3.1.2013

POMPdeLUX kevät ja A R V O N T A


No niin. Ei mennyt ihan kuin Strömsössä. Tervetuloa silti Puiston laidalle, vanhat ja uudet lukijat. Sydän on edelleen saaristossa, mutta arki sujuu nykyisin enemmänkin täällä Puiston laidalla, siitä nimen vaihdos, joka siis mielestäni kuvaa meitä nyt paremmin.  Blogin nimen vaihtaminen oli helppoa - tai en mä tiedä vaihtuiko se nimikään vielä muualla kuin tuolla bannerissa, mutta osoite olikin sitten monimutkaisempi juttu. Mahtaako blogger kiukutella vai onko vika vain koneen ja tuolin välissä...? No, ei murehdita sitä nyt kun on kivampiakin juttuja.

POMPdeLUXin kevätkausi starttaa vauhdilla maaliskuussa ja se, minkä olen kevätmallistosta nähnyt, vaikuttaa kerrassaan lupaavalta! Paljon ihanaa, taattua POMPdeLUXia, mutta myös uusia, raikkaita juttuja. Tytöille ihanuuksia ja pojille myös iso oma mallisto kuten nyt menneellä syyskaudellakin. Tuskin malta odottaa, että saan vatteet käsiini.

Kotikutsukalenteri täyttyy vauhdilla, mutta mikäli olet kiinnostunut pitämään POMPdeLUX home shopping - tapahtuman Turussa tai lähiseudulla (max. noin 20 km), ota pian yhteyttä tmon@pompdelux.com niin sovitaan aika. Pidän alkukaudesta myös avoimet ovet, jos olet kiinnostunut niistä, voit laittaa sähköpostia.

Ja se lupaamani arvonta. Liittyy edellä mainittuun. Palkintona on POMPdeLUXin ihana pussilakanasetti. Sisältää kaksi täysikokoista (aikuisten) pussilakanaa, sekä kaksi isoa tyynyliinaa, kokoa 70*70. Arvontaan osallistut jättämällä jäljen itsestäsi kommenttiboxiin ensi viikon sunnuntaihin 14.1. klo 24 mennessä. Anonyymit voivat osallistua erottuvalla nimimerkillä. Kommenttina kuulisin mieluusti, millaisesta kotikutsuesittelystä / esittelijästä tykkäät. Ja jos olet sattunut olemaan yleisössäni, palautettakin saa antaa. Ja jos et ole kotikutsutyyppiä, sekin sopii, mutta kerro miksi et tykkää kotikutsuista.

Kaksi aikuisten normaalikokoista pussilakanaa ja kaksi isoa 70*70 tyynyliinaa

O N N E A    A R V O N T A A N !

128 kommenttia:

 1. osallistun, noi lakanathan pitää testata.

  Mä olen tykännyt mun personal myyjästä, jolta voin tilata suoraan ja saan apua sähköpostitse kysymyksiini. Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Hei, muutamilla kotikutsuilla olen käynyt.
  Joku lastenvaatejuttu, en nyt muista nimeä.
  Esittelijä oli mukava nuorehko pienten lasten
  äiti ja tiesi mitä myi.
  Omat lapset jo isoja, mutta tyttäreni osti omille
  pienilleen.
  Sujuva esittely, ei yli tyrkky eikä ylimielinen,
  siinäpä tärkeimmät.

  VastaaPoista
 3. mukaan arvontaan!

  Tykkään, että esittelijä esittelee vaatteita ja niiden yksityiskohtia :)

  VastaaPoista
 4. Ihana arvonta :)

  Oon ollut yksillä kotikutsuilla, ja siellä oli kyllä todella ihana esittelijä. Sellainen rento, joka jutteli niistä vaatteista kotoisasti ja sillain mitä mieltä oli itse, jos oikein tykkäs jostain niin sitä ylisti sillain kivasti, omaan tyyliinsä. Lopussa kun oli tilausten tekemisten aika, niin hengaili siellä meidän kanssa, muttei tuppaantunut seuraan ja tyrkyttänyt mitään vaatetta. Kertoi oman mielipiteensä ja auttoi kokoasioiden pähkäilyissä. Oli mukana kahvipöydässä, mutta osas jättäytyä kuitenkin sopivasti taka-alalle, eikä ollut suuna ja päänä kaiken aikaa. Jäi kaikenkaikkiaan hyvä mieli noista kutsuista, vois mennä toistekin ;) ...kevättä odotellessa :)

  VastaaPoista
 5. Mukana!

  Itse tykkään, että esittelijä on iloinen ja ulospäin suuntautunut, mutta ei liian tyrkky. Kiva, että esitellään kunkin vaatteen parhaimmat yksityiskohdat ja mahdolliset omat kokemukset. Hyvä esittelijä tietää vaatteistaan enemmän kuin mitä jokainen voi itse nähdä, eikä kerro itsestään selvyyksiä. Puoli tuntia on mielestäni ihan maksimi esittelylle. :)

  VastaaPoista
 6. Osallistun arvontaan. Valitettavasti väärä kaupunki, niin en voi kutsuilleni sinua pyytää. Hyvä esittelijä on nimenomaan asiansa osaava, rento ja aurinkoinen.

  VastaaPoista
 7. Hei,
  Tykkään sellaisesta esittelijästä, joka jämäkästi esittelee malliston läpi ja samalla antaa yhdistely ehdotuksia. Liian pitkään jaaritteleva juurtajaksain kaikki asiat joka kerta samalla tapaa tyyppinen ei ole minun makuun. Uskon, että tehokas, energinan ja iloinen myyjä on paras. Kun myyjä on tehnyt tehokkaan ja sopivan mittaisen (lyhyen) esitttelyn on paras hetki, kun mallistoa pääsee hiplaileen ja miettimään sitten kunnolla, että mitäs tilataan. /H

  VastaaPoista
 8. En ole koskaan ollut esittelyissä, mutta uskoisin, että minulle ei toimisi liian pitkä esittely, asioiden toistaminen tai tyrkyttäminen. Sen sijaan ystävällinen, rento ja luotettavan vaikutelman antava myyjä toimisi varmasti. Olen tosi kriittinen ostamieni tuotteiden suhteen, sillä en halua ostaa mitään turhaa joten olisi hyvä, jos myyjä ymmärtäisi kohdallani vähän perääntyä ja antaa minun tutkailla rauhassa. Kauniit pussilakanat ja kelpuuttaisin ehdottomasti meille :)

  VastaaPoista
 9. Mukana arvonnassa ehdottomasti!
  Tykkään esittelijästä, joka tuntee tuotteensa ja osaa malliston esitellä innostavasti ja ennenkaikkea niin, että esittelystä saa ideoita yhdistelyyn ja yksityiskohtiin. Sana pitää tietysti olla myös hallussa;)

  Blogin uusi nimi ja banneri näyttävät tosi kivoilta ja raikkailta!!

