4.9.2009

Kimperipostia


löysin meille sittemmin
Niilo Ilosta nopsaan ja erittäin
ystävällisen palvelun saattelemana
kotiutuneet Kimperin pipot.

Niilo Ilossa oli käynyt moni muukin-
ja vielä ennen meitä...

Se joka tunnustaa haalineensa ylimäärisen
limen pallopipon L-koossa - ilmoittautukoon:)


9 kommenttia:

 1. Moro!
  Niilo Ilosta napasti postia tänään meillekin ja samoilla ajatuksilla eli joku muukin oli tilannut ruskea/turkoosi palloisia ennen meitä :) Sain viimeisen ja kaksi olisin halunnut...Mutta kiva että kauppa käy!

  VastaaPoista
 2. Meillä on pojalla yksi kappale ruskea-turkoosia pipoa, ihqu väri!

  VastaaPoista
 3. Mä kattelin kaupassa noita kankaita ja ihania värejä oli!Eevillä onkin nyt sellanen ruskea-turkoosi pipo ja ajattelin ostaa sitte tota ruskea-beessiä ja varmaankin tota pinkkiä kangasta ja tehä niistä pipot.

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniita pipoja. Onko nuo minkä kokoisia kun katselin, jos tilaisin Niklakselle koon L.

  VastaaPoista
 5. En ehtinyt kommenttia jättää edelliseen postaukseesi, kun oli jo uutta tullut :-) Meillä kiitoskortit ristiäisistä melko samanlaiset kuin teidän kutsut. Ja tästä itseasiassa sain kimmokkeen saada noita kiitoskortteja vähän valmiimmaksi roikkumasta.. Jää vaan kaikki puolitiehen ja edelleen on näin! Pallopipovinkistä kiittää hän ja taitaa tilata pikkupojille kevääksi tuollaiset.

  VastaaPoista
 6. Katri, meillä Idalla ja Emilillä koko L ja hyvin toimii meidän isopäisillä lapsilla. Emilillä isompi pää, ympärysmittä vajaa 54cm.

  Hannis - ole nopea pipoasiassa;)!

  VastaaPoista
 7. Kaikkiko haluaa palloa? No, kun ruskeena ei ollut kokoa, niin loppupeleissä rinkelikuosilla erotutaan päiväkotikavereista ;)

  VastaaPoista
 8. Ihanan iloisia pipoja! Meillä ei töissä vielä lapsilla päähineitä näy, korkeintaan kesältä naulakoihin unohtuneita lippiksiä. Eivät taida vielä olla vanhemmat havahtuneita siihen, että syksyssähän nyt jo mennään...

  VastaaPoista
 9. Kivoja kuvia! Hyvä, että oli sopivat pipot =)

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)