3.5.2013

Sinivalkoisia raitoja A&A:lta

Varma kevään merkki on se, kun vaatekaapista kaivetaan esiin sinivalkoisia raitoja. Muutkin raidat toki käyvät. Lisäksi meidän kesävaatteista löytyy paljon valkoista tänäkin kesänä. Sairaslomalla ollessani kerkesin päivittää lasten varastoja ja käväistä ALEX & ALEXALLA tekemässä täydennyksiä. Ostoskoriin päätyi yllättäen vain sinivalkoraidallisia vaatteita sekä tytöille että Emilille. Ai niin, siellä on myös hauskoja - ja edullisia urheiluvaatteita, Emilille tilasin mustat Niken peruscollarit näiden lisäksi.Emilin shortsiasiat ovat melko hyvällä mallilla, joten tässä paketissa yläosia. Gantin raidallinen puuvillaneule, Hilfigerin pystyraidallinen kauluspaita ja Petit Bateaun raidallinen ohuehko puuvillaneule. Tytöille Jottumin mekot. Paketti sisälsi pelkkiä positiivisia yllätyksiä, siitäkin huolimatta että sekä Jottumin että PB:n koot joduin ottamaan vähän summassa. Gantin paita oli juuri kuten kuvittelinkin. TH:n paita custom fit - mitoituksellaan yllätti positiivisesti, se todella istui myös hoikalle lapselle erinomaisesti. Emilille (6,5v) otin koon 7 (122cm). Se on juuri nyt passeli. Tuon PB:n paidan kuvittelin olevan tavallinen trikoopaita, mutta se olikin ohutta neuletta ja siis vielä astetta siistimpi kuin luulin. Lisäksi tykkään tuosta venekaula-aukosta. Siinä koko 8 (126cm) oli vähän reilu mutta oikein käyttökelpoinen ja malli on kivan kapea.
Noihin tyttöjen mekkoihin iskin silmäni heti kun näin ne. Uskon, että näille löytyy käyttöä kesällä vaikka kuinka paljon. Eivät ole lisäksi kovinkaan sääriippuvaisia, kylmemmällä kelillä leggarit ja bolero kaveriksi. Erityisen hauska pienen erilaisuutensa vuoksi on mekon selkäosa, jossa olkaimet menevät kauniisti ristiin. 


Tiedättehän sen mekon tärkeimmän kriteerin - sen pitää pyöriä. Ja sitä testataan ensimmäisenä. Mitä enemmän, sen parempi. Tämä mekko ei näillä kriteereillä saanut kovinkaan suuria pisteitä. Muuten kyllä molemmat tytöt tykkäsivät. Ellenille (4,5v) otin koon 6 (110/116) ja Idalle (8v n. 130 cm) otin koon 10 (134/140) ja molemmat osuivat mielestäni ihan nappiin. Lauantaiksi on tänne luvattu +15℃ - NIIN ihanaa!
Ei ehkä kuitenkaan vielä kesämekkokelit.. ;)?!
8 kommenttia:

 1. Mun viimeaikaiset ostokset ovat näyttäneet _ihan_ samalta :D Lapsiraukat, kohta niillä ei ole kuin raitaa meillä päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpa hyvä kuulla ettei meidän lapsoset ole ainoita raukkoja sinivalkoisissaan :)

   Poista
 2. Tosi kauniita vaatteita! Meillä tykätään myös sini-valkoisesta kesällä ja lapset on kivaa pukea samaantyyliin esim. lomamatkoilla. Tällä ainakin on ollut ihanan lämmintä tänään. Aurinkoista viikonloppua :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, raidoista ja noista väreistä saa helposti yhtenäisen kokonaisuuden vaikka vaatteet olisivatkin erilaisia. Mä en koskaan jaksa nähdä tyttöjen kohdalla sitä vaivaa vaan menen yli siitä mistä aita matalin ja ostan samaa. Aurinkoista viikonloppua myös sinne :)!

   Poista
 3. Me likes! Ottaisin noista kaikki itsellenikin, seiloriraidat ovat vaan niin ajattomia.

  Meillä on nyt vaatekappi alkanut yllättävästi kellertämään... Ollaan perhe keltainen ensi kesänä. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, etteivät raidat ole ensi kesänä pois muodista. Nyt ovat taas olleet pitkään.
   Hih - perhe Keltainen ja perhe Raidallinen :)

   Poista
 4. Superkauniit nuo mekot ja kiitos kokovinkeistä, tuntuu että on aina niin vaikea tietää mitä kokoa milloinkin, vielä kun hullu ostaa kaks samaa niin ois kiva et ne ois samaan aikaan sopivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos näistä oli apua! Hullut ja laiskat ostavat kaksi - tykkäisin pukea tytöt mieluummin samantyylisiin kuin samanlaisiin, mutta aika ja energia harvoin riittävät. Sitäpaitsi meillä tulee marinaa, jos toinen saa jonkun mekon ja toinen ei. Sekin olisi tietysti kestettävissä, mutta tuo helppous ajaa usein edelle.

   Poista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)