14.10.2013

Tizia Marlo ja 717


Nina vinkkasi alkusyksystä meille ihan tuntemattomasta 717-merkistä ja sitä myyvästä nettikaupasta Tizia Marlosta. Sekä uusi merkki että tuo kauppa ovat olleet sen verran positiivisia kokemuksia, että haluan jakaa ne täällä. Aivan mahtavia vaatteita sekä tytöille että pojille, mutta varsinkin poikien mallistot ovat ihan vertaansa vailla! Merkkeinä edellä mainitun lisäksi mm. Vingino, Napapijri ja Scotch & Soda.

Itse kaupasta ei ole yhden tilauksen perusteella paljonkaan sanottavaa - kaikki toimi moitteettomasti, postikulut olivat varsin kohtuulliset ja tilaus oli alle viikossa meillä. Olisin voinut kaupasta ottaa paljon muutakin - suurin tarve oli kuitenkin kivoille collarihousuille. Myös kivoja pitkähihaisia trikoita oli monelta merkiltä. Tänään kun kävin katselemassa uudelleen valikoimaa, silmiin osuivat yöpuvut, takit ja pipot & kaulaliinat. Aivan mahtavia!

Näille langanlaihoille pojille tuntuu olevan vaikea löytää istuvia vaatteita. Collarit toki saavatkin olla rennot ja löysät, mutta on kiva, jos ne pysyvät päällä. Nämä 717:n paita ja collarit täyttävät loistavasti meidän mitoitustoiveet. Otin Emilille molemmat kokoa 7-8 eli 122-128. Hihoissa on sen verran pituutta, että niitä voi hiukan kääntää, samoin housunlahkeissa. Uskon, että edellinen koko olisi ehkä ollut juuri nyt passeli, mutta keväällä pieni. Hiukan siis kasvuvaraa :). Collareiden pesuohjeen mukaan rumpukuivaus on kielletty. Tänään kuitenkin heitin ne rumpuun toivoen pientä kutistumista ja ainakin silmämääräisesti katsoen toiveeni lienee toteutunut. Mutta vahinkoa en saanut aikaan.


Meidän puoliksi listoittamaton ja kokonaan kalustamaton yläaula toimii tällä hetkellä jalkapallokenttänä ja permantona. Lapset luulavasti siis jättäisivätkin sen kalustamatta jos saisivat päättää..:). Tarkoitus on kuitenkin hankkia sinne sohvan virkaa toimittava vierassänky, tv, lipasto ja tuonne lattian nurkkaan ehkäpä joku valaisin.


Sählyn pelaamisen kielsin täällä yläkerran uudella parketilla - sitä varten joutuu siirtymään alakertaan ja eteisen vanhalle puulattialle. Samoin kovat pallot - ihan kaikenkokoiset ovat meillä sisällä kiellettyjä. Ärsyttävä tiukkisäiti...

Kesällä yksillä synttäreillä pongasin erään hurmaavan veljeskaksikon jalasta farkut oransseilla lahkeentaitteilla (vaimiksiniitäkutsutaan;)?!). Emilkin tykkäsi niistä ja sain Lindexiltä KappAhlista metsästettyä sellaiset (syksyn valikoimassa näytti olevan samaa farkkua ilman väriä ja viinipunaisella taitteella). Ne kaipasivat kaverikseen oranssia hupparia ja sellainen löytyi myös samaan tilaukseen 717:en kanssa. Jos olisin valinnut itse, olisin ottanut Vinginon oranssin hupparin, Emilin valinta oli kuitenkin tämä Napapijri mikä on kyllä osoittautunut hyväksi.

Farkut Lindex KappAhl/ Huppari Napapijri / 
Tenskut Converse / Huivi Zara / Pipo Name It/ 
Takki Scotch&Soda Shrunk (Stockan kevään alesta, takkivinkki niinikään Ninan blogista bongattu


Ruska on ollut aivan mahtava ja syysaamut ihanan kirpeitä. Illalla autoradiosta kuulin (en jostain syystä koskaan kotona saa laitettua radiota päälle..), että talvi olisi tulossa etuajassa ja pian saataisiin lunta! Taitaa jäädä toiveajatteluksi täällä länsirannikolla...

15 kommenttia:

  1. Ihanat noi farkut. Mä tykkään oranssista. Ja meillä kanssa hoikkia poikia. Aika hintavia vaan noi vaatteet:(

    VastaaPoista
  2. Meillä ja Emil selvästi kaipaa värejä - oranssi sopii syksyyn :). Totta, eivät ole ihan halvimmasta päästä. Mä yritän ostaa vähemmän ja sitten niitä, mitä oikeasti haluan ja mitkä kestävät. Mutta joo, ihan kauhean moneen paitaan ei budjetti veny kerralla...

    VastaaPoista
  3. Täytyy tutustua tuohon merkkiin ja nettikauppaan! Tyylikäs nuorimies! Ai Lindexilläkin on noita kääntölahjefarkkuja... ostin joskus vastaavat Kappahlista. Jotenkin se Lindexin isojen poikien osasto ei ole iskenyt yhtään, mutta en ehkä vain ole löytänyt niitä helmiä. Pallokielto on ihan järkevä juttu, meillä tuli perintökello seinältä alas kun pojat pitivät futistreenejä äidin ollessa kaupassa. Marmatan siitä yhä edelleen. :) Henna PS. Käyttääkö Emil collareita koulussa? Mulla on yhä edelleen A:n kouluun pukeminen vähän hakusessa, kun kuitenkin ollaan sisällä ja ulkona ja ne ulkohousut jää aina sinne reppuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Henna, farkut todellakin ovat KappAhlista eikä Lindexiltä!! Kesällä silloin poikien äiti muisti vain, että oli ostanut ne jostain ruotsalaisketjusta ja mä etsin niitä hulluna Lindexiltä :).

      Ja suosittelen kurkkaamaan tuonne nettikauppaan, on tosi kivoja juttuja.

      Hih, meillä tuli yksi kello alas kun tytöt tekivät kässäreitä... Hyvähän se on että liikkuvat - toisaalta ;).

      Meillä ei vielä ole koulussa ulkkarit käytössä, nyt ollaan koko syksy menty farkuilla. Mietin just tota, että kun kelit kylmenevät, niin collarit toppisten alla ovat kyllä paljon mukavammat. Tytöillä on leggareiden kansa paljon helpompaa...

      Poista
    2. No sitten voin kertoa että nuo farkut ovat tosi hyvät, täytyykin käydä hakemassa ne meille syksyn värissä! Pysyivät siisteinä pesusta pesuun ja istuvuus on hyvä (kuten noista sunkin kuvista näkee).

      Mulla on nyt sellainen fiilis että tuo nettikauppa tulee kalliiksi... :)

      A on myös mennyt koulussa farkut-sammarit-cargot -linjalla, mutta ehkä sitten tosiaan kun siihen vedetään ulko(toppa-)housut päälle collarit voisivat toimia paremmin. Zarassa on muuten myös kapeahko collarimalli kivasta matskusta.
      Henna

      Poista
  4. Iso tykkäys! Ei siis sisällä pallottelusta (alakerrassa parhaillaan menossa rantapallofutismatsi...), vaan tuolle Emilin tyylille. Ihanaa, että Emil suostuu käyttämään värejä! Tuo oranssi on niin kiva väri pojille.
    Nimimerkillä: Kopioisin jos olisi poika mitä pukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Jassu ♥. Ei todellakaan ole kyse siitä, etteikö Emil suostuisi käyttämään värejä - mä vaan en osaa ostaa tarpeeksi värikästä...

      Poista
  5. Mä meen nyt ehkä konkurssiin, koska vinkkasit ton nettikaupan :) Aivan ihania vaatteita varsinkin pojille! Ja asusteet on tosi hienoja! Mun täytyy perehtyä valikoimaan vielä paremmalla ajalla ja laittaa ainakin pieni tilaus menemään...:)

    Ja kiitokset vielä todella kauniista blogista! t. Lotta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lotta kivasta kommentistasi!
      Mulle tuli ja vähän samanlainen olo, kun kävin sivuilla ekan kerran. Alea odotellessa..;)

      Poista
  6. Tuttu takki. Meillä tosin lähes käyttämätön;)

    Mä olen nyt pari kertaa Tizialta tilannut ja tosi hyvin on toiminut. Ja varsin kohtuulliset postarit.

    Meillä on alkanut sisäpalloilukausi, kiellosta huolimatta. Ei raukka tajua, että vaikka olisi yksin kotona, mutta soittaa mulle töihin, niin pallon pompottelu kuuluu puhelimesta:) Sählymailat sisätiloissa ehdottomasti kielletty. Jos vahinko kuitenkin sattuu ja säbämailasta tulee osumia valkoiseen lattiaan (ihan itsestään tietty) niin jäljet lähtevät pyyhekumilla. Siinä sitten meneekin herralla rattoisasti ilta, kun niitä kumittaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä takki on päässyt lähes jokapäiväiseen käyttöön. Hämmästelen vain, kun koko on 10, että onko väärä koko vai todella pientä mallia...

      Kiitos pyyhekumivinkistä, pitää laittaa mieleen :)

      Poista
  7. Voitko ottaa tuon sanavahvistuksen pois, ihan megaärsyttävä, kun niistä kirjaimista ei saa selvää. Kiitti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, otan taas. Sain vain sen verran törkeitä roskaposteja, että oli pakko.

      Poista
  8. Voi että miten kivoja poikien vaatteita tuolta löytyy. Kiitos vinkistä :-) Ihania kuvia Emilistä. Omat pojat tykkää ihan samanlaisesta tyylistä. Meillä myös haaveillaan sisäfutiskentästä kotona!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos löytyi mieluinen nettikauppa. Jotain uutta välillä ;).

      Poista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)