26.10.2012

Neuleita talveen


Rakastan syksyssä sitä, kun saa kaivaa kaapista niitä ihania lämpimiä neuleita. Tai hakea niitä kaupasta. Tuntuu, että olen taas pitkään kulkenut kovin musta-valkoisella linjalla. Mieli tekee värejä, mutten oikein tiedä mitä. Kokeilin kaupassa yhtä sinapinkeltaista neuletta eikä se ollut yhtään hyvä ainakaan sillä hetkellä, se hetkeksi latisti mun intoa väreihin - ainakin tuohon haaveilemaani keltaiseen. Nina sen sijaan oli löytänyt ihanan hunajankelaisen neule MOPin mallistosta - ehkä se voisi olla munkin juttu.

Aloitin kuitenkin tutusta ja turvallisesta, siitä pinkistä, joka on taitettu johonkin suuntaan. Virallinen väri taitaa tässä neuleessa olla suomeksi kanerva. Ihanan pehmeä, ohut, eikä liian kuuma neulepusero. Lisäksi malliltaan istuva, ne lyhyet ja leveät eivät vaan sovi mulle vaikka kuinka yrittäisin. TH:n  mallistosta, sekä neule (se mallinukke tuossa linkin kuvass on näköjään huomattavasti mua hoikemmassa kunnossa;) että huivi. Hankintapaikkana VIIVI JA VIKTOR - verkkokauppa. Värivaihtoehtoja oli runsasti. Ruutuhuivi on naisten mallistosta, mutta olen aikasemmin ostanut myös TH:n lastenvaatemalliston huiveja hyvällä menestyksellä, käytämme niitä tyttöjen kanssa yhdessä. Nyt näyttäisi yksi lastenmalliston huivi löytyvän myös naistenpuolelta, ihana tähtikuosi piristäisi niitä mustapaita-päiviä ja hinta on kuluttajaystävällisempi kuin aikuisten huiveissa.

Toinen viimeaikainen neulehankinta löytyi hulluilta päiviltä. Harmaameleerattu pitkä ja takaa vielä pidempi Tigerin paksu neuletakki - ja aivan ihanan lämmin. Hiihtelen se päällä nykyään joka paikassa. Samaista neuletta löytyy myös puserona, pitkänä sellaisena. Olen ollut näkevinäni niitä myös Stockan verkkokaupassa hullareiden jälkeen. Hassua muuten, että toiset tuotteet, esim. yksi ostamani MOPin mekko on jäänyt myyntiin ainakin tänne Turkuun samaan hintaan, kun sitä myytiin hullareilla. Samoin ale-aikaan pystyy helposti bongailemaan hullareiden jäm.
Oletteko muuten maistaneet Geishan uutuutta Dark Geishaa?
NAM!
 Bonusta hyllyn päälle sopivista kauniista käärepapereista.
Kävimme tästä keskustelua eräänä päivänä työpaikalla.
En saanut täyttä ymmärrystä tarinalleni, kun kerroin,
että vaikka suklaa (Fasun joulusuklaa) on yksi parhaista,
se jää kauppaan koska käärepaperit ovat niin rumia.

Geishalla näyttää olevan Roosa Nauha-kamppis,
joten nyt näitä voi maistella - ja viedä kavereille
 hyvällä vielä paremmalla omatunnolla.



Mun tekisi mieli vajota
 kuuman glögin kanssa suklaapurkin viereen,
mutta juhlimme huomenna hiukan etuajassa meidän eskaria.
Tarjoilut odottavat tekijäänsä,
joten...
.. taidan hakea suklaat keittiöön;).

IHANAA VIIKONLOPPUA!


16 kommenttia:

  1. Teidän tytöt on kyllä sun näköisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, hauskaa että sanot monikossa. Ida nimittäin on munkin mielestä mun näköinen, mutta Elleniä taas monet sanovat kovasti isänsä näköiseksi. Mun äiti sen sijaan on diplomaattisesti todennut, että ollaan miehen kanssa niin sanmannäköisiä, ettei tiedä kumpa lapset muistuttavat ;)

      Poista
  2. Tuo kanerva tms on täydellinen väri sulle!
    Ai teilläkin jaetaan huivit, samaa harrastan minäkin.. ostan huiveja "tytölle" ja sitten ne löytyykin mun kaulasta. Uups. :-D

    Geishan uusi maku on vielä kokeilematta, mutta tumman suklaan ystävänä uskon sen olevan todella hyvää.

    Glögikauden korkkasin jo viikolla, mutta nyt oli akuutti tarve toisenlaiselle lohturuoalle - juustoja ja hyvää punaviiniä.

    Oikein leppoisaa viikonloppua teille!

    VastaaPoista
  3. Juuri sun väri, sopii hyvin.
    Meillä(kin) huivit kiertää, etupäässä vielä isomman neidin kanssa. Mukavaa viikonloppua sinnekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, väristä sain työkavereiltakin positiivista palutetta.

      Poista
  4. Ihania kuvia, vaatteet olikin jo tuttuja - taisi olla taitava kuvaaja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerroinko, nappeja niin kovasti himoinnut kuvausapuri väsähti kesken kaiken:)

      Poista
  5. Niin sun värinen tuo neule, ja neuletakki myös todella kiva. Ihanaa kun saa taas pukea villaa, päiviä huhtikuulle laskien silti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta eikö tää vuodenaikojen vaihtelu ole juuri se suola? Mä ainakin kyllästyn niin helposti, että on ihanaa kun on jotain mitä aina voi odottaa!

      Poista
  6. Sopii sulle hyvin. Mulla on saman sarjan samanvärinen kauluri, lapset kielsivät mua käyttämästä sitä, näytän kuulemma ihan noidalta;) Väri siis korostaa vihreitä silmiä liiankin kanssa.

    Käytän silti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytä vaan, se kauluri on ihana. Mäkin hypistelin sitä kaupassa, meinasin ostaa äiskälle ja periä sen sitten, kun ei olisi kuitenkaan käyttänyt. Ja hmmp, mullakin on vihreää vähäsen silmissä - mutta ilmeisesti vähemmän kuin sulla...

      Poista
  7. Hei Tanja,
    hieman aiheesta ohi, mutta saanko silti kysya kuvassa nakyvista Caboche-valaisimista... eli ovatko nuo teidan Piccolo-kokoiset? Olen hankkimassa kyseista valaisinta ja mietin oikeaa kokoa meille... Kiitos!

    Terkuin,
    Paula
    www.a-little-glitter.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kaikkea saa kysyä! Meidän Cabochet on tosiaan piccoloita. Tuohon tilaan mietimme yhtä keskikokoista tai kahta-kolmea pientä ja päädyimme kahteen pieneen. Suurempaan huoneeseen hankintalistalla on se grande. Aiheesta lisää täällä http://saariston-lapset.blogspot.fi/2012/02/foscarini.html

      Poista
  8. Mä kanssa kiinnitin ensimmäisenä silmäni noihin valaisimiin, ne on ihanat :) Olen itsekin niistä haaveillut, mutta vielä ne on haaveiluasteella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan tykätty myös noista valaisimista hurjasti! Nyt vain pohdinnassa, että tuleeko viereiseen olkkaariin se iso vai riittäisikö keskikoko...

      Poista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)