida kuka vaan mutta se kyllä loppuu hyvin nopeasti asiattomuuksiin. Itse pidän linjaa että jos ei ole mitään kivaasanottavaa, en sitten sano mitään.
    Toivottavasti et ole pahoittanut mieltäsi kovin, muista että he ovat vain ihmisiä netissä, eivät sinun ystäviäsi.

    Harmi vain että anonyymeissä on paljon niitäkin ihmisiä jotka pysyvät positiivisella ja asiallisella linjalla ja jos anonyymien mahdollisuuden kommentointiin poistaa, poistaa sen silloin myös heiltä. Hankala homma :(

    Toivottavasti jatkamme täällä positiivisella linjalla ja keskitymme häikäiseviin kuviin, kauniisiin lapsiin sekä ihaniin vaatteisiin <3

    VastaaPoista
  7. Mäkin postasin juuri luottokamoista, hyvinhän me ehdittiin.

    Mä en ehtinyt edellistä postaustasi lukemaan ollenkaan, mutta en näköjään ole missannut mitään;) Tsemppiä!

    VastaaPoista
  8. Tosi kauniita kuvia taas!Nätit lapset sinulla. Harmi, kun olet saanut ikävää palautetta. Kaikkienhan ei tietysti tarvi olla aina samaa mieltä, mutta asian voisi ilmaista kauniisti pahoittamatta toisen mieltä. Älä sinä niistä välitä, joidenkin pitää aina haukkua muita, että tuntisi itsensä paremmaksi :(

    VastaaPoista
  9. Kyllä mä jo windstopperit ennen sua listasin ja bloggailinkin jo elokuussa kun niin ostaessani ihastuin. Hupullista meillä ei ole. Mutta pipot kuosiin. Itellekkin hingun samanlaista vaikka sitä mustaa.Aika paljon mun lista po.ppailee, mutta syystä kun niin tyytyväinen oon.

    En tainnut ehtiä sun edellistä postausta suitsuttaa vaikka ensimmäisten joukossa sen äärellä kävin. Ihan huippujuttu on, nyt nokka pystyyn ja häntä pystyyn. Kateelliset ne siellä vaan negatiivisuuttaan viljelee.Älä anna kenenkään piikittelijän valoasi himmentää.En itsekkään kommentteja nähnyt.Olisit vaan poistanut ne pahan mielen kommentit-sinun blogi, sinun laki.Ja kun lähellä ollaan niin varmasti sinua suosittelen, kuvaussilmäsi oli hyvin luonteva ja valpas.Onnea uudella polulla. Olkoon se antoisa.

    Bloggeri eilen kirjoitti aivan hevosenkokoista kirjainkorkeutta.Meilläkin oli asiasta erimielisyyksiä.

    VastaaPoista
  10. Ihania pusu kuvia ja toi alin Ellenin irvistys on niiin hurmaava=).

    Tanja, älä muista välitä. Teet omat juttusi omalla tavallasi ja thats it!;)

    VastaaPoista
  11. Hölmöä touhua kyllä, että sulle ollaan tultu jättämään siitä aiheesta rumia sanoja. Tiedän, että niin sisustus- kun fotoalalla sattuu olemaan niin kova kiplailu, että jotkut ihmiset sitten "omivat kaiken", eikä kukaan muu tulla saa tulla mukaan. Etenkin jos ei ole taikista valmistunut. Ainoa oikea virallisesti hyväksyttävä tiekö muka??? Itse jatkan kyllä onnen toivotuksia ja tsemppaan uudelle uralle!!!

    ps. minuakin inhottaa negakommentit vierailta. Viime talvena laitoin kuvan minulle rakkaasta keramiikkamäyräkoirasta blogiini ja sain kuulla kuinka kitch ja mauton ja ruma se on. Aina kun katson koiraa, mietin onko mulla tosiaan niin huono maku. Saahan joku sanoa niin, mutta se tuntuu tylsältä etenkin silloin jos esittelee kotiaan ja asioita joista pitää. Tälaisissa jutskissa olisin itse mieluummin ihan hiljaa!

    VastaaPoista
  12. SORRY TYPOT!! Tätä se on, kun kirjoittaa yhdellä kädellä ja yrittää imettää vauvaa samalla :-)

    VastaaPoista
  13. KAMALASTI TYPOJA, Anteeksi! Tätä se teettää, kun yrittää surffata ja kommentoida yhdellä kädellä samalla kun imettää :-)

    VastaaPoista
  14. Voi pöh, olisit antanut olla sen edellisen postauksen ja ottanut negat pois. Edelleen paljon onnea uuteen uraan, olet kyllä nainen oikealla alalla.
    Hauskat kuvat lapsosista, vipa on vallan mainio :)

    VastaaPoista
  15. Harmi tuo edellisen postauksen juttu, minäkään en ehtinyt anonyymien kommentteja lukea.

    Minusta osoitit ihanaa rohkeutta tehdä sitä, josta olet unelmoinut ja mikä on sinulle intohimo. Ehkäpä kateellisia harmittaa, että jotkut oikeasti toteuttavat unelmiaan ja he ehkä eivät... Valinta on kuitenkin jokaisen omassa kädessä.

    VastaaPoista
  16. Meillä kanssa nuo P O.P:in fleecet lasten suosiossa, muut takit jääneet vähälle käytölle kun laittavat aina kouluun mieluiten nuo fleecet:)

    VastaaPoista
  17. Kiitos ihanat blogiystäväni kannustavista kommenteistanne - en tiedä miten teitä osaisin oikeilla sanoilla ylistää:)! Meinasin jo lyödä hanskat tiskiin bloggaamisen osalta, mutta kyllä se vain niin on, että positiivinen palaute tekee ihmeitä:).

    Kaikista asioista ei tarvitse olla samaa mieltä ja eriäviä mielipiteitä saa toki aina esittää. Mielestäni kritiikin pitäisi olla kuitenkin rakentavaa ja silloin usein kun kritisoidaan anonyymisti se ei ole. Ja silloin kun on kyse itselle tärkeistä asioista, on tietysti turhankin herkkänahkainen eriäville mielipiteille. Hannis - saatan vain kuvitella miltä susta tuntui kertomasi tapauksen jälkeen, enkä tajua miten kukaan jaksaa tehdä tuollaista. Mulla ainakin on muutakin tekemistä kuin haukkua ja kiusata ihmisiä netissä - kaikilla ei ilmeisesti ole...

    On totta, että anonyymeissä on paljon mukaviakin ihmisiä ja satunnaisten lukijoiden jälki olisi kiva huomata. Ehkä taas vähän ajan kuluttua:).

    VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)