15.3.2010

Kevytkenkäisesti kohti kevättä

Raskaammista aiheista vähän kevyempiin.


Aiemmassa postauksessni vilahtivat Brandokset Skechersit ja kerroin, että kyseisen merkin kenkiä meille kotiutui reissusta. Meillä ei aiemmin näitä kenkiä ole ollut, mutta kävellessäni kenkiä myyvään kauppaan, olin aivan myyty Ja niin oli muuten Idakin kun näki kengät.Uutuudet piti luonnollisesti saada jalkaan jo Calgaryn keväässä,
 ja olihan se toisaalta ihan perusteltuakin.
 Eivät siis ole enää ihan uudet ja puhtaat.

Neiti sai nämä Twinkle toesit -
onko nyt blingbling - kiintiö täynnä?Ensin bongasin oikeastaan nämä Ellenin tossut.
 Näissä eivät varpaat vilku mutta kimallusta kyllä riittää.

Skechersejä myy täällä ainakin Brandos, (eikä tämä ole enää maksettu mainos:)


Gymboreelta löytyivät Idalle vielä sliparit,
 jotka nämäkin neiti sai itse valita
 ja oli silminnähden tyytyväinen.
Lumien sulamista odotellessa...

***


Ärsyttää h-i-e-m-a-n, koska en saa kuvia laitettua vierekkäin. 
Pliis, nyt ovat hyvät neuvot tarpeen-
miten TE sen teette??13 kommenttia:

 1. Ellenin tossut on tosi päheet;)!!

  Onko sulla bloggerin vanha asetus päällä? Sieltä asetuksista saa uuden version.....

  VastaaPoista
 2. Blinkety Bling! :-D
  Tytöt ovat varmasti aivan haltioissaan! Ei tuollaisia vaan silloin omassa lapsuudessa ollut (enolekatkeramuttakuitenkin). Siis syttyykö noihin toisiin oikeasti joku valo?

  Minäkin olen ihmetellyt tuota vierekkäin asetusta ja olen tullut siihen lopputulokseen, että olisi kuvien koosta riippuvainen? Joskus olen saanut kaksi kuvaa viereikkäin, mutta toisesta jää kaistale pois. Valistakaa muakin, pliis!

  VastaaPoista
 3. Ihania kenkiä!

  Kuvista ja niiden asettelusta...
  Onko teillä käytössä päivitetty editori? Jos ei, niin sen löytää näin; asetukset->valitse tekstieditori; Päivitetty editori.
  Tuon uudemman editorin valinnan jälkeen kuvia tekstiin liittäessä, voi sitten valita miten kuvia sijoittelee. En tiedä onko tuosta apua...

  VastaaPoista
 4. Minulla on se päivitetty editori ja olen muutaman kerran saanut kuvat vierekkäin (yleensä nettisivuilta kopioituja), mutta välillä kuvat eivät asetu vierekkäin sitten millään.

  VastaaPoista
 5. Noi on kyllä NIIN kylläisiä ♥ Kampissa oli ainakin ennen liike, sieltä on pompulle eräät kengät kotiutuneet. Padmén jalkaan eivät ainakaan sillon sopineet, liian kaposia oli kaikki mallit silloin joten toistaiseksi ei hänellä ole vielä ollut.

  Kuvat saa vierekkäin jos sulla on se uus päivitys ja rivität ne sillee "molemmille puolilel" eli et keskitä. Mä en osaa sitä tehdä hyvin eli menee aikaa ja hermoja ja että saan ne samalle tasolle vierekkäin :D

  VastaaPoista
 6. Juu juu, mulla on noita Skechersejä ihan kamalasti :-) Kanada-ajoilta vieläkin korkkaamattomia pareja jemmassa, hih. Ja meidän Mikko ei vapaaehtoisesti muuta merkkiä jalkaansa pistä! Meillä kyseinen brandi siis todellakin suosittu!

  En ole ehtinyt vastaamaan sun meiliin -vastaus: JOO, lähteä niitä lisäk:a, kiitti :-)

  YH-tuomio täksi viikoksi, mutta toivonmukaan tuliaiskuorma Bostonista on sitten sen arvoinen!!!

  VastaaPoista
 7. Yks juttu tuli mieleen TAAS kun on noita poikia kotona...miten ne Emilin tuliaiset;)?

  VastaaPoista
 8. Vilka mysiga flickskor! Min dotter sku säkert älska ett par såna där! Förstår om dina flickor är lyckliga! :)

  VastaaPoista
 9. Bloggerissa PITÄIS olla (ja tarkistinkin asian) UUDET asetukset päällä. Ehkä mä teen kollaasit sitten vain valmiiksi Photarilla...

  -Jassu-, jep, niihin syttyy valoja kun kävelee. Niimpä.

  Hannis - palataan asiaan.

  Marika*, älä lisää mun huonoa omatuntoa, se nyt vain on niin, että tytöille ON paljon enemmän vatteita. Emil sai mm. pari tosi makeaa lippistä (jotka itse valitsi) ja Mexxin uudesta mallistosta ihanan "Eemeli"-paidan.

  VastaaPoista
 10. Olen täällä ehkä kolmatta kertaa ihailemassa teidän bling-bling -tossuja:) Vähän sama kuin Lelli Kellyjen kanssa, ne on kivoja, kun vaatteet on vähän yksinkertaisempia. Pitää testata, meneekö meidän viimevuotiset vielä jalkaan, olivat liian isoja viime kesänä. Vai "pääsenkö" ostamaan uusia, vaikka näitä.

  VastaaPoista
 11. Tanja: joo vai, hiukan on tytöille paremmat valikoimat;). Mutta tahtoo nähdä ne lippikset. T. Lippisten suurkuluttajien äiti;)


  Marika* kirjautumatta

  VastaaPoista
 12. Ihania kenkiä! Täälläkin on niin ikävä kesää!
  kiitos muuten vinkistä, että uudet asetukset saa päälle, mutta miten saan koko sivullisen viellä käytetyä, kun mulla on valkoiset alueet noissa reunoissa..?

  Olen tosi kiitollinen jos joku osaa auttaa!

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)