22.9.2009

RuissalojuoksutViime lauantaina juoksin ennätysmäisen 1900-päisen joukon mukana Ruissalossa puolimaratonin, Ruisrääkin. Aikatavoitteeni oli alle 2 tuntia - eikä mennyt ihan putkeen. Kyllähän se tiedettiin, että Ruissalon normaalia mäkisempi maasto on rankkaa - mutta niin ovat nämä omatkin treenimaastot. Amatöörimoka - alku tuli juostua liian kovaa ja 15 kilsan kohdalla oli jalat jo ihan puuroa. Ekan kympin juoksin reilusti alle tuntiin ja vielä siinä 16 kilsan kohdallakin olin alle kahden tunnin vauhdissa, mutta kun ei niin ei. Lopullinen aika 2:01:57 - "ihan kiva", mutta ottaa päähän! Keli oli loistava ja tapahtuman järjestelyt toimivat ennätysyleisöstä huolimatta hyvin. Turun seudulla en ole aikaisemmin juossut massatapahtumissa ja Ninan blogiin jo kommentoinkin, että varsinkin lopussa se kaivattu kannustus loisti poissaolollaan... Eli keväällä sitten HCR? Ja aika jäi sen verran harmittamaan, että ehkä starttaan vielä Vantaalla lokakuussa?


Luitteko muuten,
 että Alexander Stubb oli juossut
 Berliinissä maratonin 3:20 ? 
Loistava aika täyspäiväpoliitikolta!

3 kommenttia:

 1. Hyvähän tuo sun aika on, älä nyt höpsi. Mulla oli pari kaveria juoksemassa Espoossa sunnuntaina ja samoihin aikoihin meni. Yksi juoksi reilusti alle 2 tunnin mutta kyseessä onkin sua 8 vuotta nuorempi aktiiviurheilija. Eli hyvä aika sulla.

  Luin tuosta Allun suorituksesta, ihme hemmo. Mun yksi duunikaveri juoksi myös kokonaisen vähän alle neljään tuntiin. Aika ei ollut ihmeellinen mutta ottaen huomioon, että samainen kaveri oli lauantaiaamuna talutettu kotiin kun oli niin kännissä ettei omin jaloin päässyt. Ja sunnuntaina maratoonille...

  Ilmoittele jos menet Vantaalle, mä tulen kannustamaan:D

  VastaaPoista
 2. Höh, luulin jättäneeni jo aiemmin kommentin tänne mutta ei sitä näykään. Eli onnea hyvästä ajasta! Itse juoksin elämäni ekan puolikkaan Jyväskylässä kaksi viikkoa sitten, aika 2.12.40 eli jäin tavoitteestani reilut 12 minuuttia, tosin juoksin puolikuntoisena. Sen verran kuitenkin jäi harmittamaan, että uudestaan on yritettävä :) Mieheni pahus meni ilmoittamaan meidät Tukholman maratonillekin ensi kesäkuussa joten reeni jatkuu...

  Aurinkoisia (juoksu)kelejä toivotellen,
  Marja

  VastaaPoista
 3. Nina ja Marja, kiitokset tsempistä. Mua siis jäi vain harmittamaan se, että tavoite oli alle kaksi tuntuia ja kun ei niin ei.

  Nina, hmm - toi sun duunikaverin suoritus on kyllä omaa luokkaansa... Voi olla, että mun seuraava pääkaupunkiseudunn juoksu on vasta sitte HCR - voidaan sitten kirittää toinen toisiamme;).

  Marja, Tukholmassa on kuulemma mahtavaa juosta - 42kilometriä ihmiskujaa... Treeni-iloa!

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)