19.5.2009

Keväällä juhlitaan

Kevät on juhlien aikaa. Meille ei tälle keväälle satu sen kummemmin valmistujaisia kuin lakkiaisiakaan, mutta päiväkodin kevätjuhlaa vietettiin tänään.

Mielestäni päiväkodin aikuisia on kiva muistaa jotenkin jouluna ja keväällä. Ongelma vain on aina sama: muistettavia aikuisia on suht monta ja olisi kiva keksiä "jotain kivaa ja hyödyllistä", mutta myös jotain, joka ei kohtuuttomasti rasita budjettia - siis kun summa kerrotaan meidän tapauksessa neljällä. Muistetaanko teillä päiväkodin/kerhon tms. henkilökuntaa ja miten?

Meillä asia ratkaistiin tänä vuonna yrteillä:). Ostimme paikallisesta puutarhasta yrttejä á 1€ (siis sellaisia, jotka on tarkoitus istuttaa), jotka pakkasin sellofaaniin kolme yhteen pakettiin. Pakettikortista löytyi lasten piirrustusten ja kiitosten lisäksi ohjeet yrttien käyttöön.


Ja tällaisia niistä sitten tuli.Ida valmistautui juhliin lastenohjelmien parissa.Löysin Idalle nämä mielestäni aivan ihanat pinnit Daisy&Donista. Ovat kuulemma portugalilaista käsityötä - äitien tekemiä siis:).


Emil suostui poseeraamaan terassilla.Kevätjuhlat juhlittiin ulkona ja se aiheutti pientä keskustelua pukeutumisesta - prinsessojen kun pitää pukeutua hameeseen aina kun se on mahdollista. No, tällä kertaa saimme neuvoteltua käytännöllisemmän (ja lämpimämmän asun).

Lasten paidat ovat löytöjä Gantin viime viikon ysmystä.

Tässä vielä kotiterassilla.


Pikkuprinsessakin joutui tyytymään farkkuihin. Pääsi kuitenkin yleisöksi ja sai päähänsä tänään H&M:ltä löytämäni kesähatun.


4 kommenttia:

 1. Kyllä meillä muistetaan tätejä. Tytöt eivät ole olleet hoidossa, mutta kerhossa kylläkin. Tänä vuonna kerhoa on pitänyt vain yksi täti, joten muistamiseen pystyi satsata enemmän. Ostin hänelle lasisen kakkukuvun, jossa on jalallinen lasialusta. Laitoin suklaata sisälle ja lahja oli valmis.
  Nuo yrtit ovat hauska idea. Vein tässä taannoin muskaritädille peltipurkin, jossa oli yrttien siemenet valmiina mullassa. Tiedä sitten tuliko sitä satoa koskaan...Olisikin hoksannut nuo valmiit yrtit.
  Kiva pihajuhlavaatteet!

  VastaaPoista
 2. Ihanat lapsoset! Gant paidat on ihan lemppareita. Kauniit värit!

  Mä kans tykkään muistaa niin kerhossa kuin koulussa. Tänä vuonna tehtiin tosin kimppa kauneushoitolan lahjakorttiin mut kortit tehdään itse!

  VastaaPoista
 3. Heips!
  Löysin blogiisi parin toisen blogin kautta.
  Mukavalta näyttää :)
  Oisin tuosta Gantin ysmystä kysellyt eli järjestääkö kaikki liikkeet niitä :)?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, kiitos vierailusta blogissani:)!
  Noita Gantin varastomyynti-ysmyjä on ollut Helsingissä pari kertaa vuodessa. Liikkeet järjestävät käsittääkseni myös omia, mutta ainakin Turussa liikkeen ysmyssä tarjonta on paljon suppeampaa.

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)