9.2.2011

Vähänpikkusen kevättä tytöille


Kaupoista alkaa viimeisten alekamojen keskeltä jo löytyä kevätvaatteita. Ihanaa! Mä en jotenkin jaksanut   ehtinyt aleen - ainakaan kunnolla - ja kuten Ninakin totesi - sekä kevät että kevätvaatteet ovat - tai olisivat tervetulleita.

No, en mä taaskaan sen suuremmin ehtinyt, mutta ihan pakko oli pyörähtää töiden jälkeen jossain. Zaraan olisin halunut, mutten ehtinyt, joten H&M sai toimia korvikkeena. Ihan vähänpikkusen - kuten rakas kuopuksemme asian ilmaisee - tarttui kevättä tytöille mukaan.


Ja arvatkaa mitä?! Mä joudun ostamaan mun ykkösvauvalle 122 cm kokoisia vaatteita. Miten se on mahdollista, ei siitä ole kuin hetki kun mä kannoin sen sairaalasta kotiin...
H&M on varmaan pienentänyt mitoitusta?! No, alaosisssa sentään vielä 116 cm.
Tytöille siis ruututunikat ja ratsastushousuleggarit.
Idalle beiget ja Ellenille siniset, hiukan eri mallit.
Taidan hakea Idalle vielä noi siniset.
H&M 

H&M:n jälkeen oli ihan hetki aikaa ja pyörähdit Espritillä. Tykkään niiden vaatteista - varsinkin siitä edc-mallistosta. Mallistossa on lisäksi se bonus, että vaatteet ovat ylimitoitettuja; voi ostaa kaksi numeroa normaalia pienemmät farkut:)!! Olin himoinnut vaaleita farkkuja (tässä kesää ja kesälomaa siis odotellessa) ja siellähän ne odottivat mua. Farkkujen kaveriksi löytyi TUMMANSININEN ryppypaitis ja tuubihuivi. Niin ne ajat muuttuu - kerroin myyjällekin, miten INHOAN tummansinistä. Mulla ei ole vuosikausiin ollut mitään tän väristä. Ja ihastuin tohon paitaan heti. Valkoinenkin olisi ollut, mutta ei. Tänään huomastin hypisteleväni muitakin tummansinisiä juttuja - tytöille ja itselleni. Niin se maailma muuttuu. Kohta mulla on varmaan jotain kirkkaanpunaista?! 

Blogistaniassa - varsinkin näissä lapsiblogeissa on esitetty kritiikkiä siitä, miten bloggaajat kyllä esittelevät lapsiaan, mutta eivät itseään. Täällä se johtuu pienestä käytännön ongelmasta. Sen lisäksi, että lapset ovat äitiään kuvauksellisempia, koen itseni kuvaamisen melko työlääksi. Peili on ihan kiva, mutta tarkkuus peilin kautta on melko surkeaa. Lisäksi tunnen itseni ihan tyhmäksi kuvatessani peilin kautta. Ehkä tähänkin tottuu:)?! Toivottavasti ei tarvi... Omaa naamaakaan ei siis tarvitse peitellä, mutta muutamat asiat puhuvat sen puolesta, että äidin sijasta tässäkin blogissa esiintyvät useammin lapset.
Tältä mä näytin tänään eilen töiden jäleen.
Olen koko talven hiihdellyt
 mustissa, harmaissa ja ruskeissa neulemekoissa,
nyt alkaa riittää... 
FARKUT, HUIVI JA PAITIS ESPRIT 

13 kommenttia:

 1. Noita leggareita on kyllä pakko lapsille saada. Mitä ne maksaa ja missä kaikissa väreissä löytyy?

  Kiva oli nähdä kuva sinustakin :))

  VastaaPoista
 2. Voi miten kiva postaus! Ihania vaatteita perheen "tytöille". :) Olen huomannut tummansinisen kanssa saman omassa vaatekaapissani. Sinne se pikku hiljaa pesiytyy...

  t. Emmi

  VastaaPoista
 3. mizyena, apua, pistitpä pahan... noita Idan leggareita ei ollu muissa väreissä, tosita mallia oli ainakin myös beigenä.

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja juttuja henkkamaukasta olikin löytynyt! Nuo ratsarileggarit näyttivät tosi makeilta, pitääkin mennä heti katsastamaan löytyisikö meillekin:)

  VastaaPoista
 5. Hyvä Tanja! Mähän sanoin ettei t.sin. niin paha ole:).

  Olen saanut lukijapalautetta siitä etten postaa lasteni tai omista asuista. Mutta kun en osaa kuvata kumpaakaan. Helpottavaa kuulla, ettei se ole helppoa prolekaan;).

  Hyvältä näyttää, kaikki!

  VastaaPoista
 6. Niin, ja mä tunnen itseni todella dorkaksi kuvatessani peilin kautta. Ja vahvasti epäilen, ettei siihen totu..

  VastaaPoista
 7. Tummansinistä? Siis TUMMANSINISTÄ??? Tanja mitä on tapahtunut??? ;D

  VastaaPoista
 8. Ooo, ihania kaikki - myös omat vaatteesi!
  Ja kyllä, juuri tuota samaa ongelmatiikkaa olen itsekin blogissani hiukan käsitellyt. Ei ole ihan helppoa kuvata itseään järjestelmäkameralla jota täytyy samalla pitää silmällä. Olen myös kokeillut sokkona räiskimistä - ei toimi! :-D

  VastaaPoista
 9. Aah ihanat vaatteet tytöille! (jos olis tyttö niin juuri tuolla tavalla pukisin =))

  Marika* (pitkästä aikaa)

  Ps. Meidän 5v llä 130cm talvihaalarai ja muutenkaan 128 pienempää ei enää kannata hankkia =OOO

  pps. Mä olen aina ollut sinisen ystävä, sopii paremmin kuin musta ja nyt harmittaa kun en "isossa kaupungissa" ollessani ostanut Espritiltä sinisiä housuja...

  VastaaPoista
 10. Mä oon aina tykännyt sinisestä, nyt taas sininen ja valkoinen yhdessä iskee lujaa. Ostin hurjasti sini/valkoisia juttuja Elloksen Esprit superalesta. Kaikki oli -50% ja lisäksi niistä vielä -30%!

  Sulla on aika samanlainen (sporttinen) tyyli kuin mullakin, tykkään!Ja mulle oli ihan uus juttu tuo farkkujen mitoitus, kun ei ikinä merkin farkkuja ollut. Tilasin sieltä Ellokselta kesäksi valkoiset caprifarkut tuumakoossa 27 ja nehän pyöri jalassa, vaikka olen jo lähes norsun kokoinen :) Palautukseen siis meni..

  VastaaPoista
 11. Onko Idalla hiuksissa lisäkkeet? Tosi nätit vaatteet muuten, ihan jokaisella teillä :)

  VastaaPoista
 12. Mä olen tykännyt joskus kaaaauuuan kauan sitteen paljonkin tummansinisestä, mutta viimeisiet 10 vuotta olen lähinnä vältellyt sitä! No nyt muakin on alkanut vähän jo innostaa... saa nähdä mitä vielä tulee ; )

  Mä taas hiihtelen melkein aina tuonlaisessa vaatetuksessa kuin sinä kuvassa - mun pitäs varmaan vaihtaa niihin neulemekkoihin ; )))))

  Esprit on kans mun suosikki, kiva toi paitis, on siis jotain ryppykangasta ei sellainen perustavis jota pitää silittää?

  VastaaPoista
 13. Anonyymi, Kiitos:). Idalla on Lindexin "tekotukkaa", kuten sitä meillä kutsutaan:).

  Heli, otetaanko vaatteidenvaihtoviikot;)? Joo, silitysvapaa paita, sopii mulle!

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)