  VastaaPoista
 10. arvontaan mukaan.
  hyvä esittelijä on varma ja tietävä tuotteestaan, aidosti mukana honmassa. en tykkää tyrkyttävästä.
  päivi

  VastaaPoista
 11. Mukana arvonnassa. Mukava ja rento esittelijä, ja niinkuin edelläkin sanottu ei liian pitkää esittelyä.
  Hyvää uutta vuotta!
  -Sari

  VastaaPoista
 12. Ihana arvonta, mukana ollaan! Tykkään pitää itse kotikutsuja ja myös mennä ystävilleni kutsuille. Viime syksynä kävin yhdessä Pomp de Luxin avoimet ovet- tapahtumassakin, ja eniten tykkään esittelijästä, joka on sopivasti läsnä mutta antaa myös tilaa tutkailla itse vaatteita. Alkuesittely on kutsuilla ehkä sitä parasta antia, kun itse ei välttämättä hoksaa kaikkia ihania juttuja vaatteissa, varsinkaan materiaalien erilaisuutta. :)

  VastaaPoista
 13. Mukaan arvontaan

  Joillakin kotikutsuilla olen ollut. En pidä siitä, jos tunnelma sellainen että pakko ostaa jotain. Rento fiilis ja reipas ote :)

  -SamTe-

  VastaaPoista
 14. Moi! IHANA ARVONTA :-) Mullakin menossa blogin nimi muuten uusiksi - mutta se on vasta puoliksi bannerissa, hih.

  No joo näistä kotikutsuista. Pompilla ainakin menee aika pitkään, jos joka ikisen vaatekappaleen esittelee. Rupeaa vieraat ja kaikki hermostumaan... Eli mieluummin pieni esittely ja sitten eikun selaamaan vaatteita.

  Uutta mallistoa ihan hurjalla innolla odottaen..

  VastaaPoista
 15. Ihanat lakanat, mukana arvonnassa! Kutsuista ei ole kokemusta, vielä. :)

  Johanna (nxmo)

  VastaaPoista
 16. Kivat kotikutsut on rennot ja hyväntuuliset, sellaiset joissa itse olen ollut. :) Arvonnassa mukana!

  Heidix

  VastaaPoista
 17. Mukana arvonnassa. Kivoilla kotikutsuilla on iloinen ja rento tunnelma. Myyjä ei tyrkytä tuotteitaan, vaan ymmärtää, ettei välttämättä jokaisella ole mahdollisuutta isoihin ostoksiin tai ostoksiin lainkaan. Ylipirtys ärsyttää, riittää kun on oma itsensä.

  VastaaPoista
 18. Arvonnassa mukana! Itse olen jälleenmyyjänä ensimmäistä kautta toisessa firmassa, ja jos olen muiden kutsuilla, tykkään aika lyhyestä ja reippaasta esittelystä jossa ei ole pakkomyynnin meinikiä.

  VastaaPoista
 19. Mukana arvonnassa ollaan! Kotikutsut voivat pahimmillaan olla sellaista pakkomyyntiä ja ryhmäpainetta, että ei kehtaa olla ostamatta. Ja parhaimmillaan kotikutsuissa on rento fiilis, sopivasti ihmisiä(+ja lapsia) ja rauha hypistellä ja sovitella vaatteita.
  Olisin kiinnostunut maaliskuun avoimet ovet tapahtumasta, joten laitan siitä vielä viestiä erikseen.
  Päivi

  VastaaPoista
 20. Mukaan arvontaan :)
  Rento ja hyvä fiilis pitää olla. Minulla kestää aikani tutustua uusiin, joten parhaiten kutsuilla yleensä viihdyn, kun ympärilläni olevat ihmiset ovat edes jotenkin tuttuja. Siksi en ole kovin usein kutsuilla käynytkään. Tosin jos fiilis on kohdillaan, niin mikäs siinä tutustuessa uusiin ihmisiin. Partylite kutsuilla olen lähiaikoina käynyt muutaman kerran ja kivaa on aina ollut, mutta lastenvaatteet kieltämättä kyllä kiinnostavat enemmän, joten ehkä otan itseäni niskasta kiinni ja emännöin joskus PDL-kutsut :)

  VastaaPoista
 21. Tietysti mukana arvonnassa ja mä varaisin nyt ne kutsut heti kauden alkuun, kun jäi silloin elokuussa välistä :) Esittelyissä parasta on, että on hyvä syy kutsua ystäviä yhteen ;D

  VastaaPoista
 22. Arvonnassa mukana! Tykkään esittelyistä, joissa ei toisteta meandi-tyyppisesti firman historiaa tyyliin "kaksi äitiä ei löytänyt lapsilleen kivoja vaatteita, joten päättivät perustaa firman". Ihan ok kuulla se kerran, mutta ei useammin. Tykkään myös että joka tyyppisestä vaatteesta (hame, mekko, housut, paita, tunika) on ainakin jostain mallista joka kokoa mukana, myös niitä isoja kokoja, koska isoissa koissa on kaikkein vaikeinta varmistaa ilman näkemistä vaatteen mahtuminen.

  VastaaPoista
 23. Mukana arvonnassa!
  EN ole ollut ku yhdessä kotikutsu-tilanteessa. Ne jopa pelottaa. Se on se PAKKO ostaa tai muuten olet pahis. Pompin vaatteet olen tilannut suoraan netistä jo vuosia. Ihanne myynti/ostotilanne kotikutsuilla on sellainen jossa asiakas löytää sen etsimänsä tuotteen oikeanlaisena..

  VastaaPoista
 24. Blogin uusi nimi ja osoite olivat päivittyneet ainakin minulle ihan automaattisesti.

  Hyvä kotikutsujen myyjä ei tyrkytä tai tee oloa sellaiseksi, että olisi pakko ostaa jotain. Olen kerran ollut me and i-kutsuilla, vaikka jo etukäteen tiesin, ettei kyseinen merkki ole minun juttuni, lähinnä mukavan illanvieton toivossa sinne menin. Myyjä näytti nyrpeää naamaa kaikille, jotka eivät ensi hipelöintien jälkeen sitten mitään tilannetkaan, siitä jäi hikuan halju maku. Hyvä myyjä luonnollisesti myös tuntee myymänsä tuotteen hyvin ja esitellä sitä houkuttelevasti ja innostuneesti.

