23.10.2012

UNQ:n kuulumisia
Olen saanut useampia yhteydenottoja blogin kautta ja muutenkin UNQ:hun liittyen. Tilaukset eivät ole menneet läpi ja sähköposti jumittaa. Olen tehnyt aiemmin yhteistyötä kuvien merkeissä UNQ:n kanssa ja koska meillekin uusia talvihattuja tarvitaan, olin yhteydessä UNQ:n Tiinaan. Ja iloisia uutisia kaikille faneille, UNQ on voimissaan ja hattuja ja muita juttuja voi tilata kuten ennenkin! Juttuja voi myös seurata Facebookissa. Nettisivuilta löytyy yhteydenottolomake, mallisto ja kaikki tarvittva tieto edelleen hyvin.


Mulle tulee melkein itku, kun mietin miten nopsaan lapset kasvavat. Nyt kun se vauvavaihe on ohitettu ja ehtii ajatella, niin päivät, viikot ja kuukaudet lipsuvat käsistä liian nopsaan. Hyvä puoli tässä on se, että olen oppinuut nauttimaan niistä arjen pienistä jutuista. Mutta siis näistäkään kuvista ei ole kuin pari vuotta ja muutos on hurja. Onneksi on kasakaupalla kuvia ja muistoja ♥.

Lisää aiheseen liittyviä vanhoja kuvia löytyy ainakin täältä, ja vielä vanhempiä täältä. Meillä hatut ovat olleet todella kovassa käytössä ja lasten suosikkeja. Eilen meinasi tulla riita, kun en suostunut antamaan paksuja talvidinoja jo käyttöön. Suosikkeina meillä ovat Dinot ja Kruunuhatut. Myös nuo kevääksi tilatut Perhoset ovat edelleen ihanat, samoin Sydänhatusta tapellaan jatkuvasti. Lista on pitkä...

NÄMÄ PUVUT OVAT MYYNNISSÄ VIELÄ HETKEN  HUUTO.NETISSÄ
Koot n. 116 cm ja n. 92 cm.10 kommenttia:

 1. Hei! Asia ei liity tähän postaukseen _mitenkään_, mutta selailin arkistojasi ja luin jutun Suurtorin joulumarkkinoista. Tapahtuma on yksinkertaisesti ihana, ainoat oikeat joulumarkkinat (minusta siis :) ). Itse olen ollut siellä jo monet monituiset vuodet myyjän ominaisuudessa, kirjoneulelapasia, -sukkia ja -pipoja kaupittelemassa. Jos tänäkin vuonna käytte kojuilla kiertelemässä, tervetuloa meillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, joulumarkkinat on ihana tapahtuma, varmasti olemme paikalla ainakin kertaalleen tänä vuonna. koitan pongata kojusi, saanko tarkempia koordinaatteja?

   Poista
 2. Jos sulla ei ole jo pitkää riviä ostajia jonossa, niin tuo pienempi setti olisi tervetullut meille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienempi setti ei ole löytänyt uutta kotia. Mikäli vielä olet kiinnostunut, niin sovitaan kaupoista. Koitan laittaa sulle viesti, jos löydän yhteystietosi jostain. Pahoittelut, että olet joutunut odottamaan vastausta!

   Poista
 3. Voi kuinka pieniä ne ovatkin olleet. Ihania.

  Kuule, mua vasta itkettääkin. Musta on tulossa kovaa vauhtia hyödytön...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö se itsensä tarpeettomaksi tekeminen ole yksi vanhemman tehtävistä, valitettavasti. Aikansa kutakin, nyyh...

   Poista
 4. Ja jos saa toivoa, niin toivottavasti Idan ja Emilin vaatteita on tulossa myös lisää huuto.netiin. Meillä on just sen yhden koon pienemmät muksut, että muutamat loisto-ostokset olen tehnyt teiltä pieneksi jääneistä vaatteista :)

  Terveisin
  Päivi Pohjamaalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jätiti viestin. Olen valitettavasti nykyisin tosi huno listaamaan hutikseen. Iso kasa olisi toppia ja juuri kyselin kirpparipaikkaa. mikäli ei onnistu, pitänee ruveta listailemaan. Kiva kuulla, että ovat vaatteet päässeet käyttöön ja hyvään kotiin!

   Poista
 5. Olen viime talvena ihaillut näitä kuvia UNQ:n nettisivulla. Hauskaa saada tietää näin jälkikäteen että kuvat olivat sinun ottamiasi ja Ellen oli tuo söpö malli :-)
  Tilasin silloin kuvien innoittamana Sarallekin pari kruunuhattua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kaikkeen sitä törmää, eikö ;)?

   Poista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)