10.8.2011

Kiitos ♥


Kiitos teille ihanat lukijat edellisen postauksen kauniista kommenteistanne!

Kuten kirjoitin, mun odotukset näille kuville olivat näin jälkeenpän ajateltuna melko epärealistiset. Muotoilin tekstiä ehkä huonosti, nämä kuvat oli munkin mielestä ihan onnistuneita, joskin lasten ilmeissä on toivomisen varaa. MUTTA, kuten joku kirjoitti - kuvista kyllä paistaa lasten luonteet läpi niin, ettei paljon tarvitse arvailla. Ja hyvähän se on. Joku muu ottaisi heistä ehkä erilaisia kuvia, mutta äidille sitten näytetään se todellinen minä - lycky me.

Vaatteet kuvissa ovat tietysti aina oma juttunsa ja niistä tuli kommenttien yhteydessä puhetta. Totta, värikuvissa voisi valkoisen tilalla toimia hyvin joku värikin, mutta mun henkilökohtainen ikisuosikki tässäkin yhteydessä on valkoinen - ajaton ja kaunis - mun mielestä. Toki vaikkapa värikkäät retrovaatteet toimivat ihanasti tietyssä ymräristössä, samoin mielestäni kaikki yksiväriset - makuasioista ei sovi kiistellä;).

Tällä keikalla valkoinen pysyi suht valkoisena, toisin kuin viikonloppuna, kun olimme ottamasa perhekuvia märällä ja tuulisella kalliolla. Se onkin sitten kokonaan toinen tarina. En ole itse nähnyt kuvista vasta kuin yhden - joka kertoo kyllä meidän perheestä enemmän kuin tuhat sanaa. Palaan näihin kuviin kun saan niitä lisää.


10 kommenttia:

 1. Mun kommentti oli kadonnut jonnekin; piti vaan ihailla. Kuvat (tunnelma, vaatteet & miljöö) just mun makuun!

  VastaaPoista
 2. Löysin blogisi muutama päivä sitten ja ihania kuvia täällä ja tosi kiva blogi sinulla muutenkin. :)
  Tykkään myös tuosta ikisuosikki valkoisesta lasten vaatteissa ja sopii musta tuohon meriympäristöön paremmin kuin mikään muu. :)

  VastaaPoista
 3. -Anni- , miten mä muisteln nähneeni sun kommentin, en tahallaan enkä mielestäni vahongossakaan ole sitä poistanut.. Kiitos joka tapauksessa kivoista sanoistasi:)!!

  Nina, kiva kun löysit, tervetuloa ja kiitos:)!!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kuvia, taas kerran! <3

  Tunnelma, vaatteet, paikka, lapset- kaikki ihania ja kauniita kun mitkä!  Nippe

  VastaaPoista
 5. Blogger ainakin mun kommentteja hukkaa, ett varmaan muidenkin ;)

  Toi Ellenin kuva on aivan super! Miten voikin laps olla noin soma ♥

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Ja piti vielä valkosesta... mä tykkään. Kukaan ei varmasti yllättynyt ;) Ja olen myös sitä mieltä että erityisesti tämän tyylisissä kuvissa, vaaleet värit rulettavat -tulee kasvot esiin todella hyvin ja se kesän raikkaus.

  VastaaPoista
 8. Heippa edelliseen postaukseen väriasiaa kommentoinut ei tarkoittanut retro ym kirkkaita värejä(vai lukiko siinä niin?);D.Mielestäni vaalealla lapsella puhdas valkoinen syö väriä kasvoista värikuvissa ei sen kummempaa=). Muuten vaaleat värit parempia vaaleille lapsille kuin esim kirkaan vihreät, oranssit jne.

  VastaaPoista
 9. Ano, ei lukenut mitään retrosta enkä edes niin ajatellut siinä kohtaa, tässä vain ajatuksenjuoksua:).

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)