  Niin ja mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 25. Rennon, rempseät on parhaita. Ei tyrkky, vaan kertoo rehellisesti. Parasta on se kontakti yleisesittelyn jälkeen - osaako ohjata ostajaa. Pakko- ostaa saa karvat pystyyn.

  VastaaPoista
 26. Ihanat lakanat! Olen ostanut pomp de luxia netistä ja tykkään kovasti, harmi kun en tiedä kotikulmilta esittelijää.
  Hyvä kotikutsujen esittelijä on tavallinen helposti lähestyttävä ihminen, joka ei luo pakko ostaa -fiilistä.

  VastaaPoista
 27. Ihana arvonta, mukana siis tietysti :) kotikutsut ovat mukavia tuttujen tapaamisitilanteita, enkä sellaisille kutsuille menekään, joista en aio ostaa mitään. Koska se huono puoli on, että tuntuu että on pakko ostaa jotain. Pompin kutsuilla menee tosiaan hirmu pitkään vaatteiden esittelyssä, mutta toisaalta itse en kaikkia niitä tulisi rekistä poimineeksi tarkempaan katsastamiseen. Eli mukava, ystävällinen ja iloinen esittelijä on kaikkein tärkeintä.
  -Lena

  VastaaPoista
 28. Oi tykkään kovasti uudesta blogin nimestä! Puiston laidalla kuulostaa tosi mukavalta :) Vaikkei vanhassakaan nimessä mitään vikaa ollut.

  Arvonnassa mukana ehdottomasti! Aivan ihanat pussilakanat. Itse en oikein ole kotikutsuilla kävijä (kun tulee aina se pakkomunonedesjotainpientäostaa-fiilis :) ), tosin POMPdeLUX on asia erikseen kun niitä ostan anyway :D Pidän esittelijästä joka tietää mitä esittelee, ja joka ei kuitenkaan jaarittele liikaa. Ei tyrkytä vaan kertoo mahdollisimman rehellisesti tuotteista. PdL-kutsuilla esittelijä oli kivasti koonnut yhteensopivia settejä - hauska idea! Tai kuuluuko teidän konseptiin mutta anyway :) Olisipa kiva jo nähdä kevätmalliston tarjonta!

  VastaaPoista
 29. Oi, miten kiva nimi ja arvonta! Mukaan!
  Esittelijän pitää olla ennen kaikkea asiansaosaava ja perehtynyt tuotteisiin. Iloinen, esiintymistaitoinen ja reipas myös. Puheesta pitää saada selvää.

  VastaaPoista
 30. En ole ikinä ollut kotikutsuilla. Minua suoraan sanottuna hirvittää koko ajatus, sillä minulla on mielikuva ahdistavasta pakko-ostosta ja kiusallisesta tunnelmasta, jolloin on pakko ihastella tuotteita. Joten jos tietäisin porukan olevan omanlaistani ja tunnelman rentoa, saattaisin uskaltautua mukaan. Hyvä esittelijä on siis sopivan innostunut, mutta silti jalat maassa -tyyppiä ja hyväksyy, että kaikki eivät välttämättä ole yhtä innostuneita asiasta.

  -riketti

  VastaaPoista
 31. Mukana kivassa arvonnassa!
  Parit kotikutsut on tullut käytyä ja ihan kivoja ovat, jos myyjä varma esittelijä eikä pakkomyy.

  VastaaPoista
 32. Hippu osallistuu arvontaan, kerrankin isot tyynyliinat, niitä ei täällä maalla ainakaan tahdo löytyäkään. Kotikutsuilla olen tykännyt esittelijästä, joka on ensinnäkin asiantunteva, se antaa luotettavan kuvan myös myytävistä tuotteista. Ehkä hyvän esittelijän kannattaa antaa aikaa ostopäätökselle, ettei heti paikalla tarvitse päättää ostaako vai ei.

  VastaaPoista
 33. Mukana :) Hyvä myyjä on ystävällinen ja iloinen, ei pakko myy ja myöntää mahdolliset puutteet, auttaa tilausten kanssa ja ehdottomasti pyrkii ajamaan asiakkaan etujakin ei pelkästään maksimoimaan omaa tuloaan.

  VastaaPoista
 34. Mukana!

  Hyva myyja ei pakkomyy ja ennenkaikkea tuntee tuotteensa viimeiseen detaljiin saakka, arsyttaa nama mestarimyyjat jotka ei sitten kuitenkaan osaa vastata maateriaali tai tuotteen ominaisuuskysymyksiin enempaa kuin pakkauksen paalla lukee.

  VastaaPoista
 35. Hyvä kotikutsu-myyjä esittelee lyhyesti ja ytimekkäästi tuotteet, ja ymmärtää että joskus joku kutsuille tulija saattaa jättää ostamatta mitään. Itse arvostaisin, jos vaatteet olisi ryhmitelty siten, että mahdolliset organic ja confidence in textiles-tuotteet olisivat erikseen, koska pääasiassa ostan vain niitä. Siten ei tarvitsisi joka tuotteen lappusia lukea läpi. Ihanat lakana, arvonnassa mukana.

  VastaaPoista
 36. No niin ja edellisen anonyymin nimimerkki on siis seireeni. Unohtui tuosta aikaisemmasta. :)

  VastaaPoista
 37. Olen itse ollut aikoinani Tupperwaren ja GreenHousen jälleenmyyjänä. Lisäksi olen osallistunut muutamille Partylite-kutsuille. Mielestäni hyvä myyjä on rento ja asiantunteva. Kuulen mielelläni omia kokemuksia tuotteista, mutta tyrkyttämistä en voi sietää. Ihanat lakanat, olen mielelläni mukana arvonnassa. :)

  VastaaPoista
 38. Ei näy nimi muuaalla kuin bannerissa, mutta so what! Itse pidän avoimista ovista. Mutta ymmärrän myös kutsuja ;D. Juu ja pussilakanat sopisivat mainiosti väreiltään meille <3.

  VastaaPoista
 39. Itse tuskailen tuon nimimerkin vaihtamisen kanssa. Tiedätkö voiko sitä vaihtaa, kun en ainakaan ole osannut?

  Arvontaan osallistun mielelläni. Minulla on vasta kahdet kotikutsuvierailut takana, toiset MeandI:n ja toiset Tupperwaren. Molemmilla kerroilla myyjä on ollut mukava, toisilla kutsuilla kuitenkin rennompi ja siitä tykkäsin. Muutenkin rento tunnelma toimii aina :) Itse osaan varmaan (mieheni voisi olla eri mieltä) olla ostamatta, mutta ystäväni valittelee kutsuissa sitä, ettei voi hyvällä omalla tunnolla olla ostamatta, muttei kuitenkaan haluaisi jättää kutsujakaan välistä sosiaalisen aspektin vuoksi...

