28.8.2013

Auringonkukkia ja alevinkki


Juuri kun pääsin sanomasta noista kukista. Että orkideoita ja tulppaaneja. Mielellään valkoisia. En taas tiennyt mistä puhun ja joudun jälleen perumaan puheitani. Vaalean sisustuksen mahtavia väriläiskiä ovat myös värikkäät kukat. Sain ystävältäni eilen aivan ihania auringonkukkia - kukat jotka olin kokonaan unohtanut. Näistä on todella iloa, kiitos A & N♥!





Oletteko muuten jo kurkkineet PompdeLuxin AW13 mallistoa netissä, kuvastosa tai kutsuilla? Ihania juttuja taas kerran! Pääsin kutsuille heti maanantaina - tosin superpikaisesti, kiisimme sieltä suoraan Idan valmentajan läksiäisiin. Tilasin tytöille Amsterdam-mekot ja Dublin hat&scarf-setit. Idalle lisäksi Glasgow-shortsit ja Hamburg-neuleen. Huomasin netistä vasta myöhemmin, että noiden shortsien kohdalla on maininta pienestä koosta. Kuvittelisin kuitenkin, että tilaamani 134/140 menee Idalle... Onko joku kokeillut noita lapsilleen?


Ja sitten vielä se alevinkki. Viivi & Viktorilla puhaltavat uudet tuulet. Kauppias vaihtuu ja vanha varasto tyhjennetään. Nyt alessa kaikki -50% (sukat - 20%). Jäljellä oli hajakokoja ihanuuksista, mm. Guessiltä ja DKNY:ltä neulemekkoja, paitoja (nämä ovat mielestäni olleet superlaadukkaita!), leggareita ja uikkareita (onko joku onnekas varannut matkan lämpöön..?) ja Hilfigeriltä mm. lippiksiä, talviasusteita ja -vaatteita. Uusina merkkeinä on tulossa Lacostea sekä Ver de Terreltä ainakin untuvia. Jee, sanotaan täällä näille!

7 kommenttia:

  1. Hei,

    Mitä värejä otit tytöille? Itse pidin tänä syksynä noista harmaan sävyistä :)
    -Päivi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa, kun kysyit - meillä ollaan nimittäin kovin yksivärisiä ja tytötkin ovat selvästi tottuneet siihen :). Amsterdam-mekosta Ida toivoi harmaata, mutta lähes kaikki Idan olemassaolevat neulemekot ovat harmaita, joten päädyimme yhteistuumin siniseen. Ainakin Ellenille sininen sopii mielestäni hyvin, katsotaan miltä näyttää Idan päällä.

      Noita Dublin-settejä tulee rosana ja harmaana, ja shortsejahan on vain harmaana. Ida itse valitsi neulepaidan värin, sekin harmaa :). Yritin ehdottaa rosaa jotta olisi vaihtelua, mutta itsekin pidin melkein enemmän harmaasta.

      Harmaa toimii aina ja esim. tuon Amsterdam-mekon harmaa on TOSI kaunis. Olisin ehdottomasti ottanut sen, jos meillä tilanne olisi toinen. Harmaaseen on helppo myös yhdistää mustat tai harmaat leggarit, niitä löytyy aina :).

      Poista
  2. Ihanat auringonkukat! Varo vain, etteivät varista valkoiselle sohvalle... nimimerkillä muutamat pöytäliinat pilannut.
    Katsoin Pompit pikaisesti netistä ja ihan kivoja juttujahan siellä, täytyy paremmalla ajalla miettiä mitä meidän pojille tulee. Mitkä sun suosikit poikien mallistosta on? Meidän maut on menneet niin hyvin yksiin, että toivon sulta apuja tässä asiassa. Henna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos varistusvinkistä, lattialle olikin jo kertynyt kasa.. Siirsin kauemmas sohvasta..;).

      Meillä Emil sai tähän tilaukseen vain popin. Vaateasiat ovat aika hyvällä mallilla. Jos tilaan, niin meille tulee ne kapeat farkut http://www.pompdelux.com/fi_FI/poika/farkut/2378/nottingham-slimfit-jeans?focus=8268 ja sitten ne raidalliset ribbipaidat ovat ihan suosikkeja http://www.pompdelux.com/fi_FI/poika/t-paidat/3314/vienna-ls-granddad?focus=8862 . Salem - takki oli livenä ihan supermagea http://www.pompdelux.com/fi_FI/poika/neuletakit-hupparit/2906/salem-sports-jacket?focus=8623 ja nämä http://www.pompdelux.com/fi_FI/poika/housut/3052/stamford-pants?focus=8715 Stamford pantsit ovat olleet ihania. Samoin Nuuk toppis oli tosi kiva sekä takkina että liivinä.

      Poista
  3. Täällähän on paljon uutta luettavaa:)

    Mä tykkään auringonkukista, meillä niitä on ollut parvekkeella, en ole uskaltanut sisälle ostaa, jotenkin epäilen, että meillä olisi sen jälkeen keltaiset lattiat:)

    Kuule, mulla on ihan virka-asiaakin: sulla on varmaan joku käsitys 3. luokkalaisten yleisurheilutuloksista? Luksulla oli tänään ollut liikuntatunnilla yleisurheilua, kertomansa mukaan oli juossut 60 metriä aikaan 10,03 (tavallisilla lenkkareilla) ja heittänyt keihästä 15,5 metriä(ei ole aiemmin edes kokeillut eli tekniikasta ei tietoakaan). Mun mielestä aika kovia tuloksia, vai olenko ihan väärässä?

    VastaaPoista
  4. Sijoitat ne auringonkukat johonkin nurkkaan, niin keltainen pysyy siellä ;).

    Jouduimpa oikein kaivelemaan muistilokeroita.. Viime syksynä mun omalta, keskimääräistä liikunnallisemmalta kolmoselta joku juoksi kympillä alkavia tuloksia (oli muuten myös jalkapalloilijapoika, superlahjakas sellainen), mutta onhan tuo hyvä aika kylmiltään ja tavallisilla tossuilla (ja luultavasti vielä hiekalla tms.). Keihäästä en ikävä kyllä osaa sanoa mitään, meillä kolmos-nelosten yu-heittolajina on pallo. Ja riippuu tietysti siitä, millaisella keihäällä ovat heittäneet. Mutta jos lajinvaihto tulee ajankohtaiseksi niin yleisurheilu voisi olla vahvoilla :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tarkistin sielä opettajalta, ei ollut poika puhunut omiaan. Yllätyin vaan tuosta juoksuajasta, ei ole joukkueensa nopeimpia 10 tai 30 metrillä (ei siellä tietty kukaan kovin hidas ole). Mutta näköjään dieselin hehkutusaika on hieman pidempi ja on edukseen pidemmillä matkoilla. Keihäs oli "kämänen koulun keihäs", kuten kuvaus kuului:)

      Meillä ei ole nurkissakaan mikään turvassa, lentävät pallot, you know;)

      Poista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)