2.6.2009

Kesäkuun Kutsut

Meillä on naapurustossa ja kavereiden kesken tapana järjestää kutsuja.
Pidän kokkailusta, joten tässä voi iskeä useamman kärpäsen yhdellä iskulla.
Viime aikoina teemana on ollut Me&I-lastenvaatteet,
mutta päätin pitkästä aikaa kesän kynnyksellä järjestää Tupperkutsut.
Väkeä oli hiukan hankala saada liikkeelle,
mutta tällä kertaa laatu korvasi määrän ja mukavaa oli.
Purkkikaappikin täyttyi .


Tarjoiluissa luotan usein Hellapoliisiin - niin tänäänkin.

Tarjolla oli Caesar-salaattia,


saaristolaisleipää katkarapuaiolilla,


punasipuli-fetapiirakkaa,


sekä mango-rahkakakkua.


Lapsille lisäksi nakkeja, viinirypäleitä ja keksejä.

Vähäisestä osallistujamäärätä johtuen
joudun vielä tekemään hiukan lisähommia,
saadakseni himoitsemani kylmälaukun.
Kyllä verkostomarkkinointi on näppärää...:).

7 kommenttia:

 1. Onpas huiput tarjoilut! Mielelläni noilla kutsuilla ostaisikin salaattilingon=)

  VastaaPoista
 2. Samat sanat, ihan mielettömät tarjoilut! Ei uskoisi, että on kyseessä tupperikutsut; nämähän voisivat olla pitopalvelun mainoskuvia:-)

  Niillä vähillä kutsuilla, millä olen itse ollut on ollut just perinteistä pahvimuki-kahvia ja kaupan pikkuleipää tarjolla =D

  VastaaPoista
 3. Vau, ihanat herkut. Täytyypäs käydä Hellapoliisin sivuilla, jos tarttuisi ideoita lisää.

  VastaaPoista
 4. Ihania herkkuja, mulla tuli ihan nälkä kun katselin. Saaristolaisleipää ja katkarapuaiolia, fetapiirakkaa ja salaattia. Pakko lähteä syömään!

  Jarnan kommenttiin: meillä on tupperin salaattilinko ja on kyllä ehdoton. Päivittäisessä käytössä ja salaatin lehdet säilytetään siinä jääkaapissa.

  Äitini onneksi järkkää aina noi kutsut ja tilaa mulle, niin olen säästynyt:)

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköiset (ja varmaan myös maistuvat) tarjoilut! Minä käyn Tuppereilla yleensä aina tietyn ystäväni luona, ja hän myös panostaa tarjottaviin (myös erityisruokavalioisiin, kiitos hänelle).

  Itse olen pitänyt useammat Me&I-kutsut, ja minusta yksi tärkeä osa kutsuja on tuo kahvittelu. Harvoin tulee kutsuttua useampaa ystävää samaan aikaan paikalle, joten tuossa hoituu kaksi kärpästä kätevällä yhdellä iskulla. (Toki ymmärrän ettei kaikilla ole aikaa/kiinnostusta, kyllä minä kahvini kanssa nautin myös kaupan keksistä.)

  VastaaPoista
 6. Meilläkin on yksi kokonaan tuppereille pyhitetty kaappi :). Käteviä ovat mutta osa kyllä silti sellaisia, että pitäisi olla aina esillä, jotta tulisi käytetyksi. Emmä silti niistä "turhista" raaski luopua. Jos kuitenkin joskus tarvii ;)! Mulla onneksi yksi sukulainen on jälleenmyyjänä, niin saa sitä kautta tilattua...

  Meillä on "sukurasitteena" ylenmääräinen tarjottavien valmistaminen, on sitten kyseessä tilaisuus mikä tahansa :). Tykkään kanssa kokkailla ja leipoa. Mun mielestä on myös tärkeetä muistaa vieraiden mahd. erikoisruokavaliot, kun nykyään kuitenkin melkein kaikkea on saatavilla valmiina, mikäli ei itse halua niitä valmistaa.

  Sun tarjoilupöytä on kyllä upee! Ja varmaan myös herkullinen! Vieraatkin tuntee, että heitä on odotettu, kun on pöytä noin koreena :)!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteistanne!

  Vaikka itse tykkään kokkailla tarjottavia, viihdyn yhtä hyvin kutsuilla kaupan keksejä syöden - kuten Milla sanoi, ymmärrän hyvin, ettei kaikilla ole aikaa ja kiinnostusta järkkäillä - ja hyvä niin :).

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)