3.1.2013

Uusia tuulia


Ihanaa Uutta Vuotta 2013!


Uusi vuosi ja jotain uusia juttuja. Muutostamme Saaristokaupungista Turkuun on nyt vuosi. Vaikka sydämiltämme olemme saaristolaisia, tuntuu kuitenkin siltä, että ainakin blogin nimi kaipaa päivitystä. Nimi tuleekin toivottavasti päivittymään vielä tänään. Uskon, toivon ja yritän, että vanha blogi säilyy pohjalla ja vanhat lukijat pääsevät jokun linkin kautta ainakin uuteen osoitteeseen, katsotaan kuinka käy. Ja uusille, tervetuloa. Ja homma jatkuu täällä blogspotissa ;).

Blogikin saattaisi kaivata päivitystä, sisältö kuitenkaan tuskin tulee sen kummemmin muuttuman. Samaa sekalaista hömppää, toivottavasti taas valon ja kuvaustuntien lisääntyessä ahkerammin.

Juttutoiveita saa esittää ja  toiveiden mukaan tulossa postaus ainakin talvikengistä ja hanskoista. Lisäksi aloitetaan uusi vuosi arvonnalla, joten pysykäähän kuulolla!

Suotuisia tuulia ja kaikkea hyvää tulevaan vuoteen!

15 kommenttia:

 1. Hei,

  Saariston lapset- blogi on ollut minulle suosikkiblogi vuodesta 2009 asti, joten kiitokset siitä. Kauniit kuvat ja samanikäiset lapset/harrastukset takaavat sen, että jatkossakin piipahtelen katsomaan päivityksiä harva se päivä:)
  Postaustoiveena minulla on sisustusjutut, lasten (kevät)vaatteet ja juoksuaiheet (ihan uusi harrastus johon olen hurahtanut ja muistelen, että sinullakin oli jossain vaiheessa juoksuaiheisia juttuja mukana).

  Hyvää uutta vuotta toivotellen
  Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ihana kuulla, kiitos ♥.
   Meillä yläkerran valmistuminen keväällä/kesälla ajankohtaista, silloin ainakin viimeistään sisustusjuttuja. toivottavasti keväälläkin jotain pientä. Ja juoksua virittelen taas, kun a)lumet sulavat tai b) löydän nastat / hankin uudet, joten siitäkin taas lisää.

   Kiitos kommentistasi, tällaiset juttutoiveet ovat aina tervetulleita!
   Hyvää uutta myös teille!

   Poista
 2. Täällä on yksi vakituinen lukija, mutta laiska kommentoija ;)
  Minua kiinnostaisi kovasti postaus teidän neidin telinevoimistelu harrastuksesta. Jotain esittelyä varusteista, treenimääristä ja vaikka siitä, miten paljon se vaatii teidän perheeltä. Meillä on 4v. tyttö, joka on käynyt tavallisessa "jumpassa", ja nyt olen ajatellut vaihtoa telinevoimisteluun. :)
  Harrastaako teidän Ellenkin telinevoimistelua?

  Terveisin,
  Johanna (Nellan 4v. ja Kasperin 6v. äiti)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentit piristävät aina ja virittävät keskustelua, mutta ymmärrän hyvin, että jos ei ole mitään varsinaista sanottavaa, jää helposti arjen kiireissä kommentoimatta - ja se on täysin hyväksyttävää :)!

   Palaan ilman muuta jumppakuvioihin mysö keväällä jossain vaiheessa! Ellen harrastaa myös telinevoimitselua, mahdollinen kilparyhmään siirtyminen on ajankohtaista syksyllä.

   Kiitos myös sinulle juttutoiveista :)!

   Poista
 3. Oikein kivalta kuulostavat uudistukset! Toivottavasti nähdään pian <3
  Minuakin kiinnostavat sisustusjutut ja lastenvaatteet :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti toisaan nähdään pian!

   Ja saamasi pitää:)

   Poista
 4. Minua ainakin kiinnostaa ihana blogisi kokonaisuudessaan, vaikka sitten kirjoittaisit vain kukkaruukuista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niistäkin on tullut korjoitettua. Mutta kiva kuulla ♥

   Poista
 5. Löysin blogisi vasta. Ihana koti teillä! Aivan unelma. Itselläni unelmana vanha puutalo, korkeat huoneet + kakluunit plus muut :) Itseasiassa asun tällä hetkellä vuokaralla juuri tälläisessä, mutta oma olisi tulevaisuuden toiveissa. Saisi rempata mieleisekseen. Sisustuspostauksia toivoisin siis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa, miten kukaan muu ei koskan näe niitä oman kodin virheitä ja puutteita (toisaalta ne ei ole niitä mitä haluaa esitellä..:). Mutta joo, rempan edistymisetä on tarkoitus kirjoitella.

   Poista
 6. Moi :) Saisko esittää toiveen? Voisitko vaihtaa mobiiliversiota, kun tässä nykyisessä versiossa vaakakuvat ovat liian suuria mahtumaan ainakaan Lumian näytölle? Kiitos :)
  Vois koittaa TAAS nähdä jossain vaiheessa :D

  Mukavaa uutta vuotta sinne kaupunkiin täältä saaristosta. Ehkä mä perin sun blogin nimen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No saat! Mikä saisi olla, siis mikä versio?= juuri vaihdoin sitä ihan kokielumielessä, mutta en ehtinyt keskittyä niiden eroihin. Mutta just name it :)!

   Ja juu, koitetaan nähdä, eihän tässä ole pian kuin vuosi kulunut.

   Ja sorry, ellet ehdi johonkin sopivaan väliin kun mä kämmään, en ajatellut luopua vanhasta nimestä ;) - tai siis luovuin jo, mutta ajattelin pitää myös sen vanhan osoitteen ja linkittää sieltä siihen uuteen, jonka toivottavasti saan joskus luotua...

   Mukavaa uutta vuotta teillekin!

   Poista
 7. Onnea blogin uudesta ilmeestä ja nimestä!
  Kivaa kuulla jatkossakin teidän kuulumisia, mielelläni luen ihan kaikesta mistä tähänkin asti - arjesta, sisustuksesta, lasten vaatteista ja harrastuksista. :)

  VastaaPoista
 8. Heippa, minä olen ollut jo jonkin aikaa blogisi vakkarilukija, mutta en ole saanut aikaiseksi kommentoitua. En kyllä nyt edes muista, että kauanko, mutta olen aloittanut silloin, kun minulla oli yksi lapsi, nyt lapsia on kolme ja nuorimmaiset puolvuotta (nuorimmaisten ikäero on tosin vain 40minsaa). Kaksi tyttöa ja poika. Minusta on ihana lukea lastenvaatepostauksia ja kaikkia lasten liikuntaan liittyviä. Puet ja liikutat lapsiasi niin ihailtavasti. Jos jotain toivepostauksia, niin miten teidän arjessa sä ehdit pitää huolta terveellisestä ruokavaliosta ja ruokahuollosta ylipäätänsäkin? Anyway, tää on ihan ehdottomasti mun suosikkiblogeja. :) /H

  VastaaPoista
 9. Hyvin onnistui muutos, mulle ainakin tuli bloggerin kautta tieto postauksesta jo uudella nimellä. Hetken kyllä ihmettelin, että mikäs blogi tämä nyt listallani on :)
  Kiitos ihanista postauksista ja onnea uudistuneelle blogille!

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)