21.8.2011

Jälkijunassa... taas.


Mä oon NIIN jälkijunassa näiden bloggausteni kanssa... Mutta olen niin iloinen näistä kengistä, että on pakko jakaa ilo teidän kanssa. Mäkin kävin siis Muotikuun outletissa, jonne on nyt ympäri Suomea roudattu kaikkien lopettaineiden Uusitähtien "jämät. Varsinkin kenkäihanuuksia oli vielä jäljellä - ja erityisesti niitä ihan pieniä. Jos nyt joku siis ei VIELÄ ole kuullut ja käynyt, niin käykäähän kurkkaamassa.Idalle löytyi rennot kengät Bisgaardin mallistoa - onko näillä joku virallinen nimi? Saapikkaiden ja tennarien risteytys..:)?! Hiplasin näitä ensin, enkä uskaltanut ostaa, mutta neiti ihastui näihin, kun sain hänet houkuteltua paikalle. 


Ja sitten ne, joista iloitsen vielä enemmän... Mulla oli nämä jo kädessä silloin, kun Uusitähti piti virallista loppuunmyyntiään, mutta jossain ihmeellisessä puuskassa (lue: luultavasti rahapulassa:) jätin ne hyllyyn. Tämän johdosta ehdin harmitella ja sadatella itseäni moneen otteeseen. Nyt kun menin uudestaan hakemaan Idan kanssa kenkiä, oli pari näitä tennareita saapunut Savonlinnasta asti meitä odottamaan - enkä enää toista kertaa tehnyt sitä virhettä että olisin jättänyt ne kauppaan. 


Samaan syssyyn piti vinkata niiden läpinäkyvien poikien farkuista. Harvat pysyvät hyvin päällä, mutta IKKSin alesta tilasin kokeilumielessä Emilille ja nämä istuvat ihan loistavasti. Suosittelen siis niille, joilta kaikki tippuvat jalasta. Samoin Zaran poikien skinny-malli on hyväksi todettu.***

m u k a v a a  u u t t a  v i i k k o a

***
ps.

allaoleva setti
HUUTIKSESSA,

sisältö ei kuulu kauppaan
vaikka välillä uhkaankin 
myydä sen sirkukseen..;)11 kommenttia:

 1. mahtava kontrasri, kirkkaissa talvi-ja kesäkuvissa :)

  ja manaan taas, olen avoimesti kateellinen kaikkille joien tyttölapsille mahtuu tyttöjen kengät :) Padmélla on vaan niin leveä jalka että ihan turha kuvitellakaan löytävänsä alesta (tai muutenkaan) tuollaisia söpöstyksiä.

  Voitko viskata meidänkin Polariksen huutikseen, kiitos!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kengät, kelpais meillekin!

  Meidän keskimmäinen näemmä kulkee ensi talven ihan samiksena teidän kuopuksen kanssa. Kun teetätin Tiinalla dinoa, oli mulla joku mututuntuma että oon ko. yhdistelmän nähnyt jossain, mutta ei sytyttänyt että teillähän moinen on :).

  VastaaPoista
 3. Hyvät löydöt!

  Minun piti mennä sinne Helsingin aleen, mutta en koskaan ehtinyt.

  VastaaPoista
 4. Oi joo, tosi hyvät oli sunkin löydöt!

  Vieläkin kaivertaa, että olisiko sittenkin pitänyt ottaa vielä muutakin sieltä, mutta ehkä mun ei kuitenkaan tarvii ihan yksin sitä kauppaa tyhjentää.. (ihan niin kuin mulla olisi varaakaan! :-)

  VastaaPoista
 5. Tosi ihanat kengät!
  Meille matkusti myös noi Gantit, ovat aika kivat kyllä. Minäkin silloin loppuunmyyntialessa niitä hiplailin, mutten ostanut ja nyt oli onneksi vielä oikea koko jäljellä!

  VastaaPoista
 6. Meille ei sovi tuollaiset kengät pohjkeesta eikä lestistä=/

  VastaaPoista
 7. Kivoja löytyöjä!

  Miten nuo Emilin kengät näyttävät niin tutuilta? Onkohan meillä samanlaiset...

  VastaaPoista
 8. Ihana haalari ja asusteet - minkä mittainen tyttönne oli silloin, kun haalaria käytitte? Onko haalarissa kiristystä vyötäröllä tai sopiiko muuten kapoisen malliselle?

  VastaaPoista
 9. Ootko ihan varma ettet myy sisältöä? Etkö edes vuokraisi meille yhdeksi viikonlopuksi ;o)

  VastaaPoista
 10. Anana, tuo Polaris tänne niin mä myyn sen;).

  Marika, taitaa olla aina suosittu toi bubblegum - voi olla muitakin samiksia.

  PikkuSanna - aleja tulee taas pian, ei kannata harmitella!

  Jassu, niinpä, mäkin jätin sinne vielä monet kengät, jotka olisin voinut ostaa..

  Riikka, minkä koon Gantit teille tuli?

  Jarna, harmi!

  Nina - hmm, pitäsikö sun kaivella kaappeja?!

  Ano, Ellen oli 2v syyskuussa, 88cm ja 14 kg ja mitä sitten talven aikana tuli kokoa lisää tuon ikäisellä.. Haalarin vyötäröä ei voi säätää, mutta on ehdottomasti juuri mlliltaa ihan paras myös hoikalle lapselle - ei sellainen säkki kuin monet.

  Ellas, emmä. Kuitenkaan ;)

  VastaaPoista
 11. Hmm...Olemme menossa viikonloppuna Turkuun isoja laivoja katsomaan ja siellä tuntuisi olevan muutamakin Muotikuun myyntipiste. Onkohan noista tietoa, mihin myymälään kannattaa mennä? Joku Outletkin siellä netin mukaan oli, onko se juuri se, josta voisi noita loppuja etsiskellä?

  Alvarin äiti

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)