27.5.2009

Onnistuneita eBay ostoksia

Päätän aina välillä, etten taas huuda ebaystä mitään - ainakaan käytettynä. Ainakin brittien "excellent condition" - käsitys nimittäin näyttää usein olevan valovuosien päässä omastani, ja toiset huutamistani vaatteista ovat päätyneet suoraan kirpparille tai jopa roskikseen.

Vastoin pyhiä päätöksiäni metsästin eBaystä Ellenille valkoisia kesähousuja ja pari päivää sitten posti toi pienen mutta mieluisan paketin.

Elle-merkkiset valkoiset kesähousut
ja samassa huudossa ollut ihanainen Ellen vaaleansininen toppi.
Uudenveroiset ja hinta 2,90£ kotiin kannettuna.


Nyt odotellaan vain, että neiti hitusen venyy pituutta niin housut ovat sopivat.
Huusin myös samalla surffailukerralla eri myyjältä uusia Ralph Laurenin vaatteita, pari pikee- mekkoa tytöille ja Emilille pari paitaa. Pidän kovasti kyseisen merkin vaatteista ja niitä on mielestäni Suomesta hiukan vaikea löytää ja hinnat ainakin jenkkeihin verratuna ovat melkoiset. Ebaystä ostettaessa näisä vaatteissa on vain aitousongelma - "hypistelemättä" on vaikea tietää, ovatko aitoja vai eivät. Ja kun eivät c.w.f.-merkinnän piiriin kuulu, aitous jää usein myyjän vakuuttelujen varaan. Kyseinen myyjä oli usean tuhannen positiivisen palutteen saaja ja PowerSeller, joten toivon parasta.

Miten varmistutte käytetyn vaatteen aitoudesta - vai onko teillä väliä sille, onko merkkivaate aito vai kopio?

5 kommenttia:

 1. Hienot löydöt olet tehnyt.
  Aitoudesta: Itse yritän muistella, onko kyseistä vaatetta ollut aikaisempien vuosien mallistoissa ja sitten myyjän palaute. Aika vähän nykyään ostan eBayn kautta, koska kuvaukset vaatteen kunnosta ei aina ole osuneet nappiin. Ja tosi röyhkeästi myydään kopioita aitoina. Aika nopeasti aitojen vaatteiden lapuista ja lipuista oppii tunnistamaan aidot, mutta tosiaan vasta kun itse hypistelee vaatetta. Kannattaa juuri katsoa palautteet.

  VastaaPoista
 2. Lisää Ebay keskusteluja, kivaa:-)

  Tilaan itse vain New/New with the tags-tuotteita. En koskaan käytettyjä, jolloin tiedän, mitä odottaa/vaatia. Eikä ole yhtään pettymystä vaate/kenkä/laukku-saralta tullut.
  Muutamia leluja olen tilannut myös, mutten koskaa elektroniikkaa tmv.
  (Ai niin, ja tämän kevään ehdoton löytö, aidot,uudet lasten Julbot kotiin asti alle 25 eurolla)

  Katri antoi hyvät neuvot tohon aitous-keskusteluun. Mä itse väitän tuntevani tietyn hintatason laukut/kengät, joten niitä on ollut ilo ostaa Ebaysta..koska tosiasiahan on, että sieltä voi tehdä myös todellisia löytöjä.
  Vaatemerkeistä olen tilannut paljon skandinaavisia suosikkejani sekä keskihintaluokan vaatteita, esim. Monsooneja.
  Just noiden hongkong-kopioiden takia olen vältellyt Burberryä tmv.

  Mutta mä suosittelen kyllä Ebayta-valikoimien, turvallisuuden ja helppouden takia. Kun "tietää mitä tekee", niin eipä voi vaivattomampaa outlet-shoppailua harrastaa!

  VastaaPoista
 3. Tääkä myös E-Bayn käyttäjä :) Pidän helppoudesta ja siitä että vaatteen näkee heti listauksessa, valikot on nopeita ja selkeitä. Ei ole pettymyksiä!

  VastaaPoista
 4. Itse en kopio vaatteita osta, merkkivaatteita ostankin vain uutena tai harvoin huutiksesta.

  Tanja: Blogissani on sinulle jotain!

  VastaaPoista
 5. Tänään saapuivat nuo eBayn Ralph Laurenit ja olivat kyllä IHANIA - ja ainakin oman tulkintani mukaan aitoja. Koko vain ei olekkaan niin pientä kuin muistelin, vaan vastaa ainakin meillä hyvin sitä ikänumerointia...

  Se on totta, että eBayssä myydään törkeästi kopioita aitona - niinkuin maailmalla paljon... Itse olen lastenvaatteissa luottanut c.w.f. - merkintään, aikuisten merkkivaatteita en juurikaan käytettynä osta.

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)