  VastaaPoista
 40. Tykkään käydä silloin tällöin kotikutsuilla sosiaalisen kanssakäymisen vuoksi. En välttämättä lähde sinne ostaakseni jotain. Esittelijän olisi hyvä olla rento, ja ottaa kaikki huomioon.
  Mukana arvonnassa! :)

  VastaaPoista
 41. Mukaan arvontaan. :)
  Minä olen pitänyt aika lailla kotonani kotikutsuja ja aina uuden esittelijän kotiinpäästäminen on vähän jännittävää, tulen pääosin toimeen vähän kaikkien kanssa, mutta aina hiukan jännittää onko esitteliä rempseä, huumorintajuinen, ilmoinen ja helposti lähestyttävä. Kotikutsuesittelijä esittelee malliston lyhykäisesti ja antaa vieraiden käydä läpi mallistoa rauhassa, esittelijä kuitenkin pysyy koko ajan lähettyvillä jotta voi neuvoa vieraita vaatteista ja tilauksen tekemisestä.
  Minulle ei ole ikinä osunut kohdalle tyrkkyä myyjää, joka ottaisi henkilökohtaisesti asian jos kaikki eivät tilaakkaan tai eivät tykkää vaatteista, se olisi kyllä kieltämättä todella ahdistavaa ja tuskin enää samalta esittelijältä toiste kutsuja ottaisikaan.

  VastaaPoista
 42. Mukana arvonnassa.

  Minusta esittelijän pitää kotikutsuilla olla sopivan rento ja käydä esittely ripeään tahtiin läpi. On myös tärkeää, että ei tule "pakko ostaa"- fiilistä.

  VastaaPoista
 43. olen pitkään seurannut blogiasi ja voi kun muutit nimen! mitä väliä sillä asuuko saaristossa vai ei, mulla tulee tosta puiston laidasta mieleen densot niinkuin täällä hgissä sanotaan tai spurgut jotka on laitapuolen kulkijoita. Aivan suotta muutit nimeä.
  missä päin "saaristoa" asuitte? vai mitä saaristolla tarkoitit, asuitteko siis saaressa?

  lillis

  VastaaPoista
 44. Mukana arvonnassa! Minusta esittelijän täytyy olla nopea. Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin tuntikausiksi venynyt esittely...

  VastaaPoista
 45. Mukana arvonnassa. Liika tuputtaminen kotikutsuilla on pahasta, ei just ei sitä pakko ostaa-fiilistä.

  VastaaPoista
 46. Mielettömän kauniit lakanat! Peukut pystyssä arvonnassa mukana.

  Olen käynyt vuosien varrella monilla kotikutsuilla ja yleensä viihtynyt hyvin, ostin sitten tuotteita tai en. Pidän siitä, että esittelijä tuntee asiansa hyvin, etenee esittelyssään reippaasti ja on itse selvästi ylpeä edustamistaan tuotteista. Vaatekutsuilla hyvä on, jos vaatteita esitellään yhteensopivina kokonaisuuksina. Pompillahan se on helppoa, kun oikeastaan kaikki tuntuvat sopivan yhteen.

  Mulla on jo PdL-kutsut varattuna Johanna Nymanilta maaliskuulle. Niitä innokkaasti odotellessa...

  VastaaPoista
 47. Mielelläni pitäisin kotikutsut, jos välimatka olis pienempi! Avoimiin oviin voisin piipahtaa jos satun seudulle!

  VastaaPoista
 48. Mukana ihanien lakanoiden arvonnassa!!!
  Meidän kaksi lasta (tyttö ja poika) käyttävät pääasiassa vain POmp De Luxin vaatteita. Erinomainen hinta-laatusuhde. Kotikutsuille en ole vielä päässyt, mutta ehdottomasti haluan myös kutsuille jossain vaiheessa :)

  -Juulia Koo-

  VastaaPoista
 49. Olispa ihanat lakanat,mukana siis :)
  Mä tykkään myyjästä joka iloisesti esittelee tuotteensa, antaa ihmisille mahollisuuden katsela/kokeilla tuotteita itse, eikä tuputa tai "ylikehu" tuotteitaan :)

  VastaaPoista
 50. Tykkään, että esittelijä esittelee vaatteet ripeästi max.15 min, kertoo miten voi yhdistellä kivasti eri ylä-ja alaosia, tietää tuotteista, ystävällinen ja avulias, mutta antaa asiakkaille rauhan tutustua tuotteisiin.

  Arvontaan osallistun!

  Terveisin, nim. lakanat vähissä :)

  VastaaPoista
 51. Rento, tuntee tuotteet, ei tyrkytä ja antaa aikaa tutustua ja sovittaa.

  VastaaPoista
 52. Asiantunteva, ja suht ripeä. Itse tykkään hypistellä tuotteita rauhassa, ilman että joku koko ajan "myy" vieressä - tarvittaessa sitten saa kuitenkin vastauksen kysymyksiin. Lakanat on ihanat! :)

  VastaaPoista
 53. Mukana arvonnassa. Parhailla kutsuilla ollaan koossa ystävien kesken, esittelijä on hyvin perillä myymistään tuotteista, ja lyhyen ja ytimekkään yleisesittelyn jälkeen päästään hiplaamaan vaatteita:)

  VastaaPoista
 54. Iloinen, rento, tuotteet tunteva ja sellainen, joka ei tyrkytä tuotteita :)

  VastaaPoista
 55. Arvonnassa mukana :) ...Mukavimmat kutsut syntyy rennosta asenteesta, mukavasta seurasta sekä ihanista tuotteista joita esittelee rento, asiansa osaava esittelijä. Ja lastenvaatteita esitellessä tykkään että esittelijällä on jotain kokemusta vaatteista omilla/naapurin/kaverin/kummilapsen kohdalla :) Sekä tietysti että esittely vatteita on mahdollisimman paljon mukana, ja että jokaisesta kokoluokasta löytyisi edes joku vaate mitä voi sitten sovittaa omalla lapsella. :) :)

  -TanjaP-

  VastaaPoista
 56. Kotikutsuilla on ihan kiva käydä, mutta itse en tykkäisi järjestää :D Pidän rennoista kutsuista, joissa on tuttua porukkaa :) Osallistun myös arvontaan, ihana setti kun ois tarjolla!

  VastaaPoista
 57. Mukaan arvontaan. khp(at)luukku.com

  Itse en ole juurikaan kutsuilla käynyt. Mutta haluaisin itse pitää sellaiset.

