17.5.2012

Kesäsade

Kesäfiilis ♥.


Olin eilen illalla syömässä työkavereiden kanssa. Lähdin liikkeelle fillarilla. Kotiin lähtiessäni tajusin, että sataa - jos ei nyt ihan kaatamalla niin reippaasti kuitenkin. Valkoinen takki ja takalokariton fillari - jep. Mutta se fiilis kotiin pyöräillessä; sade oli lämmin ja ilta valoisa. Kesä on täällä! Ei harmittanut yhtään laittaa takkia pesukoneeseen.


Mulla on pieni keittiö- eikun siivous- eikun puutarha-apulainen. Se on niin innokas kukkien kastelija, että jos saisi kastella mielin määrin kukat tukehtuisivat viikossa. Paras kesälelu on kastelukannu.



Meillä on ollut pihalla näitä SURFINIOITA ainakin viitenä vuotena ja ne ovat poikkeuksetta olleet aina ihan hurjan hienoja - tekemättä juurikaan mitään. Olen todellinen kasvien tuhoaja, antiviherpeukalo, mutta nämä ovat jostain syystä viihtyneet mun hoidossa. Nyt vähän jännittää, uusi piha ei ole läheskään yhtä aurinkoinen kuin vanha, saa nähdä kuinka tänä kesänä käy. Kastelu ainakin hoituu...

Ne Lechuzan parvekelaatikot muuten mitä ostin jouluna, ovat talven jäljiltä kuin uusia. Suosittelen edelleen lämpimästi! En tiedä voiko sanoa että hinta-laatusuhde on kohdallaan, mutta olen hurjan tyytyväinen niihin.



Munkin Hunterit tulivat vihdoin. Pitkä tarina ja monta mutkaa. Tilasin ne loppujen lopuksi täältä. Palvelu oli ystävällistä mutta varastosaldot vähän heittivät, ensin tilaamani väri olikin yllättäen loppu. Mutta siis loppu hyvin, kaikki hyvin, uskallan kyllä suositella. Tyttöjen saappaat suoraan Hunterilta. Sielläkään kaikki ei sujunut ihan mutkattomasti - tajusivat mun palauttaessa saappaita (omiani, tyttöjen saappaat pidin) että olivat peruuttaneet mun PayPal maksun eivätkä siis veloittaneet mua ollenkaan... Ystävällisiä tosin olivat kun peräsivät sitten jälikäteen rahojaan noista pikkusaappaista.


Kuten huomaatte, remontti ei ole vielä alkanut.
Meidän rakennuslupa on museovirastossa,
jonkun papareita hukkaavan tyypin pöydällä, kuulemma.

Tänään aloitettiin yläkerran tyhjentäminen-
niitä valmistelevia toimia saa tehdä ilman lupaakin.
Viikonloppuna jatketaan.

12 kommenttia:

  1. Noi parvekelaatikot ovat kauniit. Meilläkin on yli-innokas kastelija, mä olen onneksi ulkoistanut ton pihanhoidon miehelle - koska mä saan kaikki kukat kuolemaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olen ulkoistanut - pikkuihmisille. Hiukan vain peräänkatsomista..:)

      Poista
  2. Jos surffiinat eivät viihdy varjoisemmassa (tai kuukahtavat liiasta kastelusta;)) niin uskallan kokemuksesta suositella lumihiutaleita. Kukka niissä pienempi, mutta viihtyvät (ainakin meillä) koko kesän kukkien myös talon varjoisemmalla puolella (ja auringossa tarvitsevat paljon vettä;)). Meillä Hunterit olleet ihan lempparit kevään ajan. Merkin omasta putiikista myös tilasin ja kaikki toimi ok. Tytöillä meillä samat värit saappaissa, mutta toisinpäin:) Kivaa tuo papereiden odottelu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kukkavinkitsä! Mulla on noita lumihiutaleita tainnut ollakin.

      Poista
  3. Mä sain kans noita lumihiutaleita, mutta toi surffiina näytti aika hyvältä! Edellisessä postauksessa Idalla oli tois hyvännäköiset pöksyt, taidan suunnata Ilonan kanssa sinne.

    VastaaPoista
  4. Innokas kastelija tietty toivoo oikein helteistä kesää :) Tuo sadetakki on kyllä hyvännäköinen - täytyy ehkä vielä metsästää sellainen. Niin ja toivottavasti luvat nyt jo pian heltiäisivät ja pääsette tositoimiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nähdä kuinka takkien kanssa kävi, vetivätkö kokonaan markkinoilta..

      Poista
  5. Kukkien kastelu taitaa olla kaikkien pikkutyttöjen lempparipuuhaa :-D

    Ihana tuo alin(kin) kuva, kaunis rivistö sadevaatteita odottamassa käyttöä.
    Paljon tsemppiä remonttipuuhiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos remonttitsempistä, sormet jo syyhyävät...

      Poista
  6. Löysin Ticketin sivuilta juuri äsken varoituksen juuri näistä Polka Dot malliston takeista ja kirjoitin siitä omassakin blogissa.

    Laitan linkin varoituksen terveysriskistä tiedoksi myös lukijoillesi tänne:

    http://www.ticket2heaven.dk/en/about-us/swedish-test-of-ticket-to-heaven-rain-series/

    Eli käypäs sinäkin napsaisemassa ne vetoketjujen vetimet poikki!

    VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)