29.10.2013

Muotikuu - ihanaa bling blingiä ja tyylikästä pukeutumista


Tänä nettikauppojen luvattuna aikana on täydellisen ihanaa, että on myös mahdollisuus nauttia shoppailusta tavalla, mitä se parhaimmillaan on; kävellä liikkeeseen, jossa tuotteet ovat kauniisti esillä, liiketilan sisustukseen on panostettu, henkilökunta on asiantuntevaa ja ystävällistä ja ostoksensa saa kauniiseen kassiin "tervetuloa uudelleen"-toivotusten kera. Muotikuu Turussa (ja Helsingissä, Oulussa, Savonlinnassa ja Tampereella) on juuri tällainen ja lukeutuukin ihan suosikkiliikkeisiini. Olipa juhla millainen tahansa tiedän, että sieltä löydän mieluisan asun varmasti - ja lisäksi arkeenkin sopivia ihania vaatteita. Nyt Turun Kauppiaskadun liike on vielä laajentanut ja olin äärimmäisen ilahtunut saadessani kutsun uusien tilojen avajaisiin.

Laajennus ja vanhan liikkeen pintaremontti olivat mielestäni erittäin onnistuneita ja kuten jo kertaalleen mainitsin, on ihanaa, kun liikkeen sisustukseen panostetaan. Sisustuksen värit ovat hillittyjä, materiaalivalinnat persoonallisia ja sopivalla tavalla tavallisuudesta hieman poikkeavia, tilaa on runsaasti ja tuotteet ovat kauniisti esillä.

Muotikuulla on oma vaatemallisto, jonka vaatteet valmistetaan pääsääntöisesti Turun keskustassa sijaitsevassa tehtaassa. Asuja, asusteita ja kenkiä liikkeisiin tulee myös Euroopasta. Myymälöistä löytyy vaatteita asusteineen juhliin mutta myös arkeen ja kenkiä tennareista juhlaviin korkkareihin, sekä koruja, laukkuja ja huiveja. Vaatteet liikkeessä on järjestetty värisävyjen mukaan, mikä tekee shoppailemisesta helppoa ja hauskaa. Hintahaitari tuotteissa on laaja ja tiedän, että monet pitävät liikettä kalliina. Laadusta toki joutuu maksamaan ja tuotteet ovat laadukkaita, mutta ainakin ne vaatteet joita olen itse ostanut, ovat olleet mielestäni hinta-laatusuhteeltaan varsin kohtuullisia. Oma ompelimo mahdollistaa myös sen, että vaatteeseen tulevat mahdolliset korjaukset onnistuvat nopeasti ja ammattitaidolla. Kannattaa siis ehdottomasti poiketa kurkkaamaan valikoimaa, itseäni jäi ainakin kaivelemaan lämpimät, syksyiset villahuivit lukuisissa erilaisissa väreissä kuvioilla ja ilman. Tähtihuivi toivottavasti ainakin löytää tiensä kaappiini :). 
Hauska yksityiskohta uudistuneessa liikkeessä on myös iso valkoinen flyygeli, jonka ääreen avajaispuheen pitänyt omistajarouva kehoitti soittotaitoisia asiakkaita shoppailun lomassa istahtamaan.


Muotikuun myyntiuutuutena ja uutena aluevaltauksena on avajaisissakin tarjoiltu englantilainen AME-juoma, joka on kevyesti poreileva, ilman lisäaineita lähdeveteen valmistettu alkoholiton juoma. Maku oli aivan fantastinen ja tämä onkin mainio vaihtoehto alkoholittomaan tarjoiluun.


Avajaiset olivat erittäin onnistuneet ja suuren työn tehnyt omistajaperhe ja henkilökunta jaksoivat hymyillä ja olla hyväntuulisia koko illan, vaikka edeltävänä iltana avajaisten eteen oli tehty pitkälle yöhön töitä. Oli ihanaa tuulettua oman remontin lomassa blingblingin keskellä :).Muotikuulla on myös tyylikkäät, uudistunet nettisivut
*KLIK*

 Mikäli mahdollista,
 suosittelen kuitenkin lämpimästi poikkeamaan liikkeessä ♥
3 kommenttia:

  1. Oi, kun näyttää todella kauniilta tuo liike. kuvista huokuu glamour :)

    VastaaPoista
  2. Onpa upean näköinen liike. Ihania kuvia!

    VastaaPoista
  3. Wau, tosi upea liike ja mahtavat kuvat Tanja!

    VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)