  VastaaPoista
 58. Mukaan arvontaan.
  Monillakaan kutsuilla en ole ollut, mutta sellainen rento ja asiansa osaava sekä tuotteen tunteva esittelijä on paras. Eikä liian tyrkyttävä saa olla, inhottava jos tulee sellainen "pakko jotain ostaa" -fiilis!

  VastaaPoista
 59. Mukana! Nimimerkki Laura E.

  Tykkään kutsuista, joilla ei tyrkytetä liikaa..:) Jos tuotteet ovat hyviä ja laadukkaita, ne puhuvat kyllä puolestaan!

  VastaaPoista
 60. Mukana arvonnassa!
  Olen ollut kutsuilla, jossa sinä olit esittelijänä ja minusta sinulla oli ainakin kiva tyyli. Oli mukava nähdä muutamia esimerkkejä siitä minkä vaatteen yhdistäisit mihinkin. Reipas yleiskatsaus vaatteisiin ja sen jälkeen kutsuilla olijat pääsevät itse tutustumaan vaatteisiin. Eikä ole pakko tilata.

  -Milla-

  VastaaPoista
 61. Mukana ihanassa arvonnassa. =)

  Myyjän pitää esitellä hyvin vaatteita. Osata yhdistellä vaatteita keskenään, vastata kysymyksiin. Osata neuvia koko asioissa. Ei saa tulla tunnetta, että vaatteita tyrkytetään.

  Itse kysyn aika paljon vaatteista. Ja eniten niistä kiinnostavat, että minkä koon valitsisin.

  VastaaPoista
 62. Ihana arvonta!!
  Yhdyn -Millan- kommenttiin, ei tarvitse kaikkia vaatteita läpikäydä vaan vieraana mieluusti kyselen enemmän...

  -Humiela-

  VastaaPoista
 63. mukaan ihanaan arvontaan :)
  pidin itse elämäni ensimmäiset kotikutsut viime toukokuussa, kun pyysin Perfect Home esittelijän meille esittelemään heidän ihania sisustusjuttujaan. esittelijä oli tosi mukava, eikä painostanut ostamaan mitään. ei myöskään esitellyt kaikkia tuotteita, vaikka pistikin paljon tuotteita esille. niitä sai sitten itse rauhassa katsella. hienoa oli myös se, että hänellä oli paljon rekvisiittaa mukana esim. tekokukkia maljakoihin ja tuikkuja kynttiläpurkkeihin.

  VastaaPoista
 64. Mukana arvonssa. Tiedätkö, en ole koskaan ollut kotikutsuilla. Ihan nolottaa! Pari kutsua kyllä tullut, mutta aina olen ollut töissä pahasti kiinni kutsujen aikaa. En siis osaa vastata millainen on hyvä kutsuemäntä. Kutsuja vastaan minulla ei ole mitään, mutta en tosin ihan mihin vain kutsuillu kuitenkaan lähtisi. Lastenvaatteet kiinnostaa, joten sellaisille voisin hyvin mennä :)

  VastaaPoista
 65. Mukana ollaan :) Itse tykkään avoimesta ja reippaasta esittelijästä, joka ei tuputa mutta neuvoo tuotteiden kanssa ja ehdottelee jotain joka ehkä juuri hänelle olisi sopiva :)
  Outi, neljän äiti

  VastaaPoista
 66. Mukana arvonnassa! Tykkään esittelijästä, joka kertoo malliston esittelyn lisäksi käyttökokemuksia.

  LennuKoo

  VastaaPoista
 67. Mukana arvonnassa! Pidän rennoista kotikutsuista, että ei ole sellainen fiilis että on pakko ostaa jotain vaan esittelijä luottaa tuotteeseen että se käy kaupaksi.

  VastaaPoista
 68. Mukana! Harmi kun välimatkaa on näin paljon, muutoin olisi ihanaa pitää kutsut.
  Samoin tykkään minä rennoista kutsuista. Iloinen myyjä joka osaa asiansa eikä liikaa tuputa ostamaan. Yleensä kyllä kokemukset kutsuista ovat olleet oikein postitiivisia.

  suunnittelija(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 69. Mukana ollaan. Kotikutsuista ei ole mitään kokemusta, ehkäpä tykkäisin, jos porukka on tarpeeksi rento ja esittelijä reipas & osaava.
  vickan27(a)gmail.com

  VastaaPoista
 70. Arvonnassa mukana :)
  Rennot kotikutsut on parasta, esittelijän tuntiessa ja tietäessä myyvänsä tuotteet ja ollen osaa antaa vinkkejä :)

  VastaaPoista
 71. Osallistun arvontaan!
  Tykkään esittelijästä, joka tuntee tuotteensa, esittelee ne kohtuu vauhdikkaasti reippaalla äänellä, osaa yhdistellä tuotteita kivasti toisiinsa ja kertoo käyttökokemuksista (ainakin kokoihin liittyen).

  - kolmen äiti

  VastaaPoista
 72. Mukana arvonnassa.

  En ole kutsuilla ollut koskaan, mutta varmasti sellaiset rennot kutsut olisivat kivat. :)

  VastaaPoista
 73. Mukana!
  En kaipaa kutsuilla kovin pitkiä esittelypuheita, vaan antaa tuotteidenkin edustaa itse itseään kun niitä kerrankin pääsee livenä näkemään & käsin hypistelemään. Ja esittelijällä tietenkin sellainen rento meininki mukana ja mielenkiintoa tuotteiden lisäksi asiakkaisiinkin. Siinäpä mulle mukavien kotikutsujen resepti.

  *Hannahoo*

  VastaaPoista
 74. Arvonnassa mukana :)

  Tykkään reippaasta esitteliästä, joka ei kuitenkaan ole liian tyrkky. Kertoo vaatteista oleellisen ja näyttää jotain yhdistämisvinkkejä, ja jättää aikaa hypistelyyn ja kysymyksiin vastailuun.

  -KaisaVee

  VastaaPoista
 75. Tanskasta olen muutaman kerran tilannut, mutta kotikutsuilla en ole käynyt.Ihania vaatteita ovat ja kivalta näyttävät nuo lakanatkin.
  Lila

  VastaaPoista
 76. Voi rakkaus miten kauniit pussilakanat. Nyt todella toivon, että onnetar olisi suotuisa. Pomp De Lux on mulle aika uusi tuttavuus, enkä ole vielä kutsuille ehtinyt. Ystävän kautta vaatteita on tullut kuitenkin lapsille hankittua ja todella tyytyväinen olen ollut. Hyvä laatu/hinta-suhde ja ihan just meidän näköiset vaatteet.

  VastaaPoista
 77. Itse olen tutustunut Pomp de luxiin vain netistä tilailemalla. Vihdoin saimme meidänkin suunnalle oman esittelijän ja varasinkin häneltä omat kutsut heti kauden alkupuolelle. :) Tykkään esittelijästä joka pitää kutsut rennosti...ei turhaan tyrkytä tuotteita vaikka niistä itse pitäisikin, mutta kertoo oleelliset asiat ja osaa neuvoa esim. oikean koon valinnassa. :)

  Palkinto olisi mitä mieluisin!!! Aivan ihanat lakanat!!! <3

  VastaaPoista
 78. Niin ja onnittelut uudesta blogin nimestä! Kuulostaa kivalta!! <3

  VastaaPoista
 79. Tuo kuva on hieno -ja nimi kanssa!
  Mä tykkää sellaisista rennon rempseistä esittelijöistä ja jujut vaatteista, ei yleisesittelyä. Sun pitää pian paljastaa millaista kevättä on tulossa, ettei osta kaikkea jo muualta, maaliskuu on mukamas niin myöhään.
  Ja siis mukaan arvontaan tietty!

  VastaaPoista
 80. Pomp de lux on ollut mun suosikki jo reilun parin vuoden ajan, puen tosi mielelläni kaksi tyttöäni ja pojan ko. merkin vaatteisiin! Esittelijän on mielestäni annettava totuudenmukainen kuva vaatteista, on tosi kiva jos voi kertoa käyttökokemuksia jo pidemmältä ajalta. Sitten toinen hyvä juttu on jos osaa käyttää luovuutta ja esitellä kivoja yhdistelmiä vaatteista- niin ettei vaatteet pelkästään roiku tangossa :-)
  Mutta tärkeintä on että esittelijä on innostunut asiastaan!
  Mukavaa alkanutta vuotta!

  paula_rauhala(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 81. Hei!
  Ainakin oma myyjäni veti pdl-esittelyt melko jämäkäsit läpi (ei siis jäänyt jaarittelemaan), tykkäsin siitä. Vaatemalleja olisi ehkä voinut vielä vähän enemmänkin esitellä, mutta melko hyvä setti oli omilla kutsuilla syksyllä =) Moni paikalla olleista yllättyi vaatepaljoudesta ja valinnanvarasta (vrt. esim me&i:n noin 50 vaatteen mallisto). Maaliskuun alkuun on jo omat uudet kutsut varattu, joten kevättä odotellessa =)

  VastaaPoista
 82. Rento, iloinen ja asiansatunteva, tarpeen tullen rehellinenkin, jos jonkun tuotteen kohdalla puutteita.

  VastaaPoista
 83. Mukana kivassa arvonnassa.
  Tykkään kutsuilla erityisesti siitä että myyjä antaa hyviä vinkkejä vaatteiden yhdistelyyn ja esittelee asukokonaisuuksi, mutta ei tuputa ostamaan.

  VastaaPoista
 84. Rento ja sulavasanainen on huippu myyjä. Ei tyrkytä vaatteita. :) Pompin kutsuilla en ole koskaan ollut.

  VastaaPoista
 85. En ole ollut Pompin kotikutsuilla. Yleisesti kutsuilta toivon vapaata, rentoa ajanvietettä ja että ne ostavat jotka haluavat, eikä muille "tyrkytetä" :)
  Mukaan ihanaan arvontaan!

  minnapo1@gmail.com

  VastaaPoista
 86. Olen käynyt useilla naistenvaate -kotikutsuilla ja hyvä myyjä ei tyrkytä,mutta neuvoo mielellään.
  Tainamarita

  VastaaPoista
 87. Arvonnassa mukana! Olen ollut vieraana kutsuillasi ja tykkäsin tyylistäsi! Eli selkeä, nopea esittely, myyjän omia kokemuksia vaatteista ja rentoa jutustelua. En pidä hirveestä hehkutuksesta, enkä vieraan myyjän tunkeilevista tutustumisyrityksistä. Myös opetellut fraasit ja sanonnat ovat raskaita, varsinkin jos saman myyjän sattuu tapaamaan useilla kutsuilla. Hyvää vuoden alkua!
  Maaliskuuta odotellen,
  t. Anna-Kaisa

  VastaaPoista
 88. Ihananihananihana arvonta! Pidän esittelijöistä, jotka antavat hyviä ideoita miten yhdistellä vaatteita, huomioivat yksityiskohdat ja leikkaukset ja muut vähän piilossa olevat ihanuudet, jotka menisivät helposti pikavilkaisulla itseltä ohi. Ja kiva jos osaavat auttaa kokopohdinnoissa ja vielä tekemään niitä viime hetken valintoja sen ihanuuden keskellä :) iloisuus ja avoimuus plussaa, ylimielisyys ei herätä ostohalujani :) toivottavasti lakanat löytävät tänne oikeaan osoitteeseen!
  - Hipsuli

  VastaaPoista
 89. Itse kutsun mielelläni ystäviä kotiimme kutsujen merkeissä. Tykkään myös käydä muidenkin kutsuilla. Paras myyjä on mielestäni sellainen, joka tuntee tuotteensa, ei tyrkytä liikaa, antaa hyviä vinkkejä eri vaatteiden yhdistämisestä ja auttaa koon miettimisessä. Mielestäni sinulla on myyjänä juuri nuo hyvät ominaisuudet :) Näemmekin sitten kutsujen merkeissä maaliskuussa!

  Niin, ja olen ehdottomasti mukana tässä ihanassa arvonnassa :)

  VastaaPoista
 90. Mukaan arvontaan! :) Mielestäni esittelijän tulee olla asiantunteva ja idearikas.. Tyrkyttämisestä en pidä, sillä jos kutsuille tulee, on varmasti jo kiinnostunut tuotteista ilman tyrkytystäkin :)

  VastaaPoista
 91. Niin kaunis ja elämäniloinen blogi sinulla! Esittelijän pitää tuntea tuotteensa, olla positiivinen ja tilanteita lukeva.

  Osallistun mielelläni arvontaan!

  Piiku

  VastaaPoista
 92. Rento, asiantunteva eikä tyrkytä. Ja emäntänä en pidä siitä, että moneen kertaan hoetaan emännänetuja, se tuntuu taas vieraista tyrkyttämiseltä.

  VastaaPoista
 93. Komppaan aiempia kommentoijia myyjän ominaisuuksista. Asiantunteva, positiivinen ja ei liian tyrkky on mun mielestä avain sanoja. Mä oon ehdoton PdL-fani, uutta mallistoa odotellessa.

  Maikki

  VastaaPoista
 94. Minusta kotikutsujen tunnelma syntyy esittelijän ja vieraiden yhteispelillä, rentoa ja keskustelevaa. Pitkä "esitelmä" tuotteista pitkästyttää kun mieli tekisi jo päästä "hipeltämään" kaikkia ihanuuksia. Silti arvostan kyllä kovasti myyjän asiantuntevuutta, että osaa vastailla kysymyksiin ja suositella erilaisia yhteensopivia tuotteita.
  -EMMi-

  VastaaPoista
 95. Ihana arvonta, ehdottomasti mukana! :)
  Kotikutsuilla tykkään sellaisesta esittelijästä, joka ensinnäkin tietää asiansa ja osaa tiivistäen kertoa ja esitellä tuotteet. Tykkään siitä, että vaatekutsuilla saa ideoita vaatteiden yhdistämisestä. On kiva, jos esittelijä on innokas ja reipas mutta antaa asiakkaiden tutustua tuotteisiin rauhassa. Ja tietysti se, että kutsuilla on sellainen ilmapiiri että uskaltaa olla tilaamatta jos esim. oma rahatilanne on huono tai mallistosta ei sillä kertaa löydykään mitään mieleistä.

  VastaaPoista
 96. Mukana arvonnassa.

  Kotimyyntikutsuilla en ole koskaan ollut, kerran työpaikalla oli vaatemyyntitilaisuus muistaakseni merkki oli Greenhouse.

  Hyvä myyjä tietää mistä puhuu, tuntee tuotteen ominaisuudet, osaa yhdistellä eri tuotteita, vainuaa asiakkaan makumieltymykset helposti, ei tyrkytä, tuntee (opettelee)edustamansa firman käytännöt ja toiminnan eli ei anna väärää tietoa tai totea vain tietämättömyyttään. On ystävällinen, vilpitön, pitää lupauksensa ja on tasapuolinen sekä informoi edustamaansa firmaa asiakkiden palautteista ja toiveista. Hyvä tyylitaju ja maalaisjärki (ilman harakkamaisuutta) plussaa.

  Hannele

  VastaaPoista
 97. Ihana arvonta, mukana ehdottomasti!

  Siitä on aikaa kun olen itse pitänyt kotikutsuja, mutta olen kyllä ollut satunnaisesti kahden vuoden sisällä kotikutsuilla. Esittelijä on kaiken a ja o, viihtyykö kutsuilla vai ei. Asiantuntemus tottakai pitää olla. Esittelijän omat kokemukset tuotteista plussaa. Jos vaatekutsuista kyse, niin malleja mahdollisimman paljon mukana, jotta tuotteen näkee livenä. Rento asenne ilman turhaa tyrkyttämistä, niin kauppa käy :-)

  T: Adoptioäiti

  VastaaPoista
 98. Rento, mutta tietää mistä puhuu ja tuntee tuotteensa huolella. Pompdeluxin vaatteet on ihania, niitä kotiutui taas meillekkin melko moinen pino! Nyt odottelenkin innolla kevättä!!

  Terhi

  VastaaPoista
 99. Hyvä esittelijä on mielestäni positiivinen ja innokas. Hän tuntee tuotteet ja hänellä on kokemusta niistä omassakin käytössä.

  VastaaPoista
 100. Ihana arvonta! Hyvä esittelijä kertoo suht ripeästi mallistosta, esittelee materiaalit, niiden hoitamisen & antaa vinkkejä yhdistelyyn.
  Anniina

  VastaaPoista
 101. En ole koskaan ollut kotikutsuilla, koska en koe niitä omaksi jutukseni. Tai ainakaan en itse tahtoisi järjestää. En tiedä miksi :D

  tittin_elamaa at luukku.com

  VastaaPoista
 102. Osallistun! Hyvä esittelijä tuntee tuotteet, joita on myymässä ja antaa ehdotuksia ja vinkkejä. Tykkään käydä kutsuilla ja olisin mieluusti kutsumassa itseni sellaisille jos joku järjestäisi kyseiseen merkkiin liittyen. :) T. Mariluu mariluu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 103. Mukana arvonnassa.
  Tykkään esittelijästä, joka ei juurta jaksain kerro jokaisen vaatteen alkulähteestä saakka, vaan esittelee sujuvan vauhdikkaasti tuotteet ja kertoo hyvistä yhdistelymahdollisuuksista. Sitten on kiva itse päästä rauhassa tutustumaan tuotteisiin ja hypistellä. :)

  VastaaPoista
 104. Eniten mun tyyliini on esittelijä, joka reippaasti ja vauhdikkaasti esittelee tuotteen tärkeimmät ominaisuudet. Esim. lastenvatteiden osalta mua kinnnostaa kuulla seuraavat asiat: materiaali, pesulämpötila, onko ökö-tex ja luomupuuvillaa. Sitten vain aikaa asiakkaille katsella tuotteita ja kysellä lisää tarvittaessa.
  Hyvää tätä vuotta!
  Elsie<3

  VastaaPoista
 105. Parhaita esittelijöitä ovat reippaat ja ns. nopeat, iloiset ihmiset. Ei liian luentomaista esittelyä tuotteista eikä tuputtamista. Myös huonot puolet on hyvä kertoa. Esittelijä on hyvä jos saa asiakkaan tuntemaan itsensä tervetulleeksi vaikkei mitään sillä kertaa ostaisikaan.
  -Aija-

  VastaaPoista
 106. Reipas, esittelee pääasiat tuotteesta, antaa vapaasti katsella ja kysellä, ei tyrkytä. Ei saa tulla tunnetta, että on pakko ostaa. Tuotteiden ylimainostamisesta en myöskään pidä. Mutta kutsuilla on kiva käydä kyllä:)

  VastaaPoista
 107. Tykkään sellaisesta myyjästä, joka pysyttelee ikään kuin taustalla. Kertoo faktat, antaa hypistellä ja tuotteet puhuvat puolestaan :)

  VastaaPoista
 108. Rennot kotikutsut parhaimpia. Esittelijän tulisi olla reipas ja ystävällinen. Tuotteiden tuputtaminen ei tunnu kivalta. :)

  VastaaPoista
 109. Pidän kotikutsuista, varsinkin jos vaatteiden lisäksi näkee myös tuttuja. :)

  vaniljasade@hotmail.com

  VastaaPoista
 110. Pidän kotikutsuista, vapaamuotoisista sellaisista. Helpottaa erittäin tarkan tyylilyylin äidin roolia, kun voi näyttää tyttärelleen vaatteen heti ja kysyä mielipidettä. Hauska seura ja rento meno ovat siis mieleeni.

  VastaaPoista
 111. En ole koskaan ollut kotikutsuilla, mutta en haluaisi olla kutsuilla joissa tyrkytetään tai tuputetaan ihmisiä väkisin ostamaan tuotteita. Mukavat, rennot, pitäjänsä näköiset kutsut olisivat varmasti mukavat käydä, jopa sen ensimmäisen kerran!
  betty

  VastaaPoista
 112. Oih, haluan ja tarvitsen nuo!! :D :D Hyvä myyjä on rento ja iloinen ja tuntee tuotteet hyvin, ilman miettimisiä ja epäröintejä. Ei tyrkytä, mutta osaa suositella sopivaa.

  VastaaPoista
 113. Yritin keksiä jotain uutta, ettei pelkkää toistoa tule näissä arvontavastauksissa:

  Olisi kiva, jos esittelijä näyttäisi miten ko. vaatteet (tai ihan mikä tahansa muu tavara) ovat kestäneet (tai kuluneet) käytössä.

  Esittelijä voisi suositella osallistujia ottamaan mukaan lapsen / lapsien senhetkisen sopivankokoisen paidan & housut, jolloin voi verrata esittelyvaatteiden kokoa siihen ja miettiä, mikä on sopiva koko.

  millamaija

  VastaaPoista
 114. Arvonnassa mukana.
  Hyvä myyjä on asiansa osaava, reipas, tuntee tuotteet joita esittelee ja aidon oloinen. Ei siis ylisanoja vaan arjen realistista kokemustietoa.

  -Adel

  VastaaPoista
 115. Hyvä myyjä osaa asiansa, kohtelee kaikkia tasapuolisesti, oma aito itsensä/ei teennäinen "lässyttäjä", napakka ja kompakti tuotteiden esittely myös ehdotonta plussaa - nimim. eräs kahden tunnin pesuaine-esittely vähän pitkästytti... Arvonnassa siis mukana myös!

  VastaaPoista
 116. Tykkään kiireettömistä esittelyistä ja rehellisestä otteesta; ei ihan kaikkea tarvitse kehua.
  Mahtava arvonta!

  VastaaPoista
 117. Yletön kehuminen ärsyttää minuakin sekä se, että vähätellään hintaa joka on selkeästi arvokas. Voihan sitä argumentoida hintaa laadulla, se on ok.
  Arvonnassa mukana, ihana palkinto.

  VastaaPoista
 118. Tykkään tutuista esittelijöistä, ainakin joku tuttavuussuhde pitäisi mielellään esittelijän ja yleisön väliltä löytyä. Jotain henkilökohtaista otetta siis.. Palkinto on kyllä huiman hieno, olen niin mukana.

  VastaaPoista
 119. Joku tuolla ylhäällä puhui myös esittelijän ja vieraiden yhteispelistä; se kuvastaa minusta mainiosti kivojen kotikutsujen ideaa. Lisäksi rehellisyys, kiertelemättömyys. Pitää osata myöntää, jos ei tiedä jotain eikä vain puhua suut ja silmät täyteen.
  Kaunis palkinto, en olekaan ennen koskaan kyseistä kuosia nähnyt missään.

  VastaaPoista
 120. Ehdottomasti näiden ihanien lakanoiden arvonnassa mukana :)
  Musta kotikutsut on just-niin-sopiva tapa ostaa tytöille vaatteita, tarvii juosta kaupasta kauppaan etsien sitä juuri oikean tyyppistä vaatetta ja koska esim Pompit on niin meidän tyttöjen tyylisiä, niin olen takuuvarma ostaja! Aika on aina kortilla kun tytöillä on harrastuksia ja kutsuilla ehtii edes jollakin tapaa nähdä tuttuja äitejä ja lapsia...

  VastaaPoista
 121. Pidän sellaisesta esittelijästä, joka on ammattitaitoinen ja asiallinen, ottaa asiakkaat hyvin huomioon ja ei tyrkytä liian paljon tuotteita.
  T.Maria

  VastaaPoista
 122. Parhautta on rento, vastavuoroinen fiilis. Varsinainen esittely kestoltaan lyhyt ja ytimekäs. En tykkää, jos esittelijä esittää liian tietäväistä... hokee itsestäänselviä asioita ja luulee ettei asiakkaat itse tiedä mitään :) Uskon, että sinun kutsut ovat juurikin rennot ja vastavuoroiset!
  Terkuin Susanna

  VastaaPoista
 123. Ytimekkyys, eli esittelijä puhuu asiaa eikä kerro koko elämänkertaansa, anopin sairaskertomuksia ja lasten koulunumeroita. Kuitenkin jonkinlainen vastavuoroisuus on tarpeen, ei pelkkää yksinpuhelua. Vielä sitten tyrkyttämättömyys, siinä hyvän esittelyn rakennusaineet.
  Arvontaan tulen mielellään mukaan, lakanat näyttävät kauniille.

  VastaaPoista
 124. Osallistun arvontaan, jos vielä ehtii!

  Ystävällinen ja kiva esittely. Tykkään siitä, että kerrotaan suosituimmista tuotteista (mitä muut on tilanneet paljon) ja esitellään ehkäpä erityisesti uutuuksia. Voisi myös hieman kertoa, että millaiseen käyttöön mikäkin vaate olisi hyvä. Ja sitten, että jää aikaa itse hipelöidä ja tutustua ja miettiä rauhassa ostamisiaan vielä lopussa. Mukavaa on jos myyjä esim. alussa ennen esittelyn alkua kiinnittää huomiota esim. kutsujen pitäjän lapsiin tai sisustukseen tms. jotain pientä mukavaa vuorovaikutusta. Eli aika perussetistä tykkään. :)

  VastaaPoista
 125. Ihanat vuodevaatteet, ehdottomsti mukana arvonnassa!

  hyvillä kotikutsuilla tuotteet esitellään selkeästi ja avoimesti ja jos on kyse vaatteista niin on hyvä jos esittelijä osaisi vinkata miten yhdistää tuotteita toisiinsa.

  VastaaPoista
 126. Minulla elämäni ekaa kertaa musta-valkobuumi ja ehdottomasti mukana:) Itse teen me&i työtä täällä Pohjois-Norjassa. Minusta myyjän pitää olla iloinen (ei esittää vaan luonnostaan), tuntea tuotteensa ja osata myös myydä:)

  VastaaPoista
 127. Hyvä myyjä on kohtelias kaikille vieraille, myös niille, jotka eivät sillä kertaa osta :) Vakuuttavaksi tilanteen tekee se, että myyjä tuntee tuotteensa ja pitää siitä itsekin. Parhaimmillaan myytävä tuote on niin hyvä, että se "myy itse itsensä" eikä myyjän tarvitse sitä ylistää ummet ja lammet. Päivi

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)