17.6.2009

Näin shoppailen

Halusin tarttua myös Jarnan maanantaihaasteeseen (kyllä, tiedän että on jo keskiviikko), millainen shoppailija olen - vaikka en vastausta tiedäkkään.

Ensinäkin - pidän shoppailusta. Voin kulkea kaupoissa katselemassa ilman suurempaa päämäärää ja olla ostamatta mitään. Tällaiseen tosin tarjoutuu tuskin koskaan aikaa.

On "pakkosaadajuttuja", joskus lähes hinnalla millä hyvänsä. Minulle käy usein niin, että herään liian myöhään eli kauden vaatteet on myyty loppuun ja olen jotain tiettyä vailla. Sitten istun Ananan sanoin treffeillä Googlen kanssa ja soittelen kaikki paikat läpi.

Toisaalta mietin tarkkaan etukäteen mitä ostan ja ostan paljon netistä. Kuten Katri sanoi, nettishoppailussa on jotenkin enemmän harkinta-aikaa - toisaalta ostoskoriin on vähän turhan helppo klikkailla kaikkea kivaa.

Hyödynnän myös alet, ysmyt ja kantisjutut. Kotona ollessa hyvä puoli on se, että aleen pääsee aamulla ja tänäänkin tein loistavia löytöjä, kun olimme lasten kanssa heti aamulla pelipaikalla.

Kesä-, kevät- ja syystakkitilanteeni on ollut surkea. Tai siis minulla on sporttisia kuoritakkeja pari, fleecejä muutama ja juoksutakkeja, muttei yhtään siistimpää takkia. Tätä Henri Lloydin takkia kävin kokeilemassa kolme kertaa - viimeksi eilen, mutta hinta ylitti kipurajan. Ja sain sen Stockan alesta - JEEEE:)!!

Niinikään Stocmannilta onnistuin löytämään Ellenille Reimatecin Mini hanskat, pinkit luonnollisesti;), sekä nämä Kangaroosin lenkkarit. Ovat neidin ensimmäiset oikeat kengät ja olin ajatellut niitä syksyksi, mutta osoittautuivat jo ihan käyttökelpoisiksi.


Nämä ovat peräisin Crocsin kantis-illasta, missä kaikki oli -30%. Valkoiset ovat "ace golfit" - uskalsin ostaa nämä puhtaasti ulkonäkösyistä, vaikka en ole edes rangelle ehtinyt lasten jälkeen.

Ja nämä kuvathan oli laitettu vierekkäin - mutta kengillä on näköjään oikeus itse hyppiä sinne tänne. No, suotakoon se tämän kerran...

3 kommenttia:

 1. Aika hyvä löytö tuo Loydin takki. Itse kierrän alet kaukaa tällä ja ensi viikolla ja shoppailen sitten senkin edestä ystävättäreni kanssa Tukholmassa.

  VastaaPoista
 2. Näihin maanantaihaasteisiin voi kyllä vastata pitkin viikkoa ja niin kaikki tekevätkin. Kuitenkin haaste aina esitetään maanantaisin, joten siitä nimi.

  VastaaPoista
 3. Todella kivoja löytöjä sinulla =)
  Itsekkin kyttään croksi aleja tänne. että saisin esikoiselle uudet sopivat.
  Löysin ihanan blogisi eilen! ja heti jotenkin iski että tätä on pakko seurailla :)

  Terkuin: Suwi =Kultapojut 2

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)