16.9.2009

Baobabbabyyn kannattaa kurkistaa!


Kesällä muutama lukija kyseli shoppailuvinkkejä Turussa. Valittelin, ettei Turusta löydy yhtään kivaa lastenvaatteisiin ja tarvikkeisiin erikoistunutta liikettä - ja vielä kuvittelin tietäväni mistä puhun. Pari viikkoa sitten sain todeta, kuinka väärässä olinkaan, kun kävelin Baobabbabyn ovesta sisään.

Osuin liikkeeseen aivan sattumalta, vaikka se on meidän muskarimatkan varrella. Siis kuinka silmät kiinni ihminen voi kulkea?! Noloa! Lisäksi tunnustan vielä, että olen useaan otteseen ääneen harmitellut, miten Turussa ei myydä Molo Kidsin, Nova Starin ja muiden kivojen merkkien vaatteita ja raskausaikana tuskailin äitiysvaatteiden valikoiman vähyyttä. Baobbabbabyssä pistäydyttyäni saatoin todeta, sieltä löytyvän paljon kaipaamiani asioita ja siltä seisomalta pyysin luvan ottaa muutaman kuvan ja blogata aiheesta, joten tässä -  olkaapa hyvä.
Liike sijaitsee Turun keskustassa Yliopistonkadulla. Kerroksia on kaksi ja valikoimissa sisä- ja ulkovaatteita sekä leluja ja sisustustvaraa. Myös muutamia turvaistuinmalleja ja rattaita on saatavilla.
Liikkeen vaatemerkkeihin kuuluvat mm. Molo kids, Katvig, Ej Sigge Lej, Moonkids, Småfolk, Nova Star.

Alakerrasta löytyy sisävaatteita, leluja, piensisustustavaraa ja meidän suosikit eli Molo Kidsin pörröfleecet. Lisäksi alakerrassa on lapsille leluja ja leikkipöytä, missä Ida, Emil ja Ellen viihtyivät junaradan kimpussa hyvän tovin.

Yläkerta on viihtyisä. Siellä on äitiysvaatteille oma nurkkansa, toppavaatteet, huonekaluja, sekä sittereitä, turvaistuimia ja kärryjä. Liike on tilava ja tavarat ovat kauniisti esillä.Liikkeestä löytyy myös paljon kivoja sisustusjuttuja; 
Myyrä- ja autotuolit hurmasivat heti. Samoin "Rinki"-syöttötuoli,
joka kasvaa lapsen mukana.
Liikkeessä on todella ystävällinen ja avulias palvelu ja lastenkin kanssa asioiminen on helppoa. Tuotteet ovat myynnissä myös nettikaupassa, ja käsittääkseni palvelu pelaa hyvin ja nopeasti myös siellä.

Vaikka varsinkin sisävaatevalikoima on melko retrohenkistä, on mielestäni liikkeen valikoima kokonaisuudessaan sellainen, että siellä kannattaa poiketa, vaikka ei niin retron ystävä olisikaan. 


Lapsilla on myös liikkeestä selvästi hyvät muistot,
pieni bloggausapulaiseni totesi äskön selän takaa että
"toi on äiti se junaratakauppa" :).

Poiketkaa ihmeessä nettikaupassa tai paikan päällä!Pliis, auttakaa joku fiksumpi,
 miksi mun rivinvaihdot eivat aina toimi
(kuten näkyy),
 enkä saa väliin erikokoista tekstiä?!

10 kommenttia:

 1. Meidän lemppariliikkeestä postasit.Hyvä.

  Mä teen niin, että teen tilauksen netissä ja noudan lähetyksen liikkeestä. Siinä samalla tulee tutkailtua muukin tarjonta.Kerran meilasivat, että saan tilauksen postikuluitta kun tilasin isomman alejutun. Oli asiaa kaupunkiin niin menin mielelläni liikeeseen kuitenkin käymään.

  Aina ystävällistä ja erittäin aurinkoista palvelua olemme saaneet.Suosittelen.

  Kauppiaskadulle on tulossa uusi lastenvaateliike. Kesällä jo bongasin voimapaperit ikkunoissa mutta viimeksikään ei ollut avannut ovia.Mitähän jännää sinne tulee?

  VastaaPoista
 2. Olen tilannut tuolta, viimeksi kesäalesta. Oikein ystävällinen ja nopea palvelu, suosittelen!

  VastaaPoista
 3. Oonkin tuolla nettikaupassa vieraillut usein, ihania vaatteita. Sulla on säkä kun pääset niitä oikein paikan päälle ihastelemaan :) Ja tuo myyrä tuoli, voi että miten suloinen!!

  VastaaPoista
 4. Jag har inte heller hittat den där butiken tidigare. Så tack för tipset, verkar vara mycket fint där! Ska ta mig en titt någon gång när jag är in till Åbo :)

  VastaaPoista
 5. Tyttötiimi - siihen Kauppiaskadulle tosiaan tulee Uusitähti. Huhupuheiden mukaan se on Muotikuun omistajien bisnes ja ikkunassa on edelleen lappu, että avataan syyskuussa. Kävelin tänään ohi siitä, ja siellä oli Remottireiskat hommissa (ja ovi vähän raollaan:) ja näytti TODELLA lupaavalta - kiiltävää valkoista sisutusta ja kivannäköistä... Odotukset on korkealla:).

  VastaaPoista
 6. Mä oon tilannu tuolta nettikaupasta ja oikein hyvin on toiminu! Ihanan näkönen kyllä tuo kauppa!

  VastaaPoista
 7. Uusitähti- rahat lompsasta lähti! Todella mielenkiinnolla odotan avajaisia. Kyllä tänne kaupunkiin uutta lastenvaatetarjontaa tarvitaankin.

  VastaaPoista
 8. Nettikaupasta minäkin olen tilannut ja hyvin on toiminut. Pitääkin pitää mielessä, jos Turkuun eksyn.

  VastaaPoista
 9. Missä kohtaa Yliopistonkatua liike sijaitsee? Entä se Uusitähti, missä kohtaa Kauppiaskadulla? Talon numeroista en tiedä, mutta minkä poikkikatujen välissä, sitten osaan suunnistaa.

  Ja siihen viimeiseen kysymykseen, Tanja, en osaa vastata. Mulla tulee ihan samanlaisia virheitä, vaikka esikatselussa kaikki olisi ok.

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)