1.4.2013

Ministi kevättä


Kuinka monta päivää voi blogata _huomenna_ ja taas _huomenna_... Aika monta näköjään. Mihin aika katoaa? 

Olen käyttänyt pääsiäisen siihen, että pesen toppia varastoon. Meidän talviurheilut alkaa olla urheiltu - olen lopen kyllästynyt tähän lumeen ja kylmyyteen. Itku meinasi päästä joku aamu, kun pakkasta oli toistakymmentä astetta ja skrabasin auton ikkunoita. Grrr. Valoa näkyy kuitenkin jo tunnelin päässä ja kevätaurinko saa ihmettelmeään, miten tästäkin pitkästä ja synkästä talvesta on taas selvitty. Hyvin kaiketi, kantapäät on koppuralla ja iho ihan hirveä, mutta muita suuria vaurioita ei taida olla. Olen myös kaivanut kevätvaatteita esiin ja hinnoitellut & vienyt pieniä PikkuSiiliin. Ja todennut, että ainakin Ida & Emil tarvitsevat yhtä ja toista uutta, Ellenille on toistaiseksi löytynyt varastoja. Ironista kyllä, neiti on tämän postauksen mallina uusine vaatteineen, joten.. mitensenytmenikään?!


Guessillä on paljon ihania lastenvaatteita. Tytöille vähän jotain erilaista ja pojille herkullisia värejä. Tilasin Ellenille ja Emilille Viivi&Viktorilta paitoja. Ellenin tunikapaita on pienten mallistosta, ihastuin siihen ja olisin ottanut suuremman jos olisi ollut, mutta se päätyi heti käyttöön ja menee ainakin alkukesän. Emilille tämä ja tämä paita, nekin käytössä testattu laadukkaiksi ja kivoiksi. Myös nämä paidat houkuttelevat väreillään kovasti, Emil tykkää pinkistä ja turkoosista. Tyttöjen mallistossa on hauskoja t-paitoja ja Ellenille siis päätyi tämä tunika. Malli on ihana takaa vähän pidempi ja vähän reilumman kokoisena ja pienemmällä menee ihanasti leggareiden kanssa. Käykää kurkkimassa, siellä on muitakin kesäihanuuksia tarjolla ilman postikuluja.


Ida - ja oikeastaan Ellenkin olivat semisiistiä kevättakkia vailla. Siis sellaista, jota voi pitä koulussa ja paikoissa, jossa nyt ei ensimmäisenä rymytä kurassa ja mudassa. Reima on tehnyt paljon töitä imagonsa nostamiseksi ja onnistunutkin siinä mielestäni kohtuullisesti. Reiman talvimallisto oli kiva ja tykkään hurjasti kevätmalliston vaaleanpunaisesta ja valkoisesta. Päätin rohkaistua ja testata Reimaa antipatioistani huolimatta ja Ellenille hain OZista vaaleanpunaisen Hilma-takin ja Idalle tilasin samaisen takin Lilliksestä valkoisena. Tykkään takin mallista, pitkä takaosa tekee siitä tyttömäisen ja vähän erilaisen. Ozissa ulkoilu on nyt -20% ja Lilliksessä ainakin asusteet -15%. Ellenillä jalassa NameIt leggarit, samaa sarjaa joita kehuin jo täällä. Hain ennen pääsiäistä tytöille myös tummansiniset, eivätkä ole hinnalla pilattu. NameITin synttärihulinahinta oli 12€ kpl ja muutenkin noita saa kahdet kolmellakympillä. Meillä alkaa olla koko värisuora ja ovat tosiaan kovassa käytössä. Ja kyllä, ne tummansiniset sopivat tuohon vaaleanpunaiseen takkiin paljon paremmin ;)


Aurinkoista uutta viikkoa,
 koitetaan yhteistuumin sulattaa nämä lumi- ja jäämassat, jooko!
6 kommenttia:

 1. Voin jotenkin samaistua :) Toppia ei ole kyllä vielä pesty mutta tänään hinnoittelin yli 5 tuntia kirpparivaatteita...
  Miten tuo tyttö voi olla noin suloinen <3

  VastaaPoista
 2. Ihana paita, ko. merkin mallisto on kyllä kiva. Mulla ollut vaan jotenkin ei-niin-kiva mielikuva merkistä (johtuu niistä laukuista..). Pitää kurkata. Ja takki kanssa tosi nätti!

  VastaaPoista
 3. Ihana tämä Reiman takki ja magee väri. Slurps....purkkapinkki!

  VastaaPoista
 4. Heips, törmäsin tällaseen hauskaan ideaan leipo leipoi -blogissa ja aattelin vinkata, josko säkin innostuisit kokeilemaan: http://odotuselamaa.blogspot.fi/2013/03/ihmiskoe-nro1.html :)

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla teidän kuulumisia pitkästä aikaa! Vitsit miten tulikin ikävä KESÄÄ, kun katselee noita pirteitä kuvia Ellenistä! :)

  Täytyypä muistaa nuo Name Itin leggarit - keltaisena tietty! ;)

  VastaaPoista
 6. Suloinen Ellen! Ja missä välissä muuttunut noin isoksi tytöksi?!

  Meillä myös noita name itin housuja tytöillä. Ja pojalla niitä poikien versioita. Tykätään